Bildirim
DELL 1520 vista ve aglatan oyunlar!!!
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: fcfiko
arkadaslar vista home premium kullnıyorum. ama bi oyunu (mesela splinter cell chaos theory, f.e.a.r., vb...) bircok oyunu
oynayamıyorum bu sorun herkes de mi yoksa benle yoksa vistayla mi alakalı???
dx9 yükledin mi,belki sebebi bu olabilir. -
ekran kartı 8600 gt dx 10 destekliyor ama benim dx yuklemem gerekirmi tekrardan ayrıca company of heroes oynayabiliyorum..o zamn dx yuklu demektir oyle deil mi? -
ekran kartın paylaşımlı ise sorun o yüzden olabilir bence...quote:
Orijinalden alıntı: fcfiko
ekran kartı 8600 gt dx 10 destekliyor ama benim dx yuklemem gerekirmi tekrardan ayrıca company of heroes oynayabiliyorum..o zamn dx yuklu demektir oyle deil mi? -
nasıl oynanmıyor. açılırken nmi yüklenirken mi hata veriyor. bence sorun vsita 64 bit. çünkü pek çok oyun crack programı 64 bit destekli degil. Tahminimce sende korsan oyun kullanıyorsun o yuzden olabilirquote:
Orijinalden alıntı: mhmtpkr
ekran kartın paylaşımlı ise sorun o yüzden olabilir bence...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: celalcaner2
nasıl oynanmıyor. açılırken nmi yüklenirken mi hata veriyor. bence sorun vsita 64 bit. çünkü pek çok oyun crack programı 64 bit destekli degil. Tahminimce sende korsan oyun kullanıyorsun o yuzden olabilir
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
nasıl oynanmıyor. açılırken nmi yüklenirken mi hata veriyor. bence sorun vsita 64 bit. çünkü pek çok oyun crack programı 64 bit destekli degil. Tahminimce sende korsan oyun kullanıyorsun o yuzden olabilir
+10000
-
yok 32 bit sistem ama bazı oyunlarda var sıkıntı napim artık alıstım:)))quote:
Orijinalden alıntı: scorquote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
+10000
Alıntıları Göster -
splinter cell chaos theory, f.e.a.r varken vista yoktu çıkacağı tarihte belli değildi. oyunları sadece xp uyumlu yapmış olabilirler.vista uyumlu yapmamışlardır belki çünkü 2 oyunda 2 sene öncesinin oynuquote:
yok 32 bit sistem ama bazı oyunlarda var sıkıntı napim artık alıstım:)))
Alıntıları Göster -
peki bu viSTADA NFS SERISI ÇALIŞIRMI UNDERGROUND2 MW , CARBON FALN?quote:
Orijinalden alıntı: PrinceXeviLx
splinter cell chaos theory, f.e.a.r varken vista yoktu çıkacağı tarihte belli değildi. oyunları sadece xp uyumlu yapmış olabilirler.vista uyumlu yapmamışlardır belki çünkü 2 oyunda 2 sene öncesinin oynu
Alıntıları Göster -
carbon calısıo deneddim:Dquote:
Orijinalden alıntı: O KC
peki bu viSTADA NFS SERISI ÇALIŞIRMI UNDERGROUND2 MW , CARBON FALN?
Alıntıları Göster -
bende underground 2 denedim çalışıyoquote:
carbon calısıo deneddim:D
Alıntıları Göster -
splinter vista da çalışmıyor. Uyum sorunu var.quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
bende underground 2 denedim çalışıyo
Alıntıları Göster -
nası akıcımı oyunlar?quote:
Orijinalden alıntı: By_Gizemly
splinter vista da çalışmıyor. Uyum sorunu var.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: By_Gizemly
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: By_Gizemly
yanlış,
ben hem SPLINTER CELL CHAOS THEORY hem de DOUBLE AGENT'i bitirdim sorun yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: PrinceXeviLx
splinter cell chaos theory, f.e.a.r varken vista yoktu çıkacağı tarihte belli değildi. oyunları sadece xp uyumlu yapmış olabilirler.vista uyumlu yapmamışlardır belki çünkü 2 oyunda 2 sene öncesinin oynu
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: PrinceXeviLx
şu anda bende SS.DA, F.E.A.R. , HITMAN BLOOD MONEY, DiRT, S.T.A.L.K.E.R. yüklü hepsi de sorunsuz oynanıyor. Makine ASUS F3JP ve LG P1 notebooklar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mhmtpkr
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mhmtpkr
X1400 SS.DA , HITMAN BLOOD MONEY, SS.CT'yi akıcı olarak oynatır (ve iyi ayarlarda) ama F.E.A.R. görsel olarak yüklü olduğundan ve S.T.A.L.K.E.R. da çok büyük haritaları sürekli açık tutmak zorunda olduğu için kastırabilir (ben son ikisini F3JP'de oynadım diğerlerini LG'de)
not: LG P1--------->X1400
ASUS F3JP--->X1700 ekran kartı var.
-
Arkadaşlar yönetici olarak açınca çoğu oyun hatta her oyun sorunsuz oynanıyo yani ben oynuyorum en azındanquote:
Orijinalden alıntı: bravoechoquote:
Orjinalden alıntı: mhmtpkr
X1400 SS.DA , HITMAN BLOOD MONEY, SS.CT'yi akıcı olarak oynatır (ve iyi ayarlarda) ama F.E.A.R. görsel olarak yüklü olduğundan ve S.T.A.L.K.E.R. da çok büyük haritaları sürekli açık tutmak zorunda olduğu için kastırabilir (ben son ikisini F3JP'de oynadım diğerlerini LG'de)
not: LG P1--------->X1400
ASUS F3JP--->X1700 ekran kartı var.
Alıntıları Göster
-
bende carbonu calıstıramadım yaa ne sorun var anlamadım...acil yardıııımmmmmmquote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Arkadaşlar yönetici olarak açınca çoğu oyun hatta her oyun sorunsuz oynanıyo yani ben oynuyorum en azından
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar tüm oyunlar vista da sorunsuz çalışıyor, yapamayan ve bilmeyen arkadaşlar vista uyumsuz diyor ama biraz aşatırınca oyunları çalıştırmayı göreceksiniz, öncelikle DirectX in february07.redist versiyonunu yükleyin bu vista daki oyun problemlerini ortadan kaldırıyor, bazı oyunlarıda mesela nfs carbon gibi oyunlarıda oyunun exe sinin üstünde sağ tıklayıp uyumluluk bölümüne gelip ordan windows 98 - me seçeneğini seçip tamam diyin oyunlarınız açılır bu şekilde vista da...quote:
Orijinalden alıntı: lebronn
bende carbonu calıstıramadım yaa ne sorun var anlamadım...acil yardıııımmmmmm
Alıntıları Göster
Bendeki Dell 1520 de kurulu ve şuan sorunsuz full ayarlarda 1280*800 çözünürlükte takılmadan oynadığım oyunların listesi;
Splintercell Double Agent
Elder Scrolls: Oblivion
NFS Carbon
Cold Fear
Call Of Juarez
RainbowSix : Lockdown
Transformers
Şuan internetten indirdiğim ve deneyeceğim oyunlarda
Bioshock
Test Drive Unlimited
ve şuan aklıma gelmeyen ama vistada sorunsuz oynadığım bir sürü oyun var, yani vistada sorun yok...
-
dell 1520 yeni aldm. bendeki oyunlarquote:
Orijinalden alıntı: alperci
Arkadaşlar tüm oyunlar vista da sorunsuz çalışıyor, yapamayan ve bilmeyen arkadaşlar vista uyumsuz diyor ama biraz aşatırınca oyunları çalıştırmayı göreceksiniz, öncelikle DirectX in february07.redist versiyonunu yükleyin bu vista daki oyun problemlerini ortadan kaldırıyor, bazı oyunlarıda mesela nfs carbon gibi oyunlarıda oyunun exe sinin üstünde sağ tıklayıp uyumluluk bölümüne gelip ordan windows 98 - me seçeneğini seçip tamam diyin oyunlarınız açılır bu şekilde vista da...
Bendeki Dell 1520 de kurulu ve şuan sorunsuz full ayarlarda 1280*800 çözünürlükte takılmadan oynadığım oyunların listesi;
Splintercell Double Agent
Elder Scrolls: Oblivion
NFS Carbon
Cold Fear
Call Of Juarez
RainbowSix : Lockdown
Transformers
Şuan internetten indirdiğim ve deneyeceğim oyunlarda
Bioshock
Test Drive Unlimited
ve şuan aklıma gelmeyen ama vistada sorunsuz oynadığım bir sürü oyun var, yani vistada sorun yok...
Alıntıları Göster
oblivion
pes 6
company of heroes
call of duty 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X