Şimdi Ara

DELL 1520 vista ve aglatan oyunlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar vista home premium kullnıyorum. ama bi oyunu (mesela splinter cell chaos theory, f.e.a.r., vb...) bircok oyunu
    oynayamıyorum bu sorun herkes de mi yoksa benle yoksa vistayla mi alakalı???

• quote:

Orjinalden alıntı: fcfiko

arkadaslar vista home premium kullnıyorum. ama bi oyunu (mesela splinter cell chaos theory, f.e.a.r., vb...) bircok oyunu
    oynayamıyorum bu sorun herkes de mi yoksa benle yoksa vistayla mi alakalı???

dx9 yükledin mi,belki sebebi bu olabilir.
  • ekran kartı 8600 gt dx 10 destekliyor ama benim dx yuklemem gerekirmi tekrardan ayrıca company of heroes oynayabiliyorum..o zamn dx yuklu demektir oyle deil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcfiko

ekran kartı 8600 gt dx 10 destekliyor ama benim dx yuklemem gerekirmi tekrardan ayrıca company of heroes oynayabiliyorum..o zamn dx yuklu demektir oyle deil mi?
    ekran kartın paylaşımlı ise sorun o yüzden olabilir bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpkr

Alıntıları Göster
    nasıl oynanmıyor. açılırken nmi yüklenirken mi hata veriyor. bence sorun vsita 64 bit. çünkü pek çok oyun crack programı 64 bit destekli degil. Tahminimce sende korsan oyun kullanıyorsun o yuzden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

nasıl oynanmıyor. açılırken nmi yüklenirken mi hata veriyor. bence sorun vsita 64 bit. çünkü pek çok oyun crack programı 64 bit destekli degil. Tahminimce sende korsan oyun kullanıyorsun o yuzden olabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

+10000

• quote:

Orijinalden alıntı: scor

quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

+10000

Alıntıları Göster
    yok 32 bit sistem ama bazı oyunlarda var sıkıntı napim artık alıstım:)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok 32 bit sistem ama bazı oyunlarda var sıkıntı napim artık alıstım:)))

Alıntıları Göster
    splinter cell chaos theory, f.e.a.r varken vista yoktu çıkacağı tarihte belli değildi. oyunları sadece xp uyumlu yapmış olabilirler.vista uyumlu yapmamışlardır belki çünkü 2 oyunda 2 sene öncesinin oynu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceXeviLx

splinter cell chaos theory, f.e.a.r varken vista yoktu çıkacağı tarihte belli değildi. oyunları sadece xp uyumlu yapmış olabilirler.vista uyumlu yapmamışlardır belki çünkü 2 oyunda 2 sene öncesinin oynu

Alıntıları Göster
    peki bu viSTADA NFS SERISI ÇALIŞIRMI UNDERGROUND2 MW , CARBON FALN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O KC

peki bu viSTADA NFS SERISI ÇALIŞIRMI UNDERGROUND2 MW , CARBON FALN?

Alıntıları Göster
    carbon calısıo deneddim:D
  • quote:

carbon calısıo deneddim:D

Alıntıları Göster
    bende underground 2 denedim çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

bende underground 2 denedim çalışıyo

Alıntıları Göster
    splinter vista da çalışmıyor. Uyum sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Gizemly

Alıntıları Göster
    nası akıcımı oyunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Gizemly

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: By_Gizemly

yanlış,

ben hem SPLINTER CELL CHAOS THEORY hem de DOUBLE AGENT'i bitirdim sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceXeviLx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PrinceXeviLx

şu anda bende SS.DA, F.E.A.R. , HITMAN BLOOD MONEY, DiRT, S.T.A.L.K.E.R. yüklü hepsi de sorunsuz oynanıyor. Makine ASUS F3JP ve LG P1 notebooklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpkr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mhmtpkr

X1400 SS.DA , HITMAN BLOOD MONEY, SS.CT'yi akıcı olarak oynatır (ve iyi ayarlarda) ama F.E.A.R. görsel olarak yüklü olduğundan ve S.T.A.L.K.E.R. da çok büyük haritaları sürekli açık tutmak zorunda olduğu için kastırabilir (ben son ikisini F3JP'de oynadım diğerlerini LG'de)

not: LG P1--------->X1400
    ASUS F3JP--->X1700 ekran kartı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

quote:

Orjinalden alıntı: mhmtpkr

X1400 SS.DA , HITMAN BLOOD MONEY, SS.CT'yi akıcı olarak oynatır (ve iyi ayarlarda) ama F.E.A.R. görsel olarak yüklü olduğundan ve S.T.A.L.K.E.R. da çok büyük haritaları sürekli açık tutmak zorunda olduğu için kastırabilir (ben son ikisini F3JP'de oynadım diğerlerini LG'de)

not: LG P1--------->X1400
    ASUS F3JP--->X1700 ekran kartı var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yönetici olarak açınca çoğu oyun hatta her oyun sorunsuz oynanıyo yani ben oynuyorum en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Arkadaşlar yönetici olarak açınca çoğu oyun hatta her oyun sorunsuz oynanıyo yani ben oynuyorum en azından

Alıntıları Göster
    bende carbonu calıstıramadım yaa ne sorun var anlamadım...acil yardıııımmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronn

bende carbonu calıstıramadım yaa ne sorun var anlamadım...acil yardıııımmmmmm

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tüm oyunlar vista da sorunsuz çalışıyor, yapamayan ve bilmeyen arkadaşlar vista uyumsuz diyor ama biraz aşatırınca oyunları çalıştırmayı göreceksiniz, öncelikle DirectX in february07.redist versiyonunu yükleyin bu vista daki oyun problemlerini ortadan kaldırıyor, bazı oyunlarıda mesela nfs carbon gibi oyunlarıda oyunun exe sinin üstünde sağ tıklayıp uyumluluk bölümüne gelip ordan windows 98 - me seçeneğini seçip tamam diyin oyunlarınız açılır bu şekilde vista da...

Bendeki Dell 1520 de kurulu ve şuan sorunsuz full ayarlarda 1280*800 çözünürlükte takılmadan oynadığım oyunların listesi;

Splintercell Double Agent
    Elder Scrolls: Oblivion
    NFS Carbon
    Cold Fear
    Call Of Juarez
    RainbowSix : Lockdown
    Transformers

Şuan internetten indirdiğim ve deneyeceğim oyunlarda

Bioshock
    Test Drive Unlimited

ve şuan aklıma gelmeyen ama vistada sorunsuz oynadığım bir sürü oyun var, yani vistada sorun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: alperci

Arkadaşlar tüm oyunlar vista da sorunsuz çalışıyor, yapamayan ve bilmeyen arkadaşlar vista uyumsuz diyor ama biraz aşatırınca oyunları çalıştırmayı göreceksiniz, öncelikle DirectX in february07.redist versiyonunu yükleyin bu vista daki oyun problemlerini ortadan kaldırıyor, bazı oyunlarıda mesela nfs carbon gibi oyunlarıda oyunun exe sinin üstünde sağ tıklayıp uyumluluk bölümüne gelip ordan windows 98 - me seçeneğini seçip tamam diyin oyunlarınız açılır bu şekilde vista da...

Bendeki Dell 1520 de kurulu ve şuan sorunsuz full ayarlarda 1280*800 çözünürlükte takılmadan oynadığım oyunların listesi;

Splintercell Double Agent
    Elder Scrolls: Oblivion
    NFS Carbon
    Cold Fear
    Call Of Juarez
    RainbowSix : Lockdown
    Transformers

Şuan internetten indirdiğim ve deneyeceğim oyunlarda

Bioshock
    Test Drive Unlimited

ve şuan aklıma gelmeyen ama vistada sorunsuz oynadığım bir sürü oyun var, yani vistada sorun yok...

Alıntıları Göster
    dell 1520 yeni aldm. bendeki oyunlar

oblivion
    pes 6
    company of heroes
    call of duty 2

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.