Şimdi Ara

Dell 2200 128 mb ekran kartlı 899 usd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok fazla oyun hastaları olmayanlar için idealmi bu fiyata
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=Inspiron2200
    Özellikler
    !!Yeni model!!
    128 Mb Ekran kartı
    Dell Inspiron 2200 (CENTRINO)

• Intel® Centrino™ Mobil teknolojili
    - Intel® Pentium® M işlemci 725 (1.6GHz, 2 MB L2 cache)
    - Intel® 855GME chipset
    - Entegre Intel® PRO Wireless Kablosuz LAN
    • Microsoft® Windows® XP Home Türkçe
    • 15” XGA TFT renkli LCD ekran, 1024x768 çözünürlük
    • 512 DDR333 bellek, 40GB 5400rpm sabit disk
    • Intel® Extreme Grafik 128MB DDR AGP VGA
    • DVD/CD-RW combo sürücü, 3xUSB 2.0 port
    • MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    • 56K faks-modem, 10/100Mbps LAN, Kablosuz LAN
    • Türkçe Q klavye, touchpad mouse
    • Meteksan.NET 3 AYLIK internet paketi
    • 2 yıl garantili

• 128 mb ama "intel extreme grafik"

1024 mb olsada bişey değiştirmez önemli olan GPU dur. en azından x300 olmalı . haa bunlada oyun oynanır ama low detailda
  • Bence çok oyun tutkunu değilseniz alacağını ürün bu dell kalitesi ve sağlamlığı ve özellikleri çok iyi bu fiyata
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=LSDTINS2200TXH
    bu da dell 2200 ama ozellikleri yukarıda bahsettiginizden daha kotu olmasına ragmen daha pahalı nasıl iş ?
  • Özellilerine göre fiyat çok iyi
  • evet çok uygun bir fiyat,laptoplar amma ucuzlamış ya
  • çok fazla para vermeye gerek yok performans açısından bu gayet iyi arkasında dell kalitesi ve infronic garantisi var notebook işimizi fazlasıyla görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden hep doğru birşeyleri övenler iftiraya uğruyor önce emre-d sonra afoyu sonra osmanağayı beni ve diğerlerini pcdepo çalışanı yaptınız ben pcdepo çalışanı değilim sadece bilgisayar sektöründe doğru ve dürüst çalışan firmaların destekçisiyim bugün pcdepo.com olur yarın kendini toparlarsa müşteriye değer verirse pcgold olur lütfen artık pcdepo.com ile ilgili yazı yazanları pcdepo çalışanı olarak suçlamayın.
  • fiyat/kalite oranı gerçekten mükemmel. sağlam ve ucuz bilgisayar arayanlar kaçırmasın.
  • bu cihazla oyun oynayanlar bile var
  • oyun oynamak isteyen acer ferrari 4005 almalı bence ama en mantıklısı desktop pc tabiki
  • merhabalar , notebook alacağım , yardımcı olur diye yaklaşık 2 gündür forumlara bakıyorum , diğer yandan da notebookları inceliyorum , fakat faydası olmadı kafam iyice karıştı . yardımlarınızı bekliyorum ..

şöyle ki çok memnun olduğum 1 yıllık HP COMPAQ nx 5000 notebook umu eşim aldı ve kullanıyorum . kendime yeni bir notebook alacağım .

Oyun oynamıyorum
    notebook ta müzik dinlemiyorum
    çok fazla internete giriyorum
    ofiice programlarını çok kullanıyorum

eski notebook um 512 mb ram , 40 gb ,centrino ve 15" ekran , ekran kartı da 64 mb paylaşımlı, artıları bluettoth var ... minimum bunlar olsun dersem

ASUS AE3 ile Dell 2200 arasında kararsız kaldım .

AMA çok fazla kullanmadığım özelliğe de para vermek istemiyorum .... o yüzden daha uygun alternatifler bulabilirmiyim ???

ya da yanlış mı düşünüyorum ASUS AE3 VEYA DELL 2200 mi alsam ?

• asus a3 e ye boşuna fazla para verme pek bir artısı yok dell 2200 al ama 128 mb ekran kartlı olanından
  • dünden beri fs v2045 e kafam takıldı . teknosada inceledim , kasa hiç estetik değil , sırf o yüzden vazgeçtim , ama yine de özellik ve hediyeler beni cezbediyor ...

ne dersiniz dell 2200 a göre çok artısı var mı? bir de arada 200 $ a yakın fark var . üf ya kararsız olmak ne kadar zor ....
  • fs özellikleri çok iyi fakat ürün dell 2200 kadar kaliteli değil
  • fs 2045 sorunlu olmasa hemen alınabilecek bir ürün ama harf atlaması,devamlı fan çalışması,wireless ağları görmeme,kalitesiz kasa gibi bilinen sorunları var bunlarda çekilecek şeyler değil
  • peki dell 2200 nasıldır ? özellikle eksilerini nelerdir ? bilen ? 899 $ çok uygun bugün karar verebilirsem sipariş etmek istiyorum ... bir de almamı önerdiğiniz site var mı?
  • drr333 ve ekran kartı beni düşündürüyor ... fakat hiç oyun oynamam notebookta
  • aslında d600 daha iyi bence,ufak heryere taşınabilir,ayrı ekran kartı da var,eger çok fazla oyun falan oynanmayacaksa gayet yeterli,sadece bir 256 ram takviyesi lazım,o da 30-35 dolara alınır.
  • d 600 e de baktım . şu an 1,5 yıldır hp compaq nx5000 kullanıyorum , eşim kullanacak bundan sonra o yüzden yenisine bakıyorum ...

d600 nx5000 den daha eski gibi geldi bana , -256 ram daha düşük , işlemcileri konusunda bir fikrim yok , hangisi hızlıdır ? d600 14,1 inc nx5000 15 inç , bu çok önemli değil ama ekran kartı da d600da 32 , nx5000 de de 64 .... yani eski notbookumdan daha kötüsünü almak istemiyorum ama bu işi bilen 1 kişi çıkıp mantıklı olarak bana ikisi arasındaki farkı daha net anlatabilirse süper olur ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.