Şimdi Ara

Dell 2200 128 mb ekran kartlı 899 usd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana tavsiyem dell 2200 al pişman olmazsın
  • bu fiyata 128 mb ekran kartlı model bulmak zor
  • oyun için notebook almak pek mantıklı değil zaten oyuncakmı bu
  • carrefourdaki acer kampanyalarını gördünüz mü ?

http://www.carrefour.com.tr/pdf/2005/11/Acer.pdf

Bununla

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=82487&productId=bd46200

arasında gidip geliyorum .

• quote:

Orjinalden alıntı: tolga145

oyun için notebook almak pek mantıklı değil zaten oyuncakmı bu

Doğru ya.. oyun için desktop alınabilir ama.. ne de olsa desktop sistemler oyuncak reyonlarında satılıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

Doğru ya.. oyun için desktop alınabilir ama.. ne de olsa desktop sistemler oyuncak reyonlarında satılıyor
  • carrefourr dan acer travelMate 4062 WLMİ aldım sonunda . hem estetik hem de optimum fiyat/performans arayanlara tavsiye edilir ...

• Olumsuz yorum artık beni ırgalamaz . . Ben Acer 4062 aldım .Kullan da gör. 5 senedir notebook kullanıyorum , bu işi de biliyorum . Makina Süper . ! Hem Carefourrun kampanyası daha da süper !!! İnfonic garantisi ...

pcdepo diye bir sitenin çok övüldüğüne şahit oldum bu sitede. Peşin almak isteyenler oradan alsın ! Kredi kartlarını kullanmak isteyenler uzak dursun bence!
  • Acer TM 4062WLMi, Sonoma, 1.73GHz, WIDE, XP Home
    Chipset/Platform Intel® 915GM Express chipset / Intel® Centrino™ Mobil teknolojisi

Desteklenen İşlemciler Intel Pentium M 740 işlemci, 1.73GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB *

LCD Ekran 15.4” WXGA Geniş Ekran TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk

Grafik Kartı Intel® Media Graphics 900 paylaşımlı maks. 128MB DDR 3D video bellek

Sistem Belleği 512MB (2*256) DDR-II 533MHz (maksimum 2048MB, 2 adet bellek yuvası ile)

Sabit Disk (HDD) 60GB Ultra ATA 100

Optik Sürücü DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)

Ses Sistemi (Audio) MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon

İletişim Arabirimleri Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring

Entegre 10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN

Entegre Intel® PRO Wireless 2200BG 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi

PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 :
    1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adet
    IEEE1394 / Kızılötesi :
    -- / --
    VGA out / S-Video TV-out :
    1 adet / Yok
    LINE-IN / LINE-OUT :
    1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için)
    Bellek Kart Okuyucusu :
    Yok

Ebat / Ağırlık G:364 x D:279 x Y:33.9 / 38.9 mm; 2.94kg (DVD/CD-RW sürücü dahil) *

Güç Kaynağı / Adaptör 4 cell 30W Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör
    Pil Ömrü / Şarj Süresi 2 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalşırken şarj süresi ** ( OLUMSUZ YORUMLAR VAR PİL ÖMRÜ KONUSUNDA , KATILMIYORUM , ÇOK İYİ)

Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad scroll mouse ** Türkçe F klavye opsiyonu

Yazılımlar (software) Norton Anti Virus, Acer Manager, Power DVD, NTI CD-Maker, Adobe Acrobat, Recovery CD, GridVista

Sistem Uyumluluğu Mobile PC2001, ACPI 1.0b, DMI 2.0, Wi-Fi® ve CCX sistem uyumlu

İşletim Sistemi MS Windows XP Home Türkçe

FİYAT : 1699 ytl / 18 AY TAKSİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meric16 -- 15 Kasım 2005, 10:02:18 >

• hayırlı olsun dostum bu noteboğu almakla iyi seçim yapmışsın intel işlemcili sonoma sonuçta
  • brovo güzel espri
    quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya

quote:

• Intel® Extreme Grafik paylaşımlı 128MB DDR AGP VGA =
  • tamam o zaman gunlerdir araştıruyorum artık son demler.dell 2200 alayım.ama son aolark birşey söylemek isteyen varmı
    mesala 1500 ytl (benim limitim ) ye daha iyi bir makina var onu alma bunu al diyen
    cevaplarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar bu carreforun kampanyası hakikaten çok iyi 1700'e hemde 18 taksit özellikleride baya iyi görünüyor emsallerine göre fiyatı avantajlı geldi bana ,meric16 hayırlı olsun güle güle kullan acaba makinayı biraz ayrıntılı anlatabilir misin?Mesela ekran kalitesi nasıl, pili ne kadar gidiyor,ses kalitesi ,ısınma sorunu dvd sürücüsünün performansı... ben de çok kararsız kaldım strese girdim desem yeridir alayım artık rahatlayayım ne zor işmiş bu .
  • i855gme ye kalacaksak 64mb paylaşımlıları 750 dolara da var.
  • 855 gme çipset biraz zayıf kalır 915 çipsetler daha performanslı
  • gunden gune yenı modeller cıkıyor
  • Arkadaşlar ben bu makineyi pazar günü aldım. Performansı bir notebook için gerçekten çok iyi.
    PES5, Age of Empires 3' ü rahatlıkla çalıştırdı.

Ses yok, ısınma yok. (Fan 10 saniye çalışıyor denilebilir.)

Ama;

- Pil son derece kötü. 1 saat 48 dakikayı zor gördüm. (Bir de bu kullanılmamış hali, kullanıldığında ne hale gelir, düşünün)

- Ses sistemi bağlanamıyor. (4+1' inizi bağlayamazsınız)

Dikkat edilmesi gerekenler noktalar bunlar. "Benim pile ihtiyacım yok, olsa da 2 saat yeter.Ses sistemi de bağlamıyorum, notebook' un hoparlörleri bana yeter" diyen arkadaşlar düşünmeden alabilir.

Ama arkadaşın yukarda önerdiği LG daha iyi gibi geliyor bana.
  • Bende Acer 4062 aldım carefourdan hakketen sessiz bir cihaz.Cok arastirdim dell l arasında kaldım sonomay ayenik dustum:) pil sureside ben bitirdi hakketen 2 saat gitmiyor pili ama oyunları calıstırıyor en azından :)

bu arada bu cihazada tek 1024 mb ram taktırdım 2 tane 256 acıga cıktı onlarıda satacaz ihtiyacı olana (533 mhz 256 MB notebook ram 2 tane)

Ayrıca bu cihaz için pil bulabilirmiyiz 8 cell li filan??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.