Şimdi Ara

DELL 23' S2330MX 2ms FULL HD DVI-D MONITOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu monitörü bilen veya kullanan var mı ? Tam özellikleri nelerdir ? Kullananlar monitörün hangi özelliklerini beğenmiş veya beğenmemiş. Veya bununa eş değer alınabilecek aynı fiyatlara karşılık gelen başka marka monitör ne var? .Şimdiden teşekkürler.
     DELL 23' S2330MX 2ms FULL HD DVI-D MONITOR DELL 23' S2330MX 2ms FULL HD DVI-D MONITOR DELL 23' S2330MX 2ms FULL HD DVI-D MONITOR

• Yok mu bir bilgisi olan ?
  • bende arkadaşa bakıyordum 2. monitör olarak

bimekslerde 385 tl

çok iyi fiyat açıkçası
  • Takipteyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bende arkadaşa bakıyordum 2. monitör olarak

bimekslerde 385 tl

çok iyi fiyat açıkçası

Özelliklerine göre fiyat çok iyi. Bimeks'in tek sevmediğim tarafı, açıp bakamıyorsun. Ölü piksel testi yapmıyorlar.
  • HDMI olmaması bir eksi değil midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hueaq123

HDMI olmaması bir eksi değil midir?

çok bi eksi değil

sonuçta cihazda hoparlör yok

bi espirisi olmaz bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

bende arkadaşa bakıyordum 2. monitör olarak

bimekslerde 385 tl

çok iyi fiyat açıkçası

Özelliklerine göre fiyat çok iyi. Bimeks'in tek sevmediğim tarafı, açıp bakamıyorsun. Ölü piksel testi yapmıyorlar.

ben hp mi alırken açıp bakmıştım

gerçi 4 sene oldu ama

güzelce konuşunca açarlar sanırım
  • Benim hoparlöre ihtiyacım yok fakat alırken adam akıllı bişey alayım mantığıyla HDMI bulunan monitörlere bakıyorum sürekli ve en uygun modeli HP x2301 olarak belirledim yani DVI olup da HDMI olmayan ve yakın fiyattaki diğer monitörlere baksam ve onlardan herhangi birisini alsam sıkıntı yaratır mı?
  • quote:

ben hp mi alırken açıp bakmıştım

gerçi 4 sene oldu ama

güzelce konuşunca açarlar sanırım

Ben yaklaşık 2 sene önce Bimeks'ten AOC alıcaktım. Binbir dil döktüm, açmadılar. Hatta istersen teşhiri verelim dediler, ölü piksel yoktu. Ben de tabi almadım.

@hueaq123

Görüntü açısından DVI ile HDMI aynı görevi görür. Tek fark HDMI ile ses de iletilir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

quote:

çok bi eksi değil

Bence büyük bir eksiklik. Neden dersen ileriye dönük düşünmek lazım mesela yarın öbür gün başka bir monitör aldın ve eski monitörünü HDMI bağlantılı bir uydu receiver bağlamak istedin sorun olur. Her alınan cihazı bence uzun süre kullanılacak gibi düşünmek lazım.

Günümüzde para değerli 50 TL daha ucuz olsun diye bir kaç yıl sonra kullanılamayacak bir monitör alınacağına daha iyi ve ileriye dönük bir model seçmek daha doğru. Neye ne zaman ihtiyacı olacağı belli olmuyor insanın. Tabi bu benim düşüncem ama herkese göre değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: divercats

quote:

quote:

çok bi eksi değil

Bence büyük bir eksiklik. Neden dersen ileriye dönük düşünmek lazım mesela yarın öbür gün başka bir monitör aldın ve eski monitörünü HDMI bağlantılı bir uydu receiver bağlamak istedin sorun olur. Her alınan cihazı bence uzun süre kullanılacak gibi düşünmek lazım.

Günümüzde para değerli 50 TL daha ucuz olsun diye bir kaç yıl sonra kullanılamayacak bir monitör alınacağına daha iyi ve ileriye dönük bir model seçmek daha doğru. Neye ne zaman ihtiyacı olacağı belli olmuyor insanın. Tabi bu benim düşüncem ama herkese göre değişir.

daha ne ileriye dönüklüğü

kaç yıllık teknoloji zaten hdmi da dvi da

alırsın bi dönüştürücü dvi bağlantın hdmi olur

birkaç yıl sonrasını düşüneceksen zaten hiçbirşey alma

bekle

birkaçyıl sonra hdmi tarih olursa ne olur o monitör dimi

boşa masraf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.