Bildirim
DELL 23' S2330MX 2ms FULL HD DVI-D MONITOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu bir bilgisi olan ? -
bende arkadaşa bakıyordum 2. monitör olarak
bimekslerde 385 tl
çok iyi fiyat açıkçası -
Takipteyim . -
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
bimekslerde 385 tl
çok iyi fiyat açıkçası
Özelliklerine göre fiyat çok iyi. Bimeks'in tek sevmediğim tarafı, açıp bakamıyorsun. Ölü piksel testi yapmıyorlar. -
HDMI olmaması bir eksi değil midir? -
quote:
Orijinalden alıntı: hueaq123
HDMI olmaması bir eksi değil midir?
çok bi eksi değil
sonuçta cihazda hoparlör yok
bi espirisi olmaz bana göre -
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
quote:
bimekslerde 385 tl
çok iyi fiyat açıkçası
Özelliklerine göre fiyat çok iyi. Bimeks'in tek sevmediğim tarafı, açıp bakamıyorsun. Ölü piksel testi yapmıyorlar.
ben hp mi alırken açıp bakmıştım
gerçi 4 sene oldu ama
güzelce konuşunca açarlar sanırım -
Benim hoparlöre ihtiyacım yok fakat alırken adam akıllı bişey alayım mantığıyla HDMI bulunan monitörlere bakıyorum sürekli ve en uygun modeli HP x2301 olarak belirledim yani DVI olup da HDMI olmayan ve yakın fiyattaki diğer monitörlere baksam ve onlardan herhangi birisini alsam sıkıntı yaratır mı? -
quote:
ben hp mi alırken açıp bakmıştım
gerçi 4 sene oldu ama
güzelce konuşunca açarlar sanırım
Ben yaklaşık 2 sene önce Bimeks'ten AOC alıcaktım. Binbir dil döktüm, açmadılar. Hatta istersen teşhiri verelim dediler, ölü piksel yoktu. Ben de tabi almadım.
@hueaq123
Görüntü açısından DVI ile HDMI aynı görevi görür. Tek fark HDMI ile ses de iletilir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, bir sıkıntı olmaz. -
quote:
quote:
çok bi eksi değil
bi espirisi olmaz bana göre
Bence büyük bir eksiklik. Neden dersen ileriye dönük düşünmek lazım mesela yarın öbür gün başka bir monitör aldın ve eski monitörünü HDMI bağlantılı bir uydu receiver bağlamak istedin sorun olur. Her alınan cihazı bence uzun süre kullanılacak gibi düşünmek lazım.
Günümüzde para değerli 50 TL daha ucuz olsun diye bir kaç yıl sonra kullanılamayacak bir monitör alınacağına daha iyi ve ileriye dönük bir model seçmek daha doğru. Neye ne zaman ihtiyacı olacağı belli olmuyor insanın. Tabi bu benim düşüncem ama herkese göre değişir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: divercats
quote:
quote:
çok bi eksi değil
bi espirisi olmaz bana göre
Bence büyük bir eksiklik. Neden dersen ileriye dönük düşünmek lazım mesela yarın öbür gün başka bir monitör aldın ve eski monitörünü HDMI bağlantılı bir uydu receiver bağlamak istedin sorun olur. Her alınan cihazı bence uzun süre kullanılacak gibi düşünmek lazım.
Günümüzde para değerli 50 TL daha ucuz olsun diye bir kaç yıl sonra kullanılamayacak bir monitör alınacağına daha iyi ve ileriye dönük bir model seçmek daha doğru. Neye ne zaman ihtiyacı olacağı belli olmuyor insanın. Tabi bu benim düşüncem ama herkese göre değişir.
daha ne ileriye dönüklüğü
kaç yıllık teknoloji zaten hdmi da dvi da
alırsın bi dönüştürücü dvi bağlantın hdmi olur
birkaç yıl sonrasını düşüneceksen zaten hiçbirşey alma
bekle
birkaçyıl sonra hdmi tarih olursa ne olur o monitör dimi
boşa masraf
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X