Şimdi Ara

DELL 2408WFP VE KONT BİLEŞİM GURUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmaların sonunda bu 2408 DELL lcd yi almaya karar verdim en hesaplısıda eren bilgisayardı eren bilgisayarı aradıgımda bana stoklarda olmadıgını lcd yi 6 ve ya 8 haftada getirebileceklerini söylediler bende siparişi verdim bundan sonra yaşadıklarımı aynen yazıyorum en gec 8 haftada gelecek ürün 11 haftada eve geldi bu gecikmeden dolayı eren bilgisayarı suçlamıyorum yurt dışından siparişle geldigi icin normal karşıladım arada distribitör var soruna gelince panel düz olması gerekirken saga dogru 1 santim egik duruyor kimse yurt dışı fiyatının 2 ki katı para verdigi lcd nin egik durmasını istemez herhalde sorunu eren bilg bildirdim lcd yi ya kendilerine yada en yakın bayi aracılıgıyla kont bilg göndermemi istediler lcd yi konta gönderdim kont bilg getirdigi ürüne önce sahiplenmedi eren bilg devreye girince sahiplendiler herhalde ürünün sistemlerine kaydetmeden eren bilg gönderdiler neyse kayıt sorunu halloldu lcd bir haftadır kontda bakalım ne söyleyecekler ya ayak degişecek ya panel yada komple degişecek belkide tamir olacak şimdi degişmesi durumunda stoklarında yoksa ben yine en az 4 yada 6 hafta beklicem lcd yi 1 hafta bile kullanamadım ve bunları yaşadım kont bilg ne zaman cevap verecek sorun giderilecekmi merakla bekliyorum kont bilgisayara güvenebilirmiyim saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizahmet -- 28 Ağustos 2008; 22:46:17 >

• monitorlerin kralini almissin da boyle seyler olmamliydi.
    gule gule eskit :)
  • Bende aynı monitörden almayı düşünüoyorumda ne kadara mal oldu ayrıcada W2408WFP-HC ve W2408WFP diye iki model var piyasada hangisini aldın acaba? Direkt Kont'tan alma şansımız var mı?
  • Sen eren bilgisayara çat bence sen onlardan almışsın ürünü onlar ne halt ediyorlarsa etsinler , böyle bir durumda insan kafayı yer sabrına hayran oldum doğrusu panel nasıl yamuk olur yepyeni monitörde direk değişim yapılmalı en kısa zamanda !!!
  • sorun haloldu arkadaslar kontla görüştüm lcd nin ayagında panelin baglı oldugu noktada panelin tersyönede 2 santim dönebilecek şekilde ayarlanması gerekiyormuş o ayarı yapmışlar bana geldiginde ters yöne dönmedigi gibi saga dogru 1 santim egik duruyordu şimdi kont bilg olması gereken ayarı yapmışlar bu gün kargoya vereceklerini söylediler yarın İNŞAALLAH başka bi aksilik olmassa kullanmaya başlayacagım teşekkürler kont bilg sejder 2408wfp nin hc olanı yok ben almadan önce cok araştırdım ve karşılaşmadım 2407 de var ben bu 2408wfp eren bilg aldım orda daha hesaplıydı
    www.erenbilgiislem.com
    HP Workstation, EREN BİLGİ İŞLEM, Ana Sayfa
    http://www.erenbilgiislem.com/index.php?menu=100&kategori=81

• Bende ne zamandır bu monitorun peşindeyim ama 1-1.5 ay bekleyem diye hep erteledim aylar geçti.Hayırlı olsun deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim...
  • Zoozfire bende almayı düşünüyorum ama 1-1,5ay beklemeyi gözüme kestiremiyorum adamların ellerinde yok mu acaba sen hiç bir yerle konuştun mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAIKIN VE YENİ YAPILANMASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sejder

Zoozfire bende almayı düşünüyorum ama 1-1,5ay beklemeyi gözüme kestiremiyorum adamların ellerinde yok mu acaba sen hiç bir yerle konuştun mu?

Bende eren bilişim ile konuşmuştum 1-1.5 ay demişlerdi diğer dell bayileride aynı süreyi verdiler. ama verdikleri fiyat eren bilişim e göre korkunçtu 1400 dolar+ Kdv; erende ise kdv dahil 1100 dolar civarıda idi.Ama fiyat alırken yada sipariş verecekseniz şuna dikkat edin birde, dell e248 wfp var düşük modeli karıştırmasınlar sakın....

Bizimki budur,

• Geronimo65 ;

Ölü pixel kontrolünü nasıl yaptırdın acaba. Adamlar zaten bir tane ürün getiriyor ölü ğixel çıksaydı al sana 1,5 ay daha bekleme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sejder

Geronimo65 ;

Ölü pixel kontrolünü nasıl yaptırdın acaba. Adamlar zaten bir tane ürün getiriyor ölü ğixel çıksaydı al sana 1,5 ay daha bekleme.

eren ölü piksel garantisi vermedi gelir gelmez test ettim ölü piksel yok şükür
  • Şu monitörün TR ye getirilmemesi tam bir saçmalık.Yapılan tüm incelemelerde hep liste başı bir monitor bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Des@latoR

Şu monitörün TR ye getirilmemesi tam bir saçmalık.Yapılan tüm incelemelerde hep liste başı bir monitor bu.

bu testlerin linkleri var mı?
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50639

Senin monitörün yanından gecemez belki ama bende bunu almayı düşünüyorum DELL nasıl bir markadır hiçbir fikrim yok ne dersiniz ?
  • gerçekten cok guzel monitor yaşattıklarını sana unutturacak emin ol
  • Biraz daha para biriktirip almak lazım Bu mönitörü ancak şöyle ölü pixel kontrolü falan olsa güzel olurdu ama yapacak bir şey yok . Bu bekleme süresi içerisinde belki 2409 falan çıkar.
  • Kardeş Direk Kont a söle sana yerine samsung t260 versinler veya t260 hd getiriolarsa ondan bırak o monitörü hazır kont u buldun samsung un distiribütörü o

quote:

Orjinalden alıntı: geronimo65

arkadaşlar uzun araştırmaların sonunda bu 2408 DELL lcd yi almaya karar verdim en hesaplısıda eren bilgisayardı eren bilgisayarı aradıgımda bana stoklarda olmadıgını lcd yi 6 ve ya 8 haftada getirebileceklerini söylediler bende siparişi verdim bundan sonra yaşadıklarımı aynen yazıyorum en gec 8 haftada gelecek ürün 11 haftada eve geldi bu gecikmeden dolayı eren bilgisayarı suçlamıyorum yurt dışından siparişle geldigi icin normal karşıladım arada distribitör var soruna gelince panel düz olması gerekirken saga dogru 1 santim egik duruyor kimse yurt dışı fiyatının 2 ki katı para verdigi lcd nin egik durmasını istemez herhalde sorunu eren bilg bildirdim lcd yi ya kendilerine yada en yakın bayi aracılıgıyla kont bilg göndermemi istediler lcd yi konta gönderdim kont bilg getirdigi ürüne önce sahiplenmedi eren bilg devreye girince sahiplendiler herhalde ürünün sistemlerine kaydetmeden eren bilg gönderdiler neyse kayıt sorunu halloldu lcd bir haftadır kontda bakalım ne söyleyecekler ya ayak degişecek ya panel yada komple degişecek belkide tamir olacak şimdi degişmesi durumunda stoklarında yoksa ben yine en az 4 yada 6 hafta beklicem lcd yi 1 hafta bile kullanamadım ve bunları yaşadım kont bilg ne zaman cevap verecek sorun giderilecekmi merakla bekliyorum kont bilgisayara güvenebilirmiyim saygılarımla

• Orjinalden alıntı: 4L1

Kardeş Direk Kont a söle sana yerine samsung t260 versinler veya t260 hd getiriolarsa ondan bırak o monitörü hazır kont u buldun samsung un distiribütörü o

Dostum ,Dell 2408 WFP 10 tane samsung t260 eder ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 2 Eylül 2008; 23:49:13 >
  • geçmiş olsun.
  • kardes ben lcd den memnunum şu an kullanıyorum süper monitör herkese tavsiye ederim hata benim bilgisizligim den kaynaklandı ayaktaki vidalardan ince ayar yapılıyormuş onu yapmışlar şimdi bende ögrenmiş oldum teşekkürler kont ve eren bilg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizahmet -- 1 Eylül 2008; 20:19:35 >
  • Forumda lcd mevzularında Samsung dışında başka bir markanın övüldüğünü gördüm,hayretler içindeyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.