< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
DELL 27' S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme (4. sayfa)
-
-
Amazon.com.tr üzerinden amazon.de gönderimli olarak satın aldım. Ölü piksel tespit edemedim çok az ışık sızması mevcut onada takılmıyorum. 9 ay monitör aradım resmen bıktırdı artık. Renkler muazzam oynadığım oyunları tekrar oynatacak cinsten fark var arada. Beni en çok mutlu eden konulardan biride standı oldu istediğiniz kadar aşağı indirebiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheHardwareNewsAmazon.com.tr üzerinden amazon.de gönderimli olarak satın aldım. Ölü piksel tespit edemedim çok az ışık sızması mevcut onada takılmıyorum. 9 ay monitör aradım resmen bıktırdı artık. Renkler muazzam oynadığım oyunları tekrar oynatacak cinsten fark var arada. Beni en çok mutlu eden konulardan biride standı oldu istediğiniz kadar aşağı indirebiliyorsunuz.
Işık sızması testini atabilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheHardwareNewsAmazon.com.tr üzerinden amazon.de gönderimli olarak satın aldım. Ölü piksel tespit edemedim çok az ışık sızması mevcut onada takılmıyorum. 9 ay monitör aradım resmen bıktırdı artık. Renkler muazzam oynadığım oyunları tekrar oynatacak cinsten fark var arada. Beni en çok mutlu eden konulardan biride standı oldu istediğiniz kadar aşağı indirebiliyorsunuz.
Merhaba aldığınız model bu mu_?
https://www.itopya.com/dell-27-s2721dgf-165hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-nano-ips-premium-pro-pivot-gaming-monitor/
-
Amazon.com.tr üzerinden satılan modelini amazon.de satıyor. itopyadaki ile aralarında 1300TL fark var. İtopya bu monitörün bildiğin tekelliğini almış sanırım. TR'de ondan başka satan yok. İtoypadan monitör alıpta beğenmediğini söyleyip iade edebilien var mı? Diğer yandan da arada 1300tl fark var...
-
İtopya'da ürün arızalı çıkınca bile firmaya ulaşamıyorsunuz ki beni bir arkadaş ulaşamadı, DH itoıpya personeli yardımcı olup sorunu giderdi.
Arızalı ürünü veya beğenmedim diyerek ürün iadesi alacaklarını sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANİtopya'da ürün arızalı çıkınca bile firmaya ulaşamıyorsunuz ki beni bir arkadaş ulaşamadı, DH itoıpya personeli yardımcı olup sorunu giderdi.
Arızalı ürünü veya beğenmedim diyerek ürün iadesi alacaklarını sanmıyorum.
O yüzden Dell, bu ürünü sadece İtopyada satışa çıkararak hata yapmış. Ya da danışıklı dövüş olmuştur, bu ürünleri sen sat ama bana iade ürün gönderme diye. İtopyanın en iyi yaptığı şey zaten iade almamak için elinden geleni yapmak. Daha, ben aldığım ürünü istediğimde çok kolay iade edebiliyorum, diyeni görmedim bu firmada.Oysa ki çok güzel tanımlar vs yapmış bir firma ve ürünleri sitelerinde kategorilemesi de iyi.
-
DELL firması benim için zaten bitmiştir.
DELL Hepsiburada veya Amazon'da ürün sattırmadığı sürece tercih etmem. Sadece itopya'ya ürün göndermesi de hem şaibeli hem de hoş değil.
Belki ben DELL alacağım ama İtopya ile mahkemelik oldum koskoca Türkiye'de İtopya'dan başka satan yok ben bu ürünü alamayacak mıyım ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANDELL firması benim için zaten bitmiştir.
DELL Hepsiburada veya Amazon'da ürün sattırmadığı sürece tercih etmem. Sadece itopya'ya ürün göndermesi de hem şaibeli hem de hoş değil.
Belki ben DELL alacağım ama İtopya ile mahkemelik oldum koskoca Türkiye'de İtopya'dan başka satan yok ben bu ürünü alamayacak mıyım ?
Dediğim gibi bana sadece bu mantıklı geliyor:" Bizi iadeyle uğraştırmayın, şu kadar satacağınızı garantileyin sizde kalsın ihale vs" dye. İtoypayanın zaten iadelerle sıkıntısını bilemen yoktur, işine gelmiştir tabi.:)
-
Evet bu model.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -SKYNET-Işık sızması testini atabilir misiniz?
Alıntıları GösterResimde abartı çıkıyor, ben siyah sahnelerde sağ ve sol alt köşeden biraz ışık sızması görüyorum okadar.
-
Burda parlaklık kaçta ki hali
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheHardwareNewsResimde abartı çıkıyor, ben siyah sahnelerde sağ ve sol alt köşeden biraz ışık sızması görüyorum okadar.
Alıntıları GösterEyvallah, yalnız hocam ışık sızması testi için tam karanlık bir ortamda monitörden 2m uzaktayken kamerayı monitörün merkezine alıp video kaydı başlatmanız gerekiyor. bu esnada foto çekebilirsiniz.genelde fotolara en doğru bu şekilde çıkıyor, fotoya çıkmasada sizdeki ürünün başarımını bu şekide test etmişte olursunuz.
-
Hocam şuanda satışı varmı? Ben mobilden aradım çıkmadı acaba stoklarmı bitti? Birde ne kadara almıştınız ve türkiyede hangi kargo getirdi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Preset mode: standart
bringhtness 88 contrast 75
-
amazonDell S2721DGFA 27 İnç QHD (2560x1440) Oyun Monitörü, 165Hz, IPS, 1 ms, AMD FreeSync Premium Pro NVIDIA Uyumlu G-SYNC HDR 400, DisplayPort, 2x HDMI, 5x USB 3.0, Ayarlanabilir Stand, 3 Yıl Garantihttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08NFBKNMY/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
4950tl ye , kargo da dhl ile geldi. Amazon bu aralar yurt dışından alınan ürünlere ithalat ücreti iadesi yapıyor bunada 100€ gibi bir para iade ederler diye düşünüyorum. 3600tl ye aldığım direksiyona 1000 tl para iade ettiler.
-
Yarın elimde olur series x için aldım bende
Sizin aldiginiz modelin sonunda a harfi var. Acaba ne farki varki? Ben itopyada dün 3000tlye gordüm şimdide 3600 olmuş. Kaçırdık. 3000e gidip direk elden bile almayi dusunuyordum. 5000tl çok aşıyor. Normalde 1500 ile başladım zaten :) acaba 3000 tl olan modeli amazonda daha uyguna gelirmi diye merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: UberFahrer
Sizin aldiginiz modelin sonunda a harfi var. Acaba ne farki varki? Ben itopyada dün 3000tlye gordüm şimdide 3600 olmuş. Kaçırdık. 3000e gidip direk elden bile almayi dusunuyordum. 5000tl çok aşıyor. Normalde 1500 ile başladım zaten :) acaba 3000 tl olan modeli amazonda daha uyguna gelirmi diye merak ediyorum.Ben aylarca bekledim düştüğü falan yok en sonunda almak zorunda kaldım. A yazan modeli redditte yazana göre güncel versiyonuymuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X