Şimdi Ara

DELL 27' S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
6
Favori
20.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

ne zamandır aldın bu monitörü ne zamandır bu ses vardır ?

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    2 gün önce aldım ama iade edemem inanılmaz zam gelmiş maalesef. Bu sesin kaynağı büyük ihtimal adaptörn monitör içinde olması. Yukarıda bir arkdaş daha standı by durumunda geldiğini iletmiş. Çok düşük bir seviye aslında ses kulak dayanmadan duyulmuyor ben takıntılıyım sadecw 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt

Monitörde ghosting ,ölü piksel ve ışık sızması sorunuyla karşılaştın mı ? testleri yaptın mı ?

Ekranın sol alt köşesinde hafif yansıma var onun dışında ghosting, ölü pixel veya ışık sızması yaşamadım. Lg 27GL650F-B kullanıyordum ve lg ye göre Dell deki siyahlar çok daha başarılı geldi gözüme ips olmasına rağmen.

tamam güle güle kuıllanırsın inşallah fiyatına göre en iyi sorunsuzz monitörlerden birini önerdim insnlara bu dönüşleri alınca mutlu oluyorum ben iyisini kullanıyorsam çevremdekilerinde iyisini kullanmasını istiyorum

Teşekkür ederiz bilgilendirme için bu arada şuan en ucuz 12k fiyat 😔

• Bu arada şimdi tespit ettim hdmi da iken 2k ve 165hz bobin sesi yok ama displayporta geçince vızıltı başlıyor aynı ayarlarda.

kablodan da kaynaklı olabilir ufak bir ihtimal kalityeli kablo al paggue marka alabilirsin

Kablolarım kaliteli aslında 2 kablo ile denedim hem dell hem de lg nin kablosuyla yapacak bişey yok 2600 lira fark öderim değişim yaparsam böylr devam 😊

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.