Şimdi Ara

DELL 27' S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
6
Favori
20.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürünü yeni aldım.içinden display port kablosu çıktı ve ekran kartına taktığımda no dp signal dedi.Monitör çalışıyor ekran kartım çalışıyor(eski monitördeki bağlantı hdmi idi) bir ayar felan mı yapmam lazım acaba ?ekran kartım rtx 2060 , display port kısmıda var arkada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember_ -- 27 Nisan 2023; 18:8:4 >
  • SevenSeptember_ kullanıcısına yanıt

ekrana görüntü mü gelmiyor basit çözümü var ekran kartın nedir ? nvida mı ? amd mi ?

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

ekran kartım tam olarak bu.

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS GeForce DUAL RTX 2060 EVO 12GB GDDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-dual-rtx-2060-evo-12gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html

ekrana görüntü gelmiyor aynen.Hdmi kablosunu takarak görüntü almayı başardım ancak display port kablosunu takınca alamıyorum görüntüyü. Kasanın arkasındaki hem ekran kartı hem anakartta display port girişine de taktım ancak sonuç değişmedi.

this update is not applicable to the graphics card in your pc diye bir uyarı verdi

ekran kartı driverın güncel mi ? varsa farklı bir dp port kablo ile denermisin ? birde görüntü gelmediği zaman kabloyu çıkarın ve monitörün güç bağlantısını çıkarıp tekrar takın güç girişini ve dp port kablosunu

• kart güncel,farklı bir dp kablosu yok malesef.Diğer dediğinizide denedim ama malesef bir sonuç alamadım

Doğru giriş kaynağının seçildiğinden emin olun. Input Source menu.

Arkadaşın dediği gibi monitörde dp giriş kaynağını seçtin mi ? normalde otamatik geçiş yapması lazım bazen manuel kendimiz yapıyoruz

• doğrusunu seçtim ama hala aynı problem var. Belkide ekran kartımda en başından beri sıkıntı vardı. Çok bi önemi yoktur ama sanırım ha hdmi ile almışım görüntüyü ha dp port ile ?

anakartın dp port girişine bağlayın öyle deneyin belki nadir de olsa monitörde problem olabilir

• Sanırım ipucu arkadaşın mesajda BIOS'dan dahili GPU'yu kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war -- 30 Nisan 2023; 2:5:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de parlaklık yükselince monitörün üst kısmına kulağımı yaklaştırdığımda coil whine benzeri bir ses var parlaklık arttıkça ses artıyor parlaklık azalınca ses azalıyor bu durumu yaşıyor musun sen de!?

Ek olarak panel çok ısınıyor gibi geldi bana sizin de öyle mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt

benim en son parlaklıkta en ufak sorun yaşamadım bazen elektronikde sorun olabiliyor fabrika kaynaklı sorun yani

Size zahmet kulağınızı bir yaklaştırabilir misiniz monitörün üst kısmına 165 hz ve son parlaklık 😊😊😊

• Yukarıda arkadaş da yazmış monitörün üst sağ kısmından hafif ses alıyorum diye aslında onu demek istedim ben. Sessiz bir ortamda kulağınızı oraya getirdiğinizde ses geliyor hafif.

Eve geçince denerim.o sesin gelmesi normaldir nedeni güç girişinin monitöre bağlı olmasından harici bir adaptör yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt

denedim ve en ufak bir ses duymadım

Çok teşekkür ederim hocam yardımınız için 🙏

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.