Selamlar, şuan kullandığım monitörüm MSI 27' OPTIX G27CQ4. Sizce bu monitörden DELL S2721DGF geçmeye değer mi ? HDR için geçmeyi düşünüyorum. |
DELL 27' S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme (11. sayfa)
-
-
Kardeşim gelebilir stok durumuna göre gelirse arada bana hatırlat sana yardımcı olayım bu arada youtube kanalımı da takip etmeyi unutma yeni monitör incelemeleri gelecek özellikle o led paneller yeni tanıtıldı beklemede kal acele etme sana bütçene göre en iyi güncel monitörü alalım inşallah
-
hdr için geçilmez çünkü bu monitörde hdr 1000 yok malesef hdr için geçeceksen hdr 1000 ve üzeri monitör tercih etmen gerekir senin monitömr de özellikleri aynı sayılır gerek yok geçmene o led monitörler gelince tanıtımını yapacağım inşallah
-
8 bin liraya alınır mı belirttiğim dell? 6 7 arası olsa düşünmeyeceğim ancak 8 bin lira az değil.
Bir de şöyle bir durum var ki; ben bu monitörü neden istediğimi bilmiyorum :D almışken iyisini alayım mantığı ile buna yöneldim. 2K ve 144+ Hz istiyorum ancak bunun harici bana sağladığı HDR vs ne derece önemli ve ne amaçlarla kullanılabilir? Oyun oynayan biri için ne derece önemli? bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EclipseIV -- 19 Ocak 2023; 3:59:45 > -
merhaba arkadaşlar monitörü yeni aldım oyun ayarlarını paylaşımısınız
-
bende de çıktı sağ alt köşede iğne ucu kadar. sadece siyah ekranda çok dikkatli bakınca belli oluyor. canlı desteğin linkini atabilir misin ?
-
www.dell.comContact Technical Support | Dell Turkeyhttps://www.dell.com/support/incidents-online/tr-tr/contactus/dynamic
Ekranın arkasında ürün kimliği var onu girip devam edebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps5 için s2721dgfa almaya karar verdim ve bugün elime ulaştı.
Samsung 55Q80T tv den bu monitöre geçtim ki tv de hdmi 2.1 giriş ve 120 hz oynatıyordu.
Büyük ekrana hakim olmaya çalışarak online cod oynamak meğer ne kadar yorucuymuş.
İlk deneyimim;
Cihaz 2k 120 hz i yağ gibi oynatıyor. Renkler ve tepki süresi çok iyi.
Vrr çalışmasada 120 hz de süper fast ayarda hiçbir yırtılma veya atlama yaşamadım.
Ps5 2k güncellemesinden sonra kullanıcı yorumu pek bulamamıştım ama bu monitörü araştırma sonucu almaya karar verdim ve ps5 için pişman etmedi.
Şansıma ölü piksel vs gibi sorunda yaşatmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun yeni monitörün güle güle kullanırsın inşallah dostum.1996 yılından beri konsol ve bilgisayar işleriyle uğraştım amacımız hiçbir beklenti ve kar amacı olmadan insanlara faydalı olmak bilgi birikimi doğrultusunda sağlam ürünleri tavsiye etmek insanların yüzlerini bir nebze olsa güldürmek başarabiliyorsam da ne mutlu bana saygılarımla
-
Asus TUF VG27AQZ monitörden bu monitöre geçtim fakat benimkisi S2721DGFA sanırım aynı modeller. İnanılmaz bir F/P ürünü ve G-SYNC uyumluluğu çok başarılı çalışıyor. Işık sızması gibi sorunlar yok. Asus sağolsun oyunlarda g-sync açtığımda parlaklık gidip gidip geliyordu bu monitörde bu tarz sorunlar mevcut değil. Şiddetle tavsiye ederim.
-
Görüntü farkı varmı
Daha parlak bir monitör dellquote:
Orijinalden alıntı: Oyuncutrx
Görüntü farkı varmı
hocam 24'' monitor düşünüyorum. Bu nasıldır?
https://www.hepsiburada.com/asus-vg259qm-24-5-280hz-1ms-hdmi-display-gsync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000TIXXQ?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 22 Nisan 2023; 12:36:16 >
-
Arkadaşlar merhaba 2K monitör almayi düşünüyorum. 200hz üstü olabilir ? Öneriniz varmı ? Birde Egilimli Moniterlere bakiyorum ? Sagliklimi olur ?
-
Hocam asus monitör konusunda sorunlu çıkabiliyor başka marka bakın derim. Aoc, Dell, BenQ, LG
-
Boşuna önermedim bu monitörü insanlara öncelik insanlara yardımcı olmak para 2.planda
-
bütçen ne kadar dostum ?
-
10/15 arasi 4K' destekleyende olabilir. Bilgi amacli örnek verirseniz ne oldugunu takip edebilirim.
-
nerden kaça alıyoruz?
-
VG27AQ1A almayı düşünüyorum hocam, tavsiye edermisniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X