Şimdi Ara

DELL 27' S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
6
Favori
20.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet monitör gayet düzgün. Bir ton boş safsata dolmuş burası...

400 nit olmasına rağmen HDR bile oldukça iyi.

DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme
  • Hepsiburadada 3799 a A lı model konmuş. Almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt

Kesinlikle alınır panel kalitesi ve özelliklerine göre çok güzel monitör

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

Konuda bazıları a cinsine refurbished falan demiş o kafamı karıştırdı

• Yok öyle bir şey. A olmayanlar EOL olmuş.

A olan yeni firmware'e sahip. Europe versiyonu gibi bir şey. Belli bir energy label almak için yeni versiyon firmware'le geliyor.

I've talked to someone who is in charge of the monitors at dell.

he told me that the S2721DGFA was introduced because of this EU regulatory which came into effect on nov 1st.

S2721DGF and S2721DGFA are technically the same, only the out of the box power consumption is different and was adjusted in the new firmware.

therefore S2721DGF is not manufactured anymore and got replaced by the S2721DGFA.

• monitör arayışındayım 3 tane model kafamda yer etti arkadaşlar, bunlardan birisi dell in bu modeli ama kıyaslama açısından bakarsam 10 bit (frc olmadan) doğal 10 bit destekli asus çok cazip geldi açıkçası "Asus TUF Gaming VG27AQ1A" ilk tercihim

"Xiaomi Mi 27 XMMNT27HQ" ikinci tercihim

"Dell S2721DGFA" üçüncü tercihim

kıyaslama olarak panel kalitesini göz önünde bulundurarak bu sıralamayı yaptım asus' un panelini innolux firması üretiyor diğerlerin üretici belli değil ama ips panel olduğu yazıyor

• SenJi kullanıcısına yanıt

hocam "itopya firması" müşteriyi elinde tutmayı bilen bir firma değil anladığım kadarı ile! siz siz olun tüketicinin ne hakkı var ise ülke sınırları içerisinde o sınırlar dahilinde alışveriş yapın... misal; vatan bilgisayardan bir ürün alacaksanız internet üzerinden alın: şubeden gidip alırsanız para iadesi alamazsınız ya hediye çeki verirler (vatan bilgisayarda kullanmak üzere) yada ürün değişimi yaparlar; bu ülkede ne güzel ki amazon gibi bir firma faailiyete başladı, diğer firmalarında aklı başına gelmeye başladı böylelikle...

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt

Hocam itopya sitesini takip edin 2900 a aldım ben 1 ay kadar önce

• Ayrıca monitörde yaşayacağınız herhangi bir sorunda muhattabınız Dell olsun itopya değil. Sorunsuz destek mevcut.

• tojblok kullanıcısına yanıt

Dolar rekorlar kırarken bir daha düşer mi emin değilim ama bakıcam teşekkürler hocam

• VG27AQ1A true 10 bit falan değil, 8bit + FRC

"üretici belli değil" diye ahkam kestiğiniz DELL S2721DGF ve DGFA'nın paneli LG Nano-IPS

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Asus 10 bit değil insanları 10 bit diye aldatıyorlar 10 bit aldığın zaman ise 120 hz e düşüyor dellde bu durum farklı olarak 165 hz de 10 bit alıyorsun her yönden dell daha iyi bu cihazdan şimdi uzun uzun yazmayım

• serhatti S kullanıcısına yanıt

Köşelerdeki ışık sızması mı var? Karanlık sahnelerde durumu nasıl?

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

Panel gayet uniform,ışık sızması yok ama biraz yansıma yapıyor.Resimde yanında başka bir monitör var.

Yine de yansıma önleme özelliği çok iyi değil.

Siyahlarda konusunda biraz zayıf.

• serhatti S kullanıcısına yanıt
    DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör İnceleme

buralarda hafif bir sızma var gibi gözüküyorda, glow mu sızma mı anlamadım. onun haricinde çok güzel gözüküyor. zaten şu ışık sızması ve glow bir bitirseler piyasada neredeyse çoğu kişinin sorunu çözmüş olacaklar ama inadına bu alanla ilgilenmiyorlar.

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

ıps glow blb sorunu msi monitörün örnek resmini eklemiştim oradan bakabilirsin sarımsı tonlarda nadiren de beyaz tonlarında açıklık ve siyah ekranda belirginlik varsa ışık sızması sorunu var onun haricinde yok veya yok denecek kadar az

• Tamamen karanlık ortamda baktım panelin sağında ips glow var. Ne yazık ki yapacak bir şey yok ips piyango gibi oluyor.

Bu arada menü tuşlarının en altta olanına 5 saniye basılı tutunca monitörün kendi ölü pixel test ekranları geliyor. Gelen seçeneklerde tornavida anahtar sembolü olan. Joystick'le renkler değiştirilebiliyor.

Ayrıca refurbished ürün gönderilen birinin standın altında şu etiket varmış.

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.