Şimdi Ara

Dell, 3,200 x 1,800 piksel ekran çözünürlüğe sahip yeni dizüstü bilgisayarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dell, 3,200 x 1,800 piksel ekran çözünürlüğe sahip yeni dizüstü bilgisayarını duyurdu

En önemli bilgisayar üreticileri arasında yer alan Dell, 3,200 x 1,800 piksel ekran çözünürlüğü ile dikkatleri üzerinde çeken yeni modeli Precision M3800'ü resmi olarak duyurdu.

Yüksek performansa ihtiyaç duyan kişiler için hazırlanan Precision M3800, üzerinde 3,200 x 1,800 piksel çözünürlüğe sahip QHD+ çoklu dokunmatik IGZO ekran taşıyor. En kalın noktasının 18mm olduğu belirtilen ve 2,04 KG ağırlık değerine sahip olan bilgisayar, teknik olarak 4. jenerasyon Intel Core i7-4702MQ işlemci, üst seviye performans sağlayan NVIDIA Quadro grafik birimi, 15GB RAM miktarı ve 1TBB HDD yanında 512GB SSD depolama seçenekleri ile karşımıza geliyor. Üzerinde 4 adet USB 3.0 ve HDMI portu da yer alan Dell Precision M3800, seçilen özelliklere göre 1699$ ile 1999$ fiyat etiketleriyle satın alınabiliyor.

Üst seviye özellikleri, şık tasarımı ve ince yapısıyla dikkat çeken Dell Precision M3800 dizüstü bilgisayar modeli hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 

(Guru) / (EG) 

• Maşallah.

• Türkiye'ye MacBook Pro ile aynı fiyata gelirse MacBook'lar çöplüğü boylar.

• Ben bunu kasa olarak kullanırım monitör olarak ta bi tane 42" 3D led tv 3 metre mesafeden bam bam bam

• şimdiki mobil GPUlar 1366x768 i bile düzgün besleyemiyorken bu çözünürlüğü nasıl besleyecekler bilmiyorum. Oyunları 10 fps ile oynarız heralde :D
    edit : quadro varmış
    Ama olsun normal pclerde bu kadar yüksek çözünürlük sıkıntı yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty_dancer -- 25 Temmuz 2013; 17:10:09 >
  • NVIDIA Quadro grafik birimi oyun için tasarlanmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaOzy

Türkiye'ye MacBook Pro ile aynı fiyata gelirse MacBook'lar çöplüğü boylar.

Bence saçmalık yapmış olur. MacBook Pro alırım bunu alıçagıma ben olsam .!
  • oha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaOzy

Türkiyeye MacBook Pro ile aynı fiyata gelirse MacBooklar çöplüğü boylar.

yok daha neler :)

• 15gb ram ne ya 8-4-2-1 mi yapmislar 4 slota :)

• 1. Ultrabook'lar, OYUN BİLGİSAYARLARI DEĞİLDİR. ALLAH AŞKINA ARTIK "BU GPU BU ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ BIDI BÖDÖ HEDE HÖDÖ" DİYEREK ADAMI HASTA ETMEYİN.

2. Bilgisayarda herşey donanım değildir. Aksine donanım değil yazılım daha önemlidir çünkü bir donanımın nasıl çalışacağına yazılım karar verir. Bu yüzden 198 çekirdek CPU'da olsa, 64 GB ram de olsa, MacOS X > Windows. Neyse ben boşuna konuşuyorum, hayatında hiç yazılım yapmamış, hiç Mac kullanmamış, Windows çocuğu, donanım ve oyun manyakları gelip - yağmuruna tutacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allking

15gb ram ne ya 8-4-2-1 mi yapmislar 4 slota :)

yok 4-4-2 üstünede serpiştirmişler :D futbolcu dizilişimi bu :D

• her eve lazım bişey

• Millet oyunlara göre yorum yapmış halbuki bilgisayar workstation amaçlı bir model üstünde quadro grafik kartı var. Cad ve 3d model çizimi yapanlar için hazırlanmış bir bilgisayara oyun konusunda
    yorum yapmak ne derece mantıklı tekrar düşünün.
  • ya bu bilgisayarı nasıl satın alabilirim? tam aradığım bilgisayar hem dokunmatik hem üst düzey hem yüksek çözünürlüklü ekran

• crysis oynatır mı denmemiş hayret

• quote:

Orijinalden alıntı: kcankaynak

1. Ultrabooklar, OYUN BİLGİSAYARLARI DEĞİLDİR. ALLAH AŞKINA ARTIK BU GPU BU ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ BIDI BÖDÖ HEDE HÖDÖ DİYEREK ADAMI HASTA ETMEYİN. 2. Bilgisayarda herşey donanım değildir. Aksine donanım değil yazılım daha önemlidir çünkü bir donanımın nasıl çalışacağına yazılım karar verir. Bu yüzden 198 çekirdek CPUda olsa, 64 GB ram de olsa, MacOS X Windows. Neyse ben boşuna konuşuyorum, hayatında hiç yazılım yapmamış, hiç Mac kullanmamış, Windows çocuğu, donanım ve oyun manyakları gelip - yağmuruna tutacaklar.

eger hic oyun oynamayacaksam zaten mac osx yerine ubuntu tercih ederim sende onu dene..

• tasarima bakar misin biraz utanma olur trackpad bile apple dan taklit, taklitci geri dell dell den bunu beklemezdim
  • Cihaz mükemmel olmuş bir an önce gelmesini bekliyorum. Isınıp kapanma durumu yoksa çizimlerde kullanmak için artık MSI'ın 4 kiloluk laptoplarına gerek yok demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

quote:

Orijinalden alıntı: kcankaynak

1. Ultrabooklar, OYUN BİLGİSAYARLARI DEĞİLDİR. ALLAH AŞKINA ARTIK BU GPU BU ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ BIDI BÖDÖ HEDE HÖDÖ DİYEREK ADAMI HASTA ETMEYİN. 2. Bilgisayarda herşey donanım değildir. Aksine donanım değil yazılım daha önemlidir çünkü bir donanımın nasıl çalışacağına yazılım karar verir. Bu yüzden 198 çekirdek CPUda olsa, 64 GB ram de olsa, MacOS X Windows. Neyse ben boşuna konuşuyorum, hayatında hiç yazılım yapmamış, hiç Mac kullanmamış, Windows çocuğu, donanım ve oyun manyakları gelip - yağmuruna tutacaklar.

eger hic oyun oynamayacaksam zaten mac osx yerine ubuntu tercih ederim sende onu dene..

Uzun bir süre Linux kullandım. Ubuntu değil Fedora kullandım. Server tarafında Red Hat ile yıllarca boğuştum. Zaten her hattı Mac'den alınma olduğu için, Mac yabancılık vermedi. Bu kadar para verecek imkanı olmayan için, Linux bir alternatif evet ama bu kadar parayı verdikten sonra, iMac alır her işimi görürüm oyun da oynarım çok lazım olursa. Ubuntu'dan sonra Mac kullan sonra gel tartışalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.