Dell 5010 g74f45 model bilgisayar aldım.. i7 islemcili olanı.. bu modelin recovery cd si elinde olan var mı acaba??
yardımınız için tesekkurler şimdiden..
yokmu kimsede arkadaslar :)
bende arıyorum.sanırım fazla alan yok aynı serinin g74p45 modelinde var.umarım biri bilgisayarından recovery hazırlayıp rarlayıp yada cd yle gönderir.
sanırım herkes ucuz olsun die free-dos almış :D
ben ocak ayında bu bılgısayarı bı arkadasıma alıcam işallah ozaman gönderirim sistemini kurup yedeğini aldıktan sonra bilgisayar iiimi çok ısınıyormu ekran kartı nasıl
dostum sen win 7 64bit kurulu alacaksın o zaman? cok seviniriz valla :)
ben genel olarak aletten memnunum yalnız daha hiç oyun oynamadım.. ilk kurdugumda ekran kartı driverlarını kurana kadar hiç durmadan fan öttü fln cok canımı sıkmıştı ama sonradan biraz nette aratınca gordum ki bios update ve ekran kartı driver kurulumu baya düzeltiyormus bu sorunu.. onu da hallettikten sonra su anda iyi gibi duruyor..
bi çınlama sesi gibi bi ses geliyor bana pille kullanırken sizde de varmı bazen artıyor cok yüksek bi ses değil ama canımı sıkıyor acaba önemli bi arıza olabilirmi die. aynı sorun sizdede var mı bi yardımcı olurmusunuz ?
yani ben ciddi bir ses duymadım oyle.. ama dikkatli de dinlemedim.. bi daha dikkatle bakayım..
DELL de recovery CD si driver lar ile entegre gelmiyor.İşletim sistemi ayrı driver ayrı geliyor.Onun için varsa kopya bir işletim sistemi bul tam o versiyonu,windows 7 basic home ne ise,pc nin altında ki lisansı gir.Senin lisansın ztn pc altında vardır işletim sistemli almış isen.Driver larda SERVİCE TAG girerek web adresinden yükle,tüm olay bu.
ya zaten kurulum yaptık su anda butun driverlar da var.. işletim sistemli almadım ki lisans olsun altında :))
service tag ile girsen bile kuramayacagın bi ton sey cıkıyor ki support sitesinde ki bu can sıkıcı.. haa CD de aynı sekilde ise pek de bir mantıgı yok CD yi edinmenin de.. ama kurulmayan seyler nie kurulmuyor acaba versiyonları ile ilgil ibir sorun mu var yoksa win 7 ultimatede mi calismiyor fln gibi dusunceler de akla gelmiyor degil.. o yüzden CD istemiştim direk kurulmus hali var mı diye.. yoksa anlattıgın olayları biliyoz sen rahat ol :)
http://forum.donanimhaber.com/m_45474133/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45474133 bu konuda driverla ilgili bi sorunumu anlattım onada bakarsanız sevinirim bide bu cınlamaya baktınmı kardeş sendede oluyormu ama sadece pil takılı olsun şarzsız bir şekilde sendede varmı acep bi kontrol edelim sadece bu cihazdamı var yoksa ???
yaa dostum turbo boost olayı işte aynı ben de aynı seyi yasadım.. sonra kıllandım abi bunda bi sorun mu var fln die.. sonucta gittik ürünün barkod numarası gibi bişi girdik ona ragmen kurulamayacak seyleri cıkartıyor.. bence onu kafana takma.. orada cıkan driverların hepsi kurulamadı bana da.. o yüzden bi arkadas cd sini yollarsa seviniriz die baslık actım.. ama o CD içinde de aynı bu internetteki gibi hersey varsa pek anlamı yok.. hangisi ne sırayla kurulcak bize o bilgi lazım sanırım.. ya da butun driverlar kurulu hali ile biri backup ını alırsa iyi olabilir.. bi arkadas windowslu satın alacam diyordu sanki ama ne oldu acaba..
yaa ben baktım pilden oyle rahatsız edici bir cınlama fln gelmiyo bende.. gerci tam boş degildi pil ama.. boşken bi daha bakayım..
Bu kaptopun bilgileri ile ilgili olarak eşitli farklılıklar var Örneğin Bluetoot ve Cache belleği konusunda.. Alan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi? Bluetoot varmı? Cache belleği 6mb mi 3 mb mi?
direk bana mail ile de sormussunuz.. cevap vermiştim.. ama diger arkadaslara da yardımcı olmak amacıyla burada da cevaplıyım..
cache i 6 mb gorunuyor CPUZ ile baktıgımda.. bluetooth da donanımlarda gorunuyor..
diger arkadasım laptop u aktif olarak kullanan ben olmadıgım için pil boşkenki testi yapamadım.. bi ara fırsat bulursam yapacam insallah..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme