Şimdi Ara

dell 5110 bootmgr hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayın 9 unda dell 5110 notebook aldım .. ilk günler windows dondu mavi ekran verdi vs sonra bugün siyah ekrandan öteye geçmedi .. bende fabrika ayarlarına döndüreyim düzelir dedim ama bu seferde kurtarma bölümünde hata varmış sanırım tamamen çöktü ve ilk ekranda bios dan sonra bootmgr eksik ve altında ctrl+alt+delete bası diyor yapıyorum tekrar başlayıp duruyor ..

yapmam gereken nedir ? aramam durumunda dell in yerinde destek teknik servisi bana windows yüklemek zorunda mı ? zira kurtarma bölümü yokmuş bilgisayarın ve de cd dvd vs birşey vermediler ..

eğer windows basic yüklersem bilgisayarın altındaki kodu girersem sorun çıkar mı ? kabul eder mi ?
    eğer donanımsal bir hata da mevcut ise ve ben işletim sistemini değiştirirsem bu sefer garanti de sorun olur mu ?

bi de dell ilgileniyor mu yeterince bu tür olaylarla ??

• 9 DA ALDIGIN PC İÇİN SERVİSİNE YOLLA DURUMU AYNEN BELİRT DETAYLI ŞEKİLDE VE KENDİN BİR İŞLEM UYGULAMA BAŞIN AGRIMASIN DONANIMSAL BİR SORUN SANMIYORUM ANCAK PC ELİNE İLK GECTİGİ GÜN 8 GB LIK BİR DVD TEMİN EDİP KURTARMA DVD OLUŞTURKİ BİR DAHA AYNI SORUNU YAŞAMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.