Şimdi Ara

LENOVO UPDATE HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki lenovo laptopta resimde gösterdiğm uyarıyı alıktan sonra açılmayan bir bilgisayar var..ben bunu recovery le kurtardım gerekli programları kurdum vs ancak az önce aynı hatayı verdi...bu hata nedir,neden verir,ne yapılmalıdır.Birdaha kapanabilir ve açılmaz ve bede tekrar format atmak zorunda kalıcam çünkü.

• Resimi unutmuşum.

LENOVO UPDATE HATASI
  • Hocam belirli bir hata değildir fakat bir sorun teşkil etmez. Yapmanız gereken orijinal ise güncellemenizi yapıp bilgisayarı yeniden başlatmak eğer değilse Denetim Masası>Windows Update>(Sol taraftaki menüden ayarları değiştire tıklayıp.)>Güncelleştirmeleri hiçbir zaman denetleme (Önerilmez) seçeneğini seçin bir daha uyarı almazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: AussieSharp

Hocam belirli bir hata değildir fakat bir sorun teşkil etmez. Yapmanız gereken orijinal ise güncellemenizi yapıp bilgisayarı yeniden başlatmak eğer değilse Denetim Masası>Windows Update>(Sol taraftaki menüden ayarları değiştire tıklayıp.)>Güncelleştirmeleri hiçbir zaman denetleme (Önerilmez) seçeneğini seçin bir daha uyarı almazsınız

Normal şartlarda evet update yapılır ve sorun gider yani olması gereken odur ancak ben ilk defa böyle bir hata gördüm,bu yeğenin bilgisayarı bu hatayı aldıktan sonra ne 2 günü belki 1 hafta açılmamış bilgisayar bende dediğim gibi bir şekilde bilgisayarı açıp recovery yaptım işlerim bitti derken aynı hatayı aldım o nedenle konuyu açtım...şimdi update yapıyor bilgisayar aynı hatayı verirse döncem buraya ;) teşekürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BerAd kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bilgi verirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AussieSharp

Tamamdır hocam bilgi verirsiniz

Valla baba en son yazdığımda update edilirken hata verdi verdiği haa aynen şu şekilde'' WİNDOWS ÖZELLİKLERİ YAPILANDIRILAMADI DEĞİŞİKLİKLER GERİ ALINIYOR BİLGİSAYARINIZI KAPATMAYIN'' kalkıp duşa girdim geldim aynı yazı var buyur burdan yak napim şimdi?

• Reset at Şaka bi yana valla şuan yapmanız gereken sistemin açılmasını sağlamak ve sistemi geri yüklemek olsun bu birinci iş. İkinci iş ise güncellemeleri kapatıp sistemi kendine getirmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • format sonrası windowsu güncel hale getirmek için yapıcak tabii.güncelleme seçeneklerinden kapatırsın.
    güncellemeleri yüklemesi iyidir
  • Arkadaşlar :) bilgisayar açılsa deidklerinizi yapıcam ancak aılmıyorki :) aslan fıkrası vardı hani bir kafamı çevirebilsem :D

bu laptopta dvd okuyucu da yok..şimdi elimdeki w8 ve 7 cdlerini harici hdd ke kayıt edip format atmaya çalışıcam bu bilgisayarın açılacağı yok...

ne dersiniz?
    pc fazla ısındıysa biraz soğut kendine gelsin bende bazı laptoplarda aynı srunu yaşıyorum
  • Arkadaş haklı bir de onu dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

pc fazla ısındıysa biraz soğut kendine gelsin bende bazı laptoplarda aynı srunu yaşıyorum

Yok onuda denedim olmadı ...peki bu lenovolarda usb den nasıl başlatırım varmı bilgisi olan?

bilgisayarın güncel ise Windows güncelleştirmelerin hepsini yükle ve bilgisayarını kapatmadan önce
    güncelleştirmeleri yükle ve yeniden başlat seçeneğini seç Windows güncelleştirmeler derledikten sonra yeniden başlatınca bilgisayarını kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan210878

bilgisayarın güncel ise Windows güncelleştirmelerin hepsini yükle ve bilgisayarını kapatmadan önce
    güncelleştirmeleri yükle ve yeniden başlat seçeneğini seç Windows güncelleştirmeler derledikten sonra yeniden başlatınca bilgisayarını kapat

Zaten ne olduysa güncelle ve yeniden başlat seçeneği ile oldu %98 gibi oldu. Ve sonra dediğim hatayı verdi sonrada açtım kapattım defalarca aynı hatayı verdi,herneyse şimdi onarma seçeneği ile bilgisayarı onarıyorum ancak bu sorun için onarım yapmıştım ve aynı hata yine karşıma çıktı bidaha verebilir aynı hatayı tüm işletim bittikten ve güncelleme istediği anda...o zaman artık format atmak son seçenek olacak...bu arada elimdeki laptop lenovo ideapad s400 modeli..bınlarda dvd okuyucu yok daha önce harici dvd okuyucu ile format atmıştım,iki sorum olacak,

1-harici hdd var elimde 1 tb buna w8 dvd içeriğini kopyalasam burdan format ayabilirmiyim?

2-usb den veya cd den başlatma seçeğine nasıl girebiliyoruz bu laptopta?

UEFİ denen şey ar bunda bu arada bilginize.

benim sana tavsiyem ve bilgisayar hocalarımın ve bilgisayar mühendisi olan arkadaşlarım ve ben bilgisayar format işi bittikten sonra direk
    Windows update kısmından bütün güncelleştirmeleri alırız bu esnada bilgisayara hiç bir program yüklemesi yapmayız ve internete dahi girmeyiz
    Windows bütün güncelleştirmeleri bitirinceye kadar
    bundan sonra gerekli yazılımları yükleriz benimde sana önerim bu olacaktır
    Lenovo bilgisayarının kendi reovey yazılımı ile harici hdd ye recovery yazdırabilirsin
    her olasılığa karşı işlem yapmadan önce, pc nin DVD ye yedeğini al 4 DVD tutar.keyini öğren.
    usb ye iso yu yazdırmak için, rufus programının uefi gtp modunu seç usb yi fat 32 yapıcak iso yu yazdır
    biosta zannedersem legasy moda alınca yükleme medyalarını görmen gerek.
    rufus programı DVD de bir tuşa basarak formata başlama şeklinde başlar.
    formata başlayınca sadece Csürücüsünü silerek devam edebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.