Şimdi Ara

Dell 5110 Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartı ile ilgili bir sorunum var. dün pes 2012 nin demosunu indirdim ve oyun açılırken ekran kartınız yeterli değil 128 mb diyor. ekran kartı 1gb! acaba bu intel kartını mı görüyor. onun bir ayarı varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

• nvidia denetim masasından gereken her şeyi yaptım ama yine olmadı.

bilen kimse yok mu??
  • Valla arkadaşım PES oyununu oynamam yalnız bir arkadaşda görmüştüm ilgilenmedim fazla... Nvidia da optimus özelliği olduğu için PES de harici ekran kartını görmüyor tam hatırlayamadığım kadarı ile PES 'in içindeki ayarlardan yapmıştı oyunu başlatmadan önce bir ayar yapılması gerekiyor.
  • cevabın için teşekkür ederim ama bir türlü olmadı. neyse artık araştırıyorum hala
  • ben n5110 kullanıcısıyım yardımcı olabilirim sanırsam.Aynı sorunla yarsılaşmış sorun çözümü şu 2 tane yöntem var 1. si nvidia kontrol panele gir 3d ayarlarının yönetilmesi sekmesi var buraya gir tercih edilen grafik işlemcisi yüksek performans nvidia işlemcisi olarak değiştir.2.si ise oyuna girmek için tıkladığın oyun simgesine sağ tıkla grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinden yüksek performans nvidia yı seç eğer yoksa 1. yolu dene. Ve ayrıca güç seçeneklerinden pilini yüksek performans yapmayıda unutma.Bunları yaptıktan sonra bi reboot yap problem hallolmuştur sanırsam.
  • : (
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Laptop Ekran Kartı.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "burrnn" arkadaşın anlattığı yöntem doğrudur fakat 5110 lar şu anda 260 versiyonlu sürüc ile geliyor.Yani o sürüc ile bu ayarları yaparsan sonuç alamazsın.Çözüm şudur ve birebir kontrol edip test etmişimdir.

Var olan 260 versiyonu sil,PC yeniden başlat.Nvidia sitesinden 285.62 versiyonu var şu an onu indir kur,pc yeniden başlat ve "burrnn" arkadaşın dediklerini şimdi yap.Hatta sadece 3D ayarlarının yönetilmesi sekmesinden kullanılcak grefik kartını nvidia olarak seçmen yeterli.Herşeyi kapatıp uyguladıktan sonra bundan başka hiçbirşey yapmana gerek yok.Sorun çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 14 Kasım 2011; 21:53:59 >
  • Evet gatetrans ın dediği yöntem uygulamalı doğru , aynı sorunu aynı oyunda bende yaşamıştım. Güncel sürücüsü olmadığından nvidia yı görmüyor çözüm basit nvdia sitesinden son sürümü kur sonuç : başarılı
  • bu şekilde çözülüyor mu
  • evet
  • Gatetrans Nvidia'nın bütün (NVDIA grafik sürücüsü, NVDIA 3d vision sürücüsü gibi) programlarını mı silip baştan yükleyecez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK1239

Gatetrans Nvidia'nın bütün (NVDIA grafik sürücüsü, NVDIA 3d vision sürücüsü gibi) programlarını mı silip baştan yükleyecez?

Arkadaş iyi sormuş neleri sileceğiz biri söylebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK1239

Gatetrans Nvidia'nın bütün (NVDIA grafik sürücüsü, NVDIA 3d vision sürücüsü gibi) programlarını mı silip baştan yükleyecez?

Benimelime daha yeni geçti yeni ekran kartını yüklerken kendisi eski versiyonunu siliyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.