Arkadaşlar bu bilgisayarı almak istiyorum ne dersiniz tavsiyeleriniz bana yardımcı olacak.
Dell Inspiron 5110 Intel Core i7 2630QM 2GHZ 4GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B63F45 Ürün Kodu : 4.117.126812
Marka : DELL İşlemci Tipi : Intel Core i7 Işlemci : 2630QM İşlemci Hızı : 2.00 GHz Turbo Boost 2.93 GHz Işlemci Fsb : Yeni İşlemcilerde Yoktur Işlemci Cache : 6MB L3 Bellek (Ram) : 4 Gb Bellek Tipi : DDR3 Maximum Bellek : 8 Gb Bellek Hızı : 1333 MHz Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 525M Ekran Kartı Hafızası : 1 GB Harici Ekran Çözünürlüğü Max. : 1366 x 768 Disk Kapasitesi : 500 Gb Disk Kapasitesi Aralığı : 400 GB ve 500 GB Arası Sabit Disk Hızı : 5400 Rpm İşletim Sistemi : Free Dos Bluetooth : Var HDMI : Var Dahili Kamera : Var Numerik Klavye : Var Optik Sürücü : DVD Super Multi Sürücü Wireless : Wireless 802.11b/g/n Usb Sayısı : 2 Adet USB 3.0 + 1 Adet USB 2.0 Ethernet : 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan Ekran Boyutu Aralığı (inç) : 15 Civarı Parmak İzi Okuyucu : Yok Yüz Tanıma : Yok Pil Süresi : 6 Hücreli Ağırlık : 2.70 Kg Garanti : 24 Ay Hediye : İşlemci Hızı Aralığı (GHz) : 2.00 ile 2.13 Arası Ekran Kartı : 1 GB Harici
yeni oyunlar için full ayar gibi bi beklentin yoksa özellik ve sağlamlık bakımından güzel laptop.. ama dediğim gibi ekran kartı ve ram yüzünden yeni oyunları tam grafikle oynayamazsın.. çünkü ekran kartı 2.sınıf, win7 de ramden yediği için tam performans için 4gbram isteyen yeni oyunlarda sorun yaşarsın..
3 ve 4 serisi ekrankartlarından hangileri nvidia GT525 ten üstündür
GeForce GTS 350M, GeForce GT 435M, GeForce GT 445M, GeForce GTS 360M, GeForce GTX 460M.. başkaları da var ama gt525e en yakın olan geforce 3-4serisinin küçükten büyüğe sıralaması bu..
fiyat/performans süper
bu bilgisayarı yeni aldım, genel olarak çok performanslı bir bilgisayar. fanı biraz gürültülü, klavyesi biraz dandik gibi ama fiyat performans olarak alınabilecek en iyi notebook. üstelik dell marka ve yerinde garantisiyle.
Aynı modeli bende düşünüyorum. Sonradan 4 GB'lık 1066mhz.lik Ram eklemeyi düşünüyorum. 5110 için 1590 TL diyorlar. Ne dersiniz bu fiyata?
Ayrıca alternatif olarak Vatan Bilgisayarda aşağıdaki linkteki bilgisayar var. İşlemcisi i5 480m. 6 GB 1066 mhz DDR3 Ram GT420M 2 Gb ekran kartı. 640 GB Harddisk.
Ne dersiniz. i7 işlemcili 4 gb ram 500 gb harddisk Dell 5110 mu yoksa Acer mı?
bende aldım klavyesi güzel değil ya numlock var bi de of
quote:
Orijinalden alıntı: kürsad
Aynı modeli bende düşünüyorum. Sonradan 4 GB'lık 1066mhz.lik Ram eklemeyi düşünüyorum. 5110 için 1590 TL diyorlar. Ne dersiniz bu fiyata?
Ayrıca alternatif olarak Vatan Bilgisayarda aşağıdaki linkteki bilgisayar var. İşlemcisi i5 480m. 6 GB 1066 mhz DDR3 Ram GT420M 2 Gb ekran kartı. 640 GB Harddisk.
Ne dersiniz. i7 işlemcili 4 gb ram 500 gb harddisk Dell 5110 mu yoksa Acer mı?
eski seri işlemci almayın bence. Ram ekleyebiliyorsanız ekleyin daha iyi olur ekran kartı da sizi üzmez. Full ayar değil ama oyununa göre orta-orta altı veya orta üstü ayarlarda oynarsınız.
2011 oyunlarını full ayarda rahatlıkla oynayabiliyorum sorun olmuyo benim için. Bilgisayarı kesinlikle öneririm memnun kalacağının garantisini de veriyorum.
Ha bu arada, bilgisayarı alacaksan pcdepo.com en ucuzu oradan alabilirsin
Arkadaşlar bu modeli aldım. Sizce nasıl. 1300 e geldi toplam. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ürün Kodu : İşlemci : Intel Core i5-2450M (2.50GHz, 3MB cache, Dual Core) Bellek (Mb) : 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel Ekran Kartı : 1 GB nVidia GeForce GT 525M Ses Kartı : SRS Premium SoundTM 2 spkrs@ 2W Ağ Kartı : Integrated 10/100 Ethernet LAN Pcmcia : Sabit Disk (Gb) : 500GB Serial ATA (5400RPM) Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive Pil Tipi/Ömrü : Primary 6-cell 48W/HR LI-ION Ekran Boyu/Çözünürlük : 15.6" HD (1366X768) WLED İşletim Sistemi : FreeDos Boyutlar : Geliştirilmiş Portlar : 2* USB 3.0, 1* USB 2.0, 1*USB 2.0 ile E-SATA ve Power Share HDMI : var Wireless : Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card Webcam : 1.0 Mp Widescreen HD (1280 x 720) camera , dahili mikrofon Bluetooth : b/g/n+ Bluetooth Combo Card SIM Kart : Aksesuarlar : TAŞIMA ÇANTASI YOK Diğer Özellikler : Renk : Siyah Arka Kapaklı Yüz Tanıma Sistemi : Yok Parmak izi okuyucu : Yok Numerik Tuş Takımı : Var Kart Okuyucu : 8 in 1 Card reader
Ağırlık : 2,65 kg Garanti : 2 Yıl Yerinde Servis Garantisi
BU MODELİN BİRDE 8GB OLANI VAR KARDEŞİM ONA BAKTNMI
quote:
Orijinalden alıntı: exelans23
BU MODELİN BİRDE 8GB OLANI VAR KARDEŞİM ONA BAKTNMI
Valla bu siparişi verdim. kardeşim. 4 gb ram yetmez mi ki. çok oyun oynayan biri değilim. HD film izlerim. Pes 2012 ve Counter strikle oynarım. 4 Gb bu oyunlar için problem olur mu?
o kadar sıkıntı olacağını zannetmiyorum kardeşim hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız kullan ben sadece 8gb modelinin olduğunuda söylim dedim yoksa seninki ii değil anlamında söylemedim kardeşim için rahat olsun bu arada nerden aldın kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: exelans23
o kadar sıkıntı olacağını zannetmiyorum kardeşim hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız kullan ben sadece 8gb modelinin olduğunuda söylim dedim yoksa seninki ii değil anlamında söylemedim kardeşim için rahat olsun bu arada nerden aldın kardeşim
Çok teşekkür ederim, iyi niyetlerin için. internetten sipariş verdim. şimdi burdan yazmak istemiyorum. Ama sana pm olarak gönderirim.
ok kardeşim
i7 modeli bilmem ama i5 lisini yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.donanım olarak iyi bir laptop ama kasa yapısında bazı zayıflıklar var diyelim artık.çünkü klavyade çok az boşluk var pilde yuvasında oynama yapıyor.bunlardan hariç driverlarda sorun yaşayabilirsin.win7 64bit kurarsan sorun yok ama 32bit kurarsan wireless ve bluetoot tanıtmakta sıkıntı çekebilirsin.ben win7 32 bit kurdum baya bi uğraşdım. ama hızı iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme