Şimdi Ara

DELL 5110 Vs. PAckard Bell EasyNote 610TK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 4 gün önce media markt ' tan packard bell easynote ts11-hr-610tk modelini aldım. i5 2430 - 2gb GT540m - 5gb ram ve 500GB hdd özelliklerinde.Fakat ürünün ses çıkışından hiç memnun değilim.Ürünü çoğunlukla film-dizi ve oyun amacıyla kullanacağım için hoparlör kalitesi gerçekten öncemli benim için.Bugün mağazaya gittim ve iade talep ettim, onayladılar.Muadil olarak pek ürün bulamadım ve dell 5110 u beğendim.Model numarasını tam olarak bilmiyorum fakat özellikleri i5 2430 - 4GB ram - 1gb 525m ve 640GB hdd. Aradaki fiyat farkı 200tl.( Dell daha pahallı tabiikide. ) Dell'in hoparlörlerinin kasanın altında olması biraz ilginç ama ses performansı inanılmaz.Özellikle bu fiyattaki bir laptopta.Cuma günü yurtdışına çıkacağımve bir an önce karar vermem gerekiyor.Kağıt üzerinde iki biligisayar arasında gözle görülür bir performans farkı olacağını sanmıyorum.Sonuçta gt540 gt525m in OC edilmiş hali gibi birşey. 5gb ve 4gb ram arasında da dağlar kadar fark olmayacağı aşikar.Birde olayın farklı bir çözümü var 30-40tl civarıonda basit ve küçük bir mini hoparlör sistemi alıp cihazı o şekilde kullanmak. Tabiki handikapları olacak, sonuçta ufakta olsa yanında extra bir yük olacak bana.Siz Dell kullanıcılarından ricam ürün hakkındaki iyi/kötü düşünceleriniz, ses performansı hakkındaki yorumlarınız.Aradaki 200tl fark için PB yerine DELL 'in bu modelini almak mantıklımı ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.