Şimdi Ara

dell 5521 soğutma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar merhaba.dell 5521 marka/model laptopumun ısınmayla ilgili hiç bi problemi yoktu son bi kaç aydır fazlasıyla ısınmaya başladı.açar açmaz fan sesli bi şekilde çalışmaya başlıyor.hiç bişey yapmasam bile cpu ısı değeri 64-65 C civarında ki soğutucu çalışıyor bu esnada.fanı söküp temizlemiştim orda da bi problem yok.acaba termal macun ile ilgili olabilir mi? (bu arada yaklaşık 1 yıl kadar önce aynı şekilde fan gürültülü çalışıyordu ama ısınma yoktu biosu güncelleyince düzelmişti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iksinkaresi -- 26 Ağustos 2016; 23:01:51 >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunu hallettim sanırım.benzer sorun yaşayanlar olursa diye yazıyorum.laptopu söküp fanı temizledim çok toz kapmamıştı açmışken termal macunu da yeniledim ancak yine de fan sürekli çalışıyordu.görev yöneticisinden baktığımda bi kaç ay önce silmiş olduğum clash of clans bot programının çalıştığını gördüm.virüs taramasını yapıncada aynı programı virüs olarak algıladı.temizledikten sonra fan normale döndü gibi.Gibi diyorum çünkü hala 50 C derece civarında sanırım yaz olduğu için böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL 5521 İNCELEME
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.