Şimdi Ara

Dell 5521 Yeni Aldım Yardım Edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı dün aldım eve geldim açtım winddows 8 yapılandırması yapıyordu sonra kapandı açtığımda ekran gelmiyor sabit disk ışığı yanmıyor ve düüt sesi geliyodu saniyede bir .
    1 saat sonra tekrar denedim çalıştı herşey gayet güzel çalışıyordu güncellemeyi tamamlayın diye bir bildirim geldi yeniden başlata tıkladım bilgisayar kapandı ve açılırken yine aynı şey oldu :((
    bugün babam aldığımız yere götürdü değiştirmemişler çökmüş demişler ve teknik servise yollamışlar sizce ne zaman çıkar ? sorun nedir ? neden değiştirmemişler ??

• keşke değişim için ısrarcı olsaydın daha bir günlük bilgisayarın servise gitmesi kötü bir durum.. servisle irtibata geç ve değişim talep et..
    eğer kullanıcı hatası bir durum yok ise tamir bile etmeden değişmesi gerekir.. sorun çıkarırlarsa tüketici hakları hakem heyetine müracaat etmeni tavsiye ederim durumu anlat onlara gerekeni yapar..
    ne zaman çıkacağını bilemeyiz servisin hızına bağlı bir durum bu.. sorunun ne olduğunuda servis tespit edecektir..
    değiştirmeme nedeni topu servise atmaları yani servis karar verecek değişip değişmeyeceğine,mağaza sorumluluk almak istemedi olay bu..
  • Yeni Dell ürünlerinin tamamın yerinde destek hizmeti var. Eğer siz kendiniz servis ile görüşseydiniz fatura tarihiniz üzerinden 30 gün geçmemiş ise değişim veya para iadesi hakkınız doğacaktı.
  • çok teşekkür ederim hepinize az önce bilgisayarım geldi babam gold un müdürüyle görüşmüş hemen değişmişler 3 tane bilgisayarda aynı benimki gibiymiş 4.de düzgün olanı bulmuşlar :) bu bana ders olsun artık açtırıp deneyip alacam herşeyi :))
  • hadi geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullan
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.