Şimdi Ara

dell 6000 serisi notebook biri yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben restoreyi kaldırdım harddiski iki ye böldüm formatı çaktım xp sidisini taktım yüklemeye başlamadan öncce usbehci hatası verdi
    usb yi kapattım biostan tekrar denedim gene olmadı
    internette araştırdıgım kadarıyla windows cd lerinde olan bir problemmiş yapmak içinde xp cdsinden haddiske kopyalamak lazımmış

illah burda cevap vermek gerekirse
    xp cd si içindeki \i386 dizinindeki TXTSETUP.SIF dosyasını buluyorsunuz.

[InputDevicesSupport]
    bölümüne geliyorsunuz

usbehci = "Enhanced Host Controller",files.usbehci,usbehci

satırını ekliyorsunuz

bunu nasıl yapıcaz cd boot olarak açılıyor tabi direk yükleme başlıyor

• usb flash memory karta win98 başlanıç disketi oluşturup sora burdan boot edip yapabilirsin, tabi win98 kullanan birileri kaldıysa,şu anda aklıma gelen en iyi fikir bu

keşke recovery partitionu silmeseydin, bence o bir emniyet subabı, adamlar yapmış zor durumlar için,siz 3gb için siliyosnuz burayı,

ben silmedim silimicemde

bu arada şimdi farkettim sen cd deki dosyayı değiştirmekten bahsediyosun sanırım, o nasıl olcak sorması ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef -- 8 Ocak 2006 14:11:10 >
  • siz kendi dell os recovery cd ile format atarsaniz sorun yok ama baska cd lerle ornegin xp pro gibi ki ben denemedim sorun var deniyor ..Sanirim sorun da burda ayrica xp cd si 98 disketiyle falan format atmak yanlis xp cd lerinde zaten baslangic disketi kendiliginden var ve usb 2.0 falan sorun deniyor benim deskopta usb 2.0 fakat servis pack 1 i birak servis packsiz cd ile format atiyorum boyle bir hata vermiyor bu cihaz veriyorsa kendi cd sini kullanin ...
  • arkadaşlar xp sp2 cd si aldım problem çözüldü sp1 ele ilgili bir problemmiş
    sağolsun herkes driverleri indirdim kurdum şuan makina deli oldu harddiski 2 ye böldüm verilere zevalde gelmiyecek.
  • insaalah win 98 falan biri kurmaya kalkmaz:)) cihazin donanimlari son yazilimlara uygun demekki zaten yazilim dunyasi bu neyin ne zaman hata verecegi belli olmuyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.