Şimdi Ara

dell 6400 inspiron ethernet denetleyici sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell 6400 inspiron marka laptopum var, aygıt yöneticisinde ethernet denetleyici bölümünde sarı soru işareti var, driverları tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor yardım ederseniz sevinirim...

• google ye

dell servis yaz bulduğun sayfadan

driver and dowload a gir yada otomatik gelecek
    laptopun altında beyaz barkod a benzer SERVİCE TAG no olucak onu yaz dirverleri karsından.

kolay gelsin.

neyse link bu:::::

http://search.dell.com/results.aspx?c=us&l=en&s=gen&cat=sup&rpp=12&p=1&subcat=dyd&rf=all&nk=t&sort=K&ira=False&~srd=False&ipsys=False&advsrch=False&~ck=anav

• kardeş tşkler ilgin için ama driver sorunu değil,yazmıştım tekrar yüklediğimi siteden ancak sorun galiba virüs programımla ilgili çünkü driverları yüklerken uyarı almıştım.. herneyse format atacam heralde tekrar, yinede sağol..
  • Şöyle bir şey deneyin isterseniz. Driver dosyasının içindekileri winrar ile bir yere çıkartın. Daha sonra aygıt yöneticisinden ethernet kartını bu klasörü göstererek yüklemeyi deneyin.

Hatta winrar işini hallettim. Şu linkteki dosyayı kullanabilirsiniz.
    http://rapid-share.com/files/189830514/WinXP.rar
  • kardeş link ölmüş herhalde, bu arada resim ekleyecektim yapamadım imageshack sitesinden url aldım fakat olmadı, bende home edition var xp pro yu yüklesem daha iyi olurmu ne dersin?
  •  dell 6400 inspiron ethernet denetleyici sorunu
  • neyse resmi yükledim sonunda olay bu kardeş, buarada ben wireless kullanıyorum ethernet kablolu ağlarla ilgili sanırsam pek işime yaramıyor şuan ama ilerde belki sorun olur diye soruyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Link ölü falan değil, rapid share yazan yerde aradaki tireyi silmeniz gerekiyor. Forum, rapid share kelimesini bitişik olarak yazınca **** olarak gösteriyor. O yüzden o şekilde verdim linki.
  •  dell 6400 inspiron ethernet denetleyici sorunu

kardeş cok tşkler, sorun çözüldü sayende..
  • Rica ederim, çözüldüğüne sevindim.
  • başımı ağrıtan bir sorundu
    ilerde lazım olabilirdi
    sırf teşekkür etmek için üye oldum
    sağolasın
  • selam arkadaşlar ben dell n5110 b67f45 model leptop aldım 4 gün oldu bir ag denetleyici sorunu var çözemedim driver leri buldum yükledim ama neden se hala yükledigim driver leri kabul etmiyor bana yardımcı olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.