Şimdi Ara

DELL Inspiron N5010 15.6 Ekran Kartı Arızalı SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ÜRÜN SATILMŞITIR (350 TL)
    DELL Inspiron N5010 15.6" Notebook SON FİYAT 350TL
    14.10.2010 tarihinde Ankara Electro World mağazasından aldım.
    Bu zamana kadar sıkıntısız şekilde kullandım, sadece garanti kapsamında HDD si değiştirilmiştir. Özellikleri gayet yeterli. Tabi alalı 4 seneyi geçti.
    EKRAN KARTI ARIZALIDIR. Bunun haricinde kesinlikle hiçbir sorunu yoktur. Garantisi sona ermiştir. Ekran kartını yaptırıp kullanabilirsiniz ya da parça niyetine de alabilirsiniz, hiçbir parçasında en ufak bir arıza yoktur. Ekran kartı onarılırsa normal olarak rahatlıkla kullanılabilir.
    Faturasıyla ve kutusuyla gönderilecektir.Her türlü sorunuz için mesaj atabilirsiniz.
    Anıl Şen
    İşlemci: Intel i5-430m(2.26ghz)
    HDD: 500 gb SATA Toshiba HDD
    Ekran Kartı : 1GB ATI Mobılıty Radeon HD54 ARIZALI
    2 gb DDR3 Ram
    FİYAT: 350 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorianyates55 -- 27 Ocak 2015; 16:21:05 >

• HHocam bir yanlislik var fiyatta. Zaten caalisani 450 tl arizalisi en cok 300 eder . Bilginiz olsun.ğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antinanco -- 11 Ocak 2015; 20:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir güncelleme yapalım o zaman fiyatta ancak 1600 lira verip aldığım cihazı 300 e vemeyi düşünmem açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antinanco

HHocam bir yanlislik var fiyatta. Zaten caalisani 450 tl arizalisi en cok 300 eder . Bilginiz olsun.ğ

Cok acimasiz olma Gpu arizasi olmasa temiz laptoba benziyor. En kotu 650 liraya gider. Ki cift ekran kartliysa 1 gb lik gpu donanimi pasiflestirilir. Diger ekran kartiyla artik atimi intel hd serisi kartlardan normal islemlerde kullanilabilir.

• 300 e bile satamassiniz ben gine yuksek dedim. Yanlis anlamayin beni bu laptopun arizali fiyati bu 1600 tlye min 5 yil once almissinizdir. 450 tl ye calisan sekilde var saygilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.