Şimdi Ara

LENOVO Y550 15.6' 4GB RAM GARANTİLİ SIFIRDAN FARKSIZ NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Lenovo Ideapad Y550 model dizüstü bilgisayar..

Nisan 2010 da Ankara Media Markt'tan aldım.19 ay garantisi kaldı.Sıfır ayarında tertemiz bir notebook..Nerdeyse üzerinde çizik bulamazsınız bu kadar iddialıyım sadece ön tarafta touch pad in alt kısmında yani gözle görülemeyecek kadar küçük 2 cm uzunlugunda çok ince bir çatlak var ama ayrıntılı bakmazsanız belli bile olmuyor.Bunun haricinde tertemiz hiç bir sorunu yoktur.Daha üst model bir masaüstü bilgisayar almak için satıyorum..

Ankara içi elden teslim edebilirim.

Yüz tanıma özelliği var.Ama cidden çok başarılı bir özellik olmuş bilgisayarınıza şifre koyduğunuzda bilgisayar açılırken otomatik kamera açılıyor ve anında yüzünüzü tanıyarak kilit açılıyor.

4 GB Ram--- Intel Core 2 Duo P7550 2.27 ghz işlemci ---500 GB HDD---Nvidia Ge Force GT 240 1GB paylaşımsız ekran kartı--15.6" HD Led arka aydınlatmalı ekran---Tek tuşla yedekleme geri yükleme özelliği---2+1 ses sistemi---Windows 7 64 bit işletim sistemi
    Bu özellikleriyle çok kullanışlı bir notebook.Oynayamayacağınız oyun açamayacağınız program yoktur bu özelliklerle.
    Çok önemli bi şey daha..Kesinlikle ısınma problemi yoktur.Ve pili bekleme konumunda ve güç tasarrufu modunda 5 saate yakın gidiyor o açıdan mükemmelbir notebook.
    FİYAT : 900 TL Ankara içi elden teslim edilir.Ankara dışı ise önce parayı yatırırsınız sonra kargo ücreti size ait olmak üzere kargoya veririm.Site üzerinden daha önce bir satışım zaten var yani güvenilirlik konusunda sıkıntınız olmasın.Faturasıyla ve kutusuyla birlikte vericem alan kişiye.
    İsterseniz msn üzerindende ulaşabilirsiniz ama özel mesaj atarak ulaşmanız daha iyi olur.Alan kişiye hayırlı olsun.Emin olun sıfır gibi..Pişman olmazsınız...
    İLAN GÜNCELDİR
    Msn Adresim : dorianyates55@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorianyates55 -- 11 Kasım 2010; 9:32:38 >

• dostum şaka mısın? Bu aletin sıfırı 1080 tl: yanında da çanta ve mouse veriyolar:

http://www.pcdepo.com/asp/product/72169/Lenovo-Y550-59-035511-P7550-4GB-320GB-15-6-W7HP-GT240-1GB-VGA-HDMI-BTH

nasıl satmayı düşünüyosun?
  • :)) 2000 deseydin ya belki alan çıkardı. Sen kullanırken. Bellimi olur piyango piyangodur.
  • o verilen linkteki notebook benimkinin aynısı değil arkadaşım..ayrıca mal benim malım 2000 de derim 5000 de derim o benim problemim benim fiyatım bu. ha amacınız fiyat kırmaksa benimle irtibata geçersiniz pazarlık edersiniz böle gülme ifadeleriyle yorumlar yapmazsınız.
  • Aynısı değil diyosun da farkları söyliyim sana:320 gb hdd yerine 500 gb hdd var seninkinde bi tek. bu mu aynısı olmayan laptop? hem sıfır alırım hem de senin fiyatından 320 tl daha ucuza alırım.istersem de 1-2 tb hdd alırım o artan parayla.kardeşim laptop senin ama böyle çok komik duruma düşüyosun.bi satıcının ahlakı olması lazım.sen direk mal benim istediğim fiyata satarım alıcı bi keriz bulursam diyosun.ama bu işler öyle işlemez haberin olsun.çok komik bi durumdasın şu an.
    Ayrıca sende laptop çantası+ mouse da yok.bunları da düşünürsek sen yaklaşık + 350 tl farkla 2. el bi pc satıyosun.

quote:

Orijinalden alıntı: anilsen5

o verilen linkteki notebook benimkinin aynısı değil arkadaşım..ayrıca mal benim malım 2000 de derim 5000 de derim o benim problemim benim fiyatım bu. ha amacınız fiyat kırmaksa benimle irtibata geçersiniz pazarlık edersiniz böle gülme ifadeleriyle yorumlar yapmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 11 Eylül 2010; 16:25:03 >

• sevgili arkadaşım benim malım bu istediğim fiyat bu isteyen alır istemeyen almaz sen ne güzewl sıfırını daha ucuza bulmuşsun alacaksan onu al veya alma benim malıma çamur atma aradaki,ayrıca iki laptop arasıdaki fark senin dediğin gibi sadece hdd farkı değil asıl para eden kısımlar ayrıntılarda gizli.model farkı var hdd koruması var anakartı diğer serilere göre bununki daha üst model ekranı sıfır ekran ayrıca bunun.yani sen bilmeden benim malıma çamur atamazsın.öğrenmek istediğin bir şey arsa mallailgili msj atıp sorarsın böle karalamalar yapıp kimsenin aklını bulandırmaya çalışma...bunlara göre istediğim fiyat az bile..boşuna yorum yaparak egonu tatmin etmeye çalışma.ayrıca ben hayatımda ilk defa bir şey satmıyorum çok şükür ticaretin yolunu yordamını çok iyi bilirim kimseden akıl almaya ihtiyacım yok
  • uygun fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hahhaahahh
    quote:

Orijinalden alıntı: istanbulclose

uygun fiyat
  • Fiyat düştü ilan günceldir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.