Şimdi Ara

Dell 7520 Kullanıcılarına (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engayland

Merhaba hocam. Bende bu pc ile asusun k55vj modeli arasında kaldım ama sanırım bunu seçeceğim. sence uzun süre idare edermi bu. birde Ay Gümüşü Arka Kapaklı diyor pcdepoda sanada böylemi geldi. siyahı yokmu bunun

Ek olarak başka resimlerde koyarsan seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 14 Ocak 2013; 23:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Merhaba hocam. Bende bu pc ile asusun k55vj modeli arasında kaldım ama sanırım bunu seçeceğim. sence uzun süre idare edermi bu. birde Ay Gümüşü Arka Kapaklı diyor pcdepoda sanada böylemi geldi. siyahı yokmu bunun

Merhaba, inşallah uzun süre idare eder, ben de o niyetle aldım. Ay gümüşü arka kapaklı benimki de rengi gayet hoş. Siyahı var mı bilmiyorum ama kapak renkleri değiştirilebiliyor. Farklı kapaklar takıp çıkarılabilir nitelikte yapmışlar.

Ay gümüşü renkli siyah kapak:
     Dell 7520 Kullanıcılarına

Ekrandan başka bir görüntü:

Aydınlatmalı 4 fonksiyonel tuştan biri:

Aydınlatmalı caps lock tuşu:

Oyun performansını merak eden arkadaşlar, bugün Farcry 3'ü yükledim sorunsuz bir şekilde oynanıyor.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba, inşallah uzun süre idare eder, ben de o niyetle aldım. Ay gümüşü arka kapaklı benimki de rengi gayet hoş. Siyahı var mı bilmiyorum ama kapak renkleri değiştirilebiliyor. Farklı kapaklar takıp çıkarılabilir nitelikte yapmışlar.

Ay gümüşü renkli siyah kapak:

Aydınlatmalı 4 fonksiyonel tuştan biri:

Aydınlatmalı caps lock tuşu:

Oyun performansını merak eden arkadaşlar, bugün Farcry 3'ü yükledim sorunsuz bir şekilde oynanıyor.

teşekkürler bu arada sormayı unutmuşum hoparlörler asus gibi alttami yoksa üsttemi?

• Hoparlörleri altta. Bir kusur olarak şu da sayılabilir: Güç kablosu biraz kısa ve bilgisayara giren kısmı kalın geldi bana. Daha ince yapılabilirmiş diye düşünüyorum.
  • 5520lerin bazılarında parlak ekran var, bunda led var öyle değilmi?
  • quote:

]

Hocam fotoğraf çekip koyduğun için çok teşekkür ederim ekran kalitesi bana normal geldi. :D 17'sinde bende alıyorum Umarım Pişman olmam. :D

Bir şey değil. Bence pişman olmazsın

Alıntıları Göster
    Hocam pcdepo Ups ile yollarken laptop'un kutusunu korumaya alıp'mı yolluyor yoksa köpük vb. şeyler koymadan boş kutuyumu yolluyor. Kargo gelirken başına bir şey gelir diye korkuyorum.
    Bu arada Farcry 3 ü Hangi ayarda kasmadan oynadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiving19 -- 15 Ocak 2013; 16:49:13 >

• quote:

Nedense ekran çok soluk veya parlak geldi :/ acaba fotoğraf makinesinden mi öyle yoksa gerçekten böyle mi ki...
  • arkadaşlar benim de bilgisayar yeni geldi, freedos almıştım ancak ubuntu kurulu geldi anlamadım. linux'le de ilk kez münasebetim oldu. ilk sorum şu; touchpad işlem yapmıyor şu anda, 1dk önce çalııyordu, kilitledim sanırım, nasıl açabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumcumumcu

arkadaşlar benim de bilgisayar yeni geldi, freedos almıştım ancak ubuntu kurulu geldi anlamadım. linux'le de ilk kez münasebetim oldu. ilk sorum şu; touchpad işlem yapmıyor şu anda, 1dk önce çalııyordu, kilitledim sanırım, nasıl açabilirim?

hayırlı olsun. sizdende resimler bekliyoruz. bu arada ekranı led değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 15 Ocak 2013; 19:01:22 >
  • hiç anlamam ben, özelliklerinde öyle yazıyordu :)

arkadaşlar şu sorularıma çare arıyorum şu an, yardımcı olursanız, bilgisayar hakkında derin analizlerimi sunucam zamanla, ama şu an yardımınız gerekli :)

touchpad kilitli nasıl açabilirim?
    freedos almıştım ubuntu yüklü geldi, driver'ları dell'in sitesinden yükleyeceğim birazdan, ubuntu'ya uygununu direkt olarak karşıma çıkaracak mı?
    son sorum da, ubuntu'da driver'larımı tanıtıp tanıtamadığımı, ekran kartımın markasını falan öğrenebileceğim yer nerede?
  • mumcumumcu hayırlı olsun dellde karar kılmışın ekran kartı fiyatına göre iyi sayılır.
  • teşekkürler :) çok araştırdım, hayrını görürüm umarım. Yukarıdaki sorunuma çözüm bulabilir misiniz elim kolum bağlı şu an, ubuntu yüklü olduğu için kısayol tuşlarını falan da bilmiyorum, duruyor bilgisayar öylece. nasıl açabilirim touchpad'i?
  • arkadaşlar, touchpad kilitleme ile ilgili sorun değil, kilitleyip geri açmama rağmen, touchpad çalışmıyor şu an? :S 5 dk önce çalışıyordu.
  • Valla anlamadım kardeşim senin sorununu, ubuntu ve linux mint kullandım ama touchpad ile pek işim olmadı hiç.

Bu arada ben de aldım, haydi hayırlı olsun bakalım :) siparişi geçtim, 1-2 güne elime ulaşır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenthe

Valla anlamadım kardeşim senin sorununu, ubuntu ve linux mint kullandım ama touchpad ile pek işim olmadı hiç.

Bu arada ben de aldım, haydi hayırlı olsun bakalım :) siparişi geçtim, 1-2 güne elime ulaşır diye düşünüyorum.

sanada hayırlı olsun hocam :) bu arada sigortala diye bişey var onu seçince fiyat artıyor. seçmesek sorun olurmu ilk kez internetten cihaz alıcamda. birde son olarak kargo nekadar kaç tl oldu toplam?
  • quote:

Valla anlamadım kardeşim senin sorununu, ubuntu ve linux mint kullandım ama touchpad ile pek işim olmadı hiç.

abi acil sorum var sana, service tag girdiğinde bilgisayarın modeli ne görünüyor?

ben pcdepo'dan 7520 s21f41 diye bir model sipraiş ettim, service tag girdiğimde inspiroon 15r se 7520 yazıyor, bir de freedos aldım ubuntu yüklü geldi falan, kıllandım, bilen anlayan yok mu hiç ya?
  • quote:

quote:

sanada hayırlı olsun hocam :) bu arada sigortala diye bişey var onu seçince fiyat artıyor. seçmesek sorun olurmu ilk kez internetten cihaz alıcamda. birde son olarak kargo nekadar kaç tl oldu toplam?

Sigortalatmadım, kargo 20 liralık UPS seçtim, zaten miktara ekleniyor.

quote:

quote:

abi acil sorum var sana, service tag girdiğinde bilgisayarın modeli ne görünüyor?

ben pcdepo'dan 7520 s21f41 diye bir model sipraiş ettim, service tag girdiğimde inspiroon 15r se 7520 yazıyor, bir de freedos aldım ubuntu yüklü geldi falan, kıllandım, bilen anlayan yok mu hiç ya?

Zaten bizim alacağımız laptopun modeli o kardeşim, benimki daha elime ulaşmadı. Ubuntu ile nasıl geldi ben ona şaşırdım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

quote:

quote:

Sigortalatmadım, kargo 20 liralık UPS seçtim, zaten miktara ekleniyor.

quote:

quote:

Zaten bizim alacağımız laptopun modeli o kardeşim, benimki daha elime ulaşmadı. Ubuntu ile nasıl geldi ben ona şaşırdım :)

Alıntıları Göster

Daha büyük bir sıkıntım da var, muhtemelen bu bilgisayar bazı işlemler için kullanılmış...

Normalde batarya %40 civarı teslim edilir diye biliyordum, batarya %100 dolu geldi, üstüne üstlük yarım saat anca açık kaldı, batarya %10un altına düştü, şimdi şarja taktım kapattım bilgisayarı. Yarın arayıp arıza çıkarıcam. Daha kullanmadan bitik bi pil ile karşı karşıya bırakıldım sanırım.

Touchpad olayı da çok sinirimi bozdu zaten, kapatıp açıyorum touchpad'i hala çalışmıyor. Driver'ları yüklü olmadığı için olabilir mi acaba?

Önerin var mı ben yabancıyım bu işlere baya.

• Orijinalden alıntı: mumcumumcu

Daha büyük bir sıkıntım da var, muhtemelen bu bilgisayar bazı işlemler için kullanılmış...

Normalde batarya %40 civarı teslim edilir diye biliyordum, batarya %100 dolu geldi, üstüne üstlük yarım saat anca açık kaldı, batarya %10un altına düştü, şimdi şarja taktım kapattım bilgisayarı. Yarın arayıp arıza çıkarıcam. Daha kullanmadan bitik bi pil ile karşı karşıya bırakıldım sanırım.

Touchpad olayı da çok sinirimi bozdu zaten, kapatıp açıyorum touchpad'i hala çalışmıyor. Driver'ları yüklü olmadığı için olabilir mi acaba?

Önerin var mı ben yabancıyım bu işlere baya.

Valla aklıma pek bir şey gelmiyor. Ayrı bir mouse'un falan yok mu? Onu takıp denesen? Veya elinde, arkadaşında, komşunda vs. herhangi bir windows cdsi falan? Yinede yarın aramanda fayda var.

• Windows + driverları kurun laptopa.
    Hala sorun varsa irtibata geçin pcdepo ile.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.