Şimdi Ara

Dell 7520 Kullanıcılarına (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle yaptım mouse çalışıyor, ama driver güncellememe rağmen touchpad'i çalışmazsa geri yollarım ben bunu =) touchpad ile de kullanıyorum çünkü yatakta falan.

Aynen, bilgisayardan pek anlamadığım için paniğe girdim cins durumlarla karşı karşıya kalınca :D tanıdık birine hallettiririm artık.
  • mumcumumcu drıver pcde yüklü veya cdle gelmedimi?

burdan
    touchpad'drıver indirip kurun kurduktan sonra pc kapayıp açın deneyin.
    http://ftp.dell.com/Browse_For_Drivers/Laptops/Inspiron/Inspiron%2015R%20SE%207520/
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Windows + driverları kurun laptopa.
    Hala sorun varsa irtibata geçin pcdepo ile.

çok teşekkürler, batarya konusuna ne diyorsunuz peki? %100 geldi bataryam ve yarım saat belki oldu belki olmadı %10'un altına düştü, ilk başta böyle mi olur yoksa bi problem olma ihtimali yüksek mi? freedos istedim ubuntu kurulu geldi falan, kullanılmış olma ihtimali canlandı bende, yarım saatte batarya mı biter :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

mumcumumcu drıver pcde yüklü veya cdle gelmedimi?

burdan
    touchpad'drıver indirip kurun kurduktan sonra pc kapayıp açın deneyin.
    http://ftp.dell.com/Browse_For_Drivers/Laptops/Inspiron/Inspiron%2015R%20SE%207520/

driver'lar windows için verilmiş, windows dvd'si yok henüz elimde, ubuntu'da driver sihirbazı diye bir şey varmış oradan yapmam gerekiyormuş sanırım. Sorun çözülmezse geçicem iletişime yarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumcumumcu

quote:

Orijinalden alıntı: momenthe

Valla anlamadım kardeşim senin sorununu, ubuntu ve linux mint kullandım ama touchpad ile pek işim olmadı hiç.

Bu arada ben de aldım, haydi hayırlı olsun bakalım :) siparişi geçtim, 1-2 güne elime ulaşır diye düşünüyorum.

abi acil sorum var sana, service tag girdiğinde bilgisayarın modeli ne görünüyor?

ben pcdepo'dan 7520 s21f41 diye bir model sipraiş ettim, service tag girdiğimde inspiroon 15r se 7520 yazıyor, bir de freedos aldım ubuntu yüklü geldi falan, kıllandım, bilen anlayan yok mu hiç ya?

Merhaba, service tag benim de öyle, o Dell'in kendine özgü servis numarası korkulacak bir şey yok :)) Ubuntu benim bildiğim zaten ücretsiz bir işletim sistemi, bilgisayara windows kurarken o silinip gidiyor zaten.

Batarya benim de yüzde yüz geldi yanlış hatırlamıyorsam. Toucpad'in de driverlarını yükleyince aktif bir şekilde çalışıyor.
    Güle güle kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: mumcumumcu

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Windows + driverları kurun laptopa.
    Hala sorun varsa irtibata geçin pcdepo ile.

çok teşekkürler, batarya konusuna ne diyorsunuz peki? %100 geldi bataryam ve yarım saat belki oldu belki olmadı %10'un altına düştü, ilk başta böyle mi olur yoksa bi problem olma ihtimali yüksek mi? freedos istedim ubuntu kurulu geldi falan, kullanılmış olma ihtimali canlandı bende, yarım saatte batarya mı biter :S

Siz tam doldurun ve tekrar bakın ne kadar gidecek?
  • ala ala bitirmissiniz urun stokta bitmis pc depoda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

ala ala bitirmissiniz urun stokta bitmis pc depoda

var hocam nakit 1324 lira hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

ala ala bitirmissiniz urun stokta bitmis pc depoda

var hocam nakit 1324 lira hatta

12 taksitli fiyatına 100 tl vade farkı geliyor. pcdeponun bu işi çözmesi lazım. heryerde bonus axess world gibi kartlarda kampanya bile var
  • Bu ürün numpad olmadığından pek içime sinmiyor ama ekran kartı iyi olduğundan alasım var. Ürüne sahip olanlar mutlaka inceleme yapsınlar. Sonuçları bekliyoruz
  • Kullanan arkadaşlar bi ses verin ya pc iyimi ekran kartı nasıl
  • Bende Sipariş ettim. Nasipse Hafta sonu elime ulaşır. Umarım Uzun süre götürür beni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engayland

Merhaba, bugün bilgisayarımı aldım. Freedos olarak gelen sisteme windows 7 32 bit kurdum. Fakat driver bulmada sorun yaşıyorum. Dell'in sitesinde 64 bit driverları var sadece. Bunu çözmeyi başaran oldu mu?

merhaba dostum.senin başlığımı okuyana kadar asus k555vj-sx031d alacaktım ama yazdıklarını okuyup resimlerini gorunce vazgeçip bunu almaya karar verdim yalnız bir iki sorum olacak umarım görürde cevaplarsın. pc nin kasa kalitesi nasıl.iyi mi.aliminyum mu , sağlamm ıyani bir de ekranını merak ettim mat yansıtmasız ekran mı.cevaplarsam sevinirim
  • Birkaç saat önce gelmiş, ben evde yoktum. İlk açılışta ubuntu vardı tahmin ettiğim gibi.. Ekran kalitesinden şüphe edenler.. Ubuntuda gördüğüm kadarıyla hiçbir problem yoktu. Bildiğimiz LED ekran işte :) W7 yükleyince daha da belli olur tabi de. Ayrıca bir arkadaş demişti, touchpad 5 dk sonra çalışmadı diye. Aynı şekil bende de oldu ama normal mouse ile çalışıyor. W7 yükleyip driverlar tam olunca denemek lazım bir de

Hayırlı olsun alan herkese..
  • quote:

Birkaç saat önce gelmiş, ben evde yoktum. İlk açılışta ubuntu vardı tahmin ettiğim gibi.. Ekran kalitesinden şüphe edenler.. Ubuntuda gördüğüm kadarıyla hiçbir problem yoktu. Bildiğimiz LED ekran işte :) W7 yükleyince daha da belli olur tabi de. Ayrıca bir arkadaş demişti, touchpad 5 dk sonra çalışmadı diye. Aynı şekil bende de oldu ama normal mouse ile çalışıyor. W7 yükleyip driverlar tam olunca denemek lazım bir de

Freedos yazmıyormu neden linux kuruyor bu adamlar arayıp sormak lazım aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Birkaç saat önce gelmiş, ben evde yoktum. İlk açılışta ubuntu vardı tahmin ettiğim gibi.. Ekran kalitesinden şüphe edenler.. Ubuntuda gördüğüm kadarıyla hiçbir problem yoktu. Bildiğimiz LED ekran işte :) W7 yükleyince daha da belli olur tabi de. Ayrıca bir arkadaş demişti, touchpad 5 dk sonra çalışmadı diye. Aynı şekil bende de oldu ama normal mouse ile çalışıyor. W7 yükleyip driverlar tam olunca denemek lazım bir de

Orasını bilemem valla. Zaten 8 gb olan modeli aldığımdan takarken yüklemiş olabilirler.. Orjinal olanlar belki Freedos olarak gelir, ubuntu çıkartması yapıştırmışlar bir de alt kısma )

İşin zor yanı şimdi nette sağlam w7 prof. bulmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalradyalı -- 17 Ocak 2013; 19:35:54 >

• quote:

quote:

quote:

Orasını bilemem valla. Zaten 8 gb olan modeli aldığımdan takarken yüklemiş olabilirler.. Orjinal olanlar belki Freedos olarak gelir, ubuntu çıkartması yapıştırmışlar bir de alt kısma )

hocam ben en çok ekranını merak ediyorum. şöyle güzel çeken makine ile bi çekebilirmisin. üstteki resimlerde tam anlaşılmıyor. birde cpu-z ve gpu-z özelliklerini koyarsan bilgilenmiş oluruz. hayırlı olsun bu arada yazmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 17 Ocak 2013; 19:49:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: malicinar

quote:

Merhaba, bugün bilgisayarımı aldım. Freedos olarak gelen sisteme windows 7 32 bit kurdum. Fakat driver bulmada sorun yaşıyorum. Dell'in sitesinde 64 bit driverları var sadece. Bunu çözmeyi başaran oldu mu?

merhaba dostum.senin başlığımı okuyana kadar asus k555vj-sx031d alacaktım ama yazdıklarını okuyup resimlerini gorunce vazgeçip bunu almaya karar verdim yalnız bir iki sorum olacak umarım görürde cevaplarsın. pc nin kasa kalitesi nasıl.iyi mi.aliminyum mu , sağlamm ıyani bir de ekranını merak ettim mat yansıtmasız ekran mı.cevaplarsam sevinirim

Merhaba, ben de senin gibi Asus ve bu bilgisayar arasında kararsız kalmıştım. İkisini de gördüm malzemelerine baktım. Aralarında çok büyük farklar yok. Dell'in malzeme kalitesinden şüphen olmasın, kasa gayet sağlam, balpeteği desenli ve gümüş rengi iç içe. Bu arada normalde ben Dell'in kasasını kaba bilirdim ama gördüm ki kaba değil gayet normal.
    Bu arada 1 tb hdd olması büyük avantaj.
    Benim eksik olarak gördüğüm yanı klavyede numara tuşlarının olmaması.

Oyun oynamak için alacaklara şunu diyeyim:
    -Pes3
    -Farcry
    -Call of Duty Black..

sorunsuz oynuyorum.

İyi akşamlar dilerim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben en çok ekranını merak ediyorum. şöyle güzel çeken makine ile bi çekebilirmisin. üstteki resimlerde tam anlaşılmıyor. birde cpu-z ve gpu-z özelliklerini koyarsan bilgilenmiş oluruz. hayırlı olsun bu arada yazmayı unutmuşum

Şu an ubuntuda olduğum için cpu-z gpu-z falan koyamam çünkü driverlar falan yok, elimde de w7 yok biraz uğraştıracak bu bilgisayar beni. ama şunu söylemeliyim ki fan çalışmıyor hiç sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malicinar

quote:

Merhaba, ben de senin gibi Asus ve bu bilgisayar arasında kararsız kalmıştım. İkisini de gördüm malzemelerine baktım. Aralarında çok büyük farklar yok. Dell'in malzeme kalitesinden şüphen olmasın, kasa gayet sağlam, balpeteği desenli ve gümüş rengi iç içe. Bu arada normalde ben Dell'in kasasını kaba bilirdim ama gördüm ki kaba değil gayet normal.
    Bu arada 1 tb hdd olması büyük avantaj.
    Benim eksik olarak gördüğüm yanı klavyede numara tuşlarının olmaması.

Oyun oynamak için alacaklara şunu diyeyim:
    -Pes3
    -Farcry
    -Call of Duty Black..

sorunsuz oynuyorum.

İyi akşamlar dilerim..

teşekkür ederim kardeşimde ekranı cevap vermeyi unuttuun sanırım.yansıtmasız mat ekran mı yani ekrana bakınca kendini görebiliyor musun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.