Şimdi Ara

dell 7537 vs Asus X550LN-XO007D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    render falan oda çok aşırı bir fark değil render işlerinde m serisi çok fark atıyor...
  • i7 li olan model fullhd, i5 olan model 1366*768 çözünürlükte. Yani i5 olan i7 den çok daha iyi oyun performansı verecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

i7 li olan model fullhd, i5 olan model 1366*768 çözünürlükte. Yani i5 olan i7 den çok daha iyi oyun performansı verecektir.

i7'li olanın 2 modeli var biri dokunmatikli full hd 2.300 küsürat
    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s50w81c-dokunmatik-notebook

Diğeri i7, ram'i yüksek, hdd yüksek, Full HD değil ve 2.000 lira
    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-7537-s51w81c-notebook

Şimdi 2.000 liralık olan full hd olmadığına göre diğeriyle oyun performansı bakımından daha iyi kıyaslanabilir. Ram'in yüksek olması ve i7 olması uzun vadede bana avantaj sağlar mı? 300 liraya değer mi?

• RichardRose kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik ekran laptopta gereksiz bence. Ayrica dokunmatik model, dokunmatik olmayandan bir kaç mm daha kalın ve daha pahalı. Ben olsam ürün kodunu iyice araştırır ve 1366 çözünürlükteyse "i7 dokunmatik olmayan modeli" alırdım. Eğer özellikleri hatalı girmişlerse i5 olani alırdım. Kontrol etmeden alma oyun oynayacaksan fullhd için o ekran kartı yetmez. Ben i7 leri sadece fhd diye hatirliyorum. Bir de 1366 olan panelin pek te kaliteli olmadiğini söylediklerini hatirliyorum. Ben de bu modeli alacaktım ama beni hiçbir laptopun oyun konusunda tatmin etmeyeceğini anladığımdan vazgeçtim.

• RichardRose kullanıcısına yanıt
    Sorularinin cevabi ise, islemciler arasinda çok bir fark olacağini düşünmüyorum. Ram ise fazla olması iyidir ama sonucta ram alip takabilirsin sonradan. i5 6gb, i7 8gb. Şu sıralar standardı 8gb ama aradaki fiyat farki çoksa ram alinip takilir bence. Anakart max 16gb destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 30 Haziran 2014; 3:12:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.