Şimdi Ara

DELL 7567 VS MONSTER ABRA A5 V9.2.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dell teknik özellikleriyle daha avantajlı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Dell teknik özellikleriyle daha avantajlı duruyor.

Aralarında çok bir fark da yok gibi (DELL'de HDD olması MONSTER'da IPS ekran olması vs. dışında). Fakat önemli olan soğutma,kronik sorunlar olmaması vs. gibi konular.Bu laptopları kullanan arkadaşlar da öneri verirse çok sevinirim.Cevap verdiğin için de teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPowerKing -- 3 Ağustos 2017; 10:40:57 >
  • Belleklerin 2x8 den 16GB olmasının herhangi bir dezavantajı olur mu tek parça 16GB lara göre? Sonradan bellek yükseltme niyetim de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperklnc

Belleklerin 2x8 den 16GB olmasının herhangi bir dezavantajı olur mu tek parça 16GB lara göre? Sonradan bellek yükseltme niyetim de yok.

Ben pek olacağını sanmıyorum.
  • Rez'imi alayım bende ikisi arasında kaldım
  • Dell in klavyesi iyi değil diyorlar. Monsterdakindan memnun cogu alan kişi. Ben de ikisi arasında kaldım ama monster i alırım gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paz52

Dell in klavyesi iyi değil diyorlar. Monsterdakindan memnun cogu alan kişi. Ben de ikisi arasında kaldım ama monster i alırım gibi duruyor.

Ben de hemfikirim sizle.Büyük ihtimal MONSTER alıcam gibi.
  • Ya öylede Dellin yılların firmasıl olması çok kafamı karıştırıyor benimde. Ama Dellin soğtma sistemini çok methediyolar ve monster için 1 tb harddisk lazım 250 tlye neredeyse. Bu fiyata dell alıp o fiyata müthiş bir ekipman dizebilrisiniz ki dell sinerjide 4000tl . arada 600 tl fark var 1 tb ekletince. Monsterın rgb klavyesi olması güzel fakat sanırım dell alacağım gibi duruyor
  • Dell'in yeni satılan modellerde IPS ekranmış galiba böylece monsterden + 1tb hdd fazlası oluyorki bende bu yüzden dell düşünüyorum.
  • mustafa1235 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bilgiyi nereden aldınız ? Ben vatandan almayı bi düşündüm ama ips ler ne zaman stoğa girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Hocam bu bilgiyi nereden aldınız ? Ben vatandan almayı bi düşündüm ama ips ler ne zaman stoğa girer

Vatanda yeni gelmiş 256 gb ssdli ıps model ama suanda normal fiyatı 5400tl indirime girermi bilmiyorum. Ebrarbilgisayarda 128gb ssd IPS 7567 ise 4,300 tl suanda. Bende almak için baya arastırdım genelde olumlu yorumlar okudum ama kararsızım hala
  • Şu an benim bildiğim ebrar bilgisayar ve sinerji ips modelleri satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokzillap4

Şu an benim bildiğim ebrar bilgisayar ve sinerji ips modelleri satıyor

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10-29064.html
  • MONSTER'ında servis kalitesi ve soğutması hakkında baya araştırdım. Çoğu kişi diğer firmalara göre iyi olduğunu söylüyor.Siz ne düşünüyorsunuz?

Edit : DELL'in de soğutma kalitesini araştırdım ve gerçekten iyi olduğunu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPowerKing -- 3 Ağustos 2017; 16:23:15 >
  • Evet monsterın servisleri çok ilgileniyorum ama Ebrar VS de cihazının arkasında duruyorlarmış. Zaten dellin de servisinin kötü olacağını sanmıyorum. Nasıl olsa dünyaca tanınmış bir marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokzillap4

Evet monsterın servisleri çok ilgileniyorum ama Ebrar VS de cihazının arkasında duruyorlarmış. Zaten dellin de servisinin kötü olacağını sanmıyorum. Nasıl olsa dünyaca tanınmış bir marka

Şu an birkaç inceleme videosuna baktım ve DELL'e gerçekten ısındım.Şu an gerçekten çok kararsızım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPowerKing -- 3 Ağustos 2017; 19:14:9 >
  • DarkPowerKing D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sinerjideki modeli tanıdğımız bir bilgisayarcıya gösterdim bu özelliklere hele bu markaya mükemmel gözün kapalı al dedi. Kesin Dell alacağım artık bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokzillap4 -- 3 Ağustos 2017; 19:55:05 >
  • Fikri olanların yine de fikirlerini paylaşmasını rica ediyorum.Çünkü 1 gün içinde karar vermem lazım. Bu arada Sinerji'ye pek güvenemediğim için ya Ebrar Bilgisayar'dan ya da HepsiBurada'dan (IPS'siz ekran) DELL'i alabilirim.Fakat hala MONSTER'ı da düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPowerKing

Fikri olanların yine de fikirlerini paylaşmasını rica ediyorum.Çünkü 1 gün içinde karar vermem lazım. Bu arada Sinerji'ye pek güvenemediğim için ya Ebrar Bilgisayar'dan ya da HepsiBurada'dan (IPS'siz ekran) DELL'i alabilirim.Fakat hala MONSTER'ı da düşünüyorum.

neden IPS siz alıyosun ebrar zaten IPSli satıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.