Hocam usb lerin hepsını çıkardım fakat kalanları kaldırdığımda sayfa yeniliyorum tekrar geliyorlar.Kaldırılmıyorlar sanırım.Driver boosterda ise 26 güncel olmayan sürücü buldu pro sürümde
Bilgisayara 2 gün önce temiz kurulum yaptım.Virüs taramasını genede yapmalı mıyım?
windows orjınal ise yapmana gerek yok
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
Dediklerinizi tamamladım deniyorum tekrar hata verecek mi diye
vermemesi lazım
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
Hocam maalesef hala aynı
gene aynı hata kodlarınımı verdi
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
autocad ekran kartı ile çalışıyor alta alıp aniden tekrar açınca bu şekilde geliyor çizimi hareket ettirince düzeliyor.Oyunlardada bahsettiğim gibi bi süre sonra ekran ilk fotoğraftaki gibi olup pc kitleniyor.
olay gunluklerındekı hatayı mı verdi gene onu sormustum
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
Bunları vermiş fakat autocad de yaşadığım sıkıntıda herhangi bi kod eklenmiyor.Sadece pc kitlediğinde kodlar geliyor.İsterseniz tekrar oyuna girip kitlenmesini bekleyeyim
Başka bir platformda bi arkadaş eski pc sinde bunu yaşıyormuş 2 saat oynadıktan sonra bu şekilde oluyormuş ekranı.Sorun ekran kartının flex kablosundaymış.Sizce böyle bişey mümkünmü?Benim klavyem bile kitleniyor.Flex kablosu hasarı klavye kitlenmesine de yol açar mı?
sorun duzelmedi ise muhtemelen ekran kartındadır sorun. Lakin o hatanında cıkması lazım orda. olay gunluklerınde bırda uygulamalar dıye bolum vardır orda autocad hata vermıs mı bakın.
garantınız devam edıyor ıse yasadıgınız sorunu bır kagıda yazıp notebook uzerıne yapıstırmanız. Serviste tam olarak nasıl bır ıslem yapıyorlar bılmıyorum ama arıza yok dıye gonderırler tekrar bu durumda detaylı bır ınceleme yapmadan o yuzden durumu kısa anlasılır sekılde yazıp gondermenız
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
Hocam zaten garanti olsa doğrudan gönderirim servise fakat 2 ay önce bitti.
Sizin muhtemelen sorunuz yuksek sıcaklıkta uzun sure oyun oynadınız ve gpu nuzun lehımlerı zarar gördü. Durum dedıgım gibi ise anakartın degısmesı gerekır servise gitmesi lazım. Umarım garantınız vardır epey bır masraf cıkarır.
Autocad ile ilgili birşey göremedim
böyle seylerde hep garantı bıtınce vuku bulur.
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
ocak aylarının sonunda 95 derecelere geliyordu oyunda cpu ısısı.Sonra kaliteli bir macun aldım.Mahalledeki serviste macunu değiştirttim 2 şubatta.O tarihten şuana kadar işlemci 60-70 gpu 50-60 derecelerde oyun oynuyorum.Isı problemi olsa sorun şuan değil macun değiştirmeden nüksederdi
olay gunluklerınde baktınız mı programlar bolumune autocadle ılgılı hata var mı dıye