Bildirim
Dell akıllı telefon pazarına girecek mi, Alienware'ın ülkemizdeki durumu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tışıkkır ederim
-
Girse de tutmaz. Global şirketlerde karar mekanizması o kadar yavaş işlediği için karar çıkacakta ,üretimi, satışı, dağıtımı anlaşmalar felan.. Kafadan 2 yılı var.
Bu arada linkedin'de ekledim. Bakalım geri dönüş olacak mı? :)
Tüm donanım haber ile ağ kurduk fakat Mesut çevik neden kabul etmiyor linkedin'de? Merak ettim şaka bir yana :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video güzel olmuş.
Alienware incelemeleri ürünleri şatışta görmekte isteriz. Sevgi saygılarımla.
-
Umarım yurt dışında satışa çıkan bilgisayarlarını buraya getirmekte nazlanmayı bırakırlar. -
XPS ve alienware ürünleri türkiyede yok yada çok az yerde var. asus ta artık g serisi laptopları ve masaüstülerini getirmiyor. msi haricinde ülkemize high end laptop veya masaüstü bilgisayar getiren firma yok. webdenal da alienware bilgisayar gördüm, bilgisayarın klavye layoutunu öğrenemedim, ne webdenal nede webdenalın yönlendirdiği telefon numarasından ulaştığım dell biriminde bilen yok. dell ülkememizde workstation ve inspirion dan ibaret.
-
Erdi hocamın son dönemde röportajlarda sorduğu sert sorular gerçekten çok hoşuma gidiyor. Her ne kadar yöneticiler kaçarak cevap verse de. Alienware fiyat pahalılığı konusuna iyi ki değinmişsiniz. Gerçekten son derece güzel cihazlar ama ülkemizde satan yer sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor onlarda uçuk rakamlarla satıyor. Daha ulaşılabilir fiyatlar olsa keşke...
-
Bu siteyi bu tür ayrıntılı soruları için takip ediyorum Şahsen. Kaçamak cevaplar İnsanların markadan soğutuyor haberleri olsun yöneticilerin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CodeMachine
XPS ve alienware ürünleri türkiyede yok yada çok az yerde var. asus ta artık g serisi laptopları ve masaüstülerini getirmiyor. msi haricinde ülkemize high end laptop veya masaüstü bilgisayar getiren firma yok. webdenal da alienware bilgisayar gördüm, bilgisayarın klavye layoutunu öğrenemedim, ne webdenal nede webdenalın yönlendirdiği telefon numarasından ulaştığım dell biriminde bilen yok. dell ülkememizde workstation ve inspirion dan ibaret.
birde monsterlar var leptop ve istasyon ürünleri olarak high seviyede
-
Alienware Turkiye fiyatlari cok kazik ve cok gec geliyor guncel urunler hemen cikmiyor. Bir de opsiyonlar yurtdisindakiler gibi degil .
Alienware 17R3 sahibiyim . Bunu Turkiye de almak akil kari degildi.
-
bir bu eksikti dell kalsin yerinde.
-
Erdi abi ne kadar zorladıysa teyze o kadar direnmiş resmen. :D Adamakıllı bi cevap versen ya a teyzem. :(
-
Didem Duru'yu eski sirketinden taniyorum, kendisi kurumsal taraftaki sunucu, servis ve donanim konularinda uzun suredir calisan cok tecrubeli birisidir. Son kullanici tarafi biraz daha yeni ve acikcasi DH uzerinde karsilasmak bile beni sasirtti. Bu nedenle biraz zorlanmis olabilir fakat bu firmalarin son kullanicilara verdigi onem acisindan ciddi bir gelisme olarak goruyorum.
-
Dell ne ya biz Nokia'yı bekliyoruz.
-
bu yöneticiler ya bişey bilmiyor yada dünyadan haberi yok yada firma araştırmalarını bilmiyor hiç seviyorum böyle yöneticileri ya rportaj yapma yada sorulara güzel cevap ver
-
Xps 15'lere baktım şimdi abi 8.660 tl dedi kalp krizi geçiriyordum çok ucuz koşun almayanı dövüyorlar.
-
hep aynı şeyi söylüyor bu yöneticiler '' tüketiciyi dinliyoruz'' yalanınız batsın....
-
Uzun senelerdir notebook ve monitorde Dell ürünlerini tercih ediyorum. Ancak urun tedarik etmek son derece zorlu bir surec son kullanici icin. Bilisim magazalarinda urunler olmadigi icin cogunlukla internet üzerinden siparis vermek gerekiyor. Ancak ozellikle laptop tarafinda insan alacagi urunu yakindan gormek istiyor. Internet sitelerinde Dell urunlerinin fiyatlari genelde yüksek oldugu icin bir araci vasitasi ile kurumsal toptancilardan almak mantikli oluyor.
Hayati kolaylastiran ufak tefek aksesuarlar Turkiyeye gelmiyor. Ornegin Ultrasharp monitorlerin altina takilan ince zarif yapili hoparlörler bir türlü gelmemişti bir donem. Sonunda eBay'den almak zorunda kaldim. Son aldigim 2 Dell US monitörü de yurtdışından aldim.
Bunun yaninda ornegin amplifier unit gibi daha ozel parcalari sanirim Ingiltereden tedarik ettikleri icin fiyatlar cok yuksek oluyor. Kişisel olarak satin alip gumruklemek daha ucuza geliyor. Klavyelerin Turkce cap leri de yok. Ayrica satin almak mumkun degil.
Son 10 yila bakinca Dell markali 8 monitor sanirim 3 notebook ve bazi aksesuarlar satin aldim ama bunlarin tamamina yakinini ya yurtdisindan aldim ya da bir alisveris listesinden korlemesine satin aldim. Soyle ürüne dokunarak satin almak nasip olmadi. Allah tan urunlerin kalitesi cok iyi ve hayal kirikligi olmuyor. Bunun yaninda servislik bir isim olmadigi icin Dell Turkiye ile hic muhattap olmak nasip olmadi...
Dell muhtemelen Turkiye de son kullanici pazarından cok kurumsal tarafta calismak gibi bir yol secmis. Az sayida urun tuketici pazarına sunuluyor onlarinda fiyatlari gerçekten yuksek. Yurtdisi ile yerel pazar arasindaki makas mantik disi olunca yurtdisindan almak tuketici acisindan cok daha karli.
Bu aralar salona steam machine almayi planliyorum. Yeni nesil Alienware ler Amerika icin indirimlerde 400 dolar seviyelerine alinabiliyor ornegin. Su ürünler makul mantikli fiyatlara neden ulkemize gelmiyor da yurtdisindan getirecegiz diye ugrasmak zorunda kaliyoruz anlayabilmek kolay degil.
Umarim Dell Turkiye ilerleyen zamanlarda son kullanıcılara da onem verir..
Selamlar
-
Programın başında hanımefendiyi balmumu sandım :)
-
Her yıl düzenli olarak açılan ALIENWARE konu başlığına hoş geldiniz.Getiriyoruz ama çok pahalıya o yüzden alamayacaksınız.
İyi günler dilerim.
Benzer içerikler
- whatsapp şifre koymak
- gizli story izleme
- whatsapp durum beğenme
- microsoft pc manager
- twitter mavi tik ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X