Şimdi Ara

Dell Audio sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC'm Dell inspiron 5520 win8 (dell audio failed to create conexant audio factory the smartaudio will now exit) bu hatayı veriyor yani dell audio'yu çalıştıramıyorum ne yapmam lağzim?

• Kendi ses sürücüsünü kurdun mu ? kurarken mi hata veriyor kurduktan sonra mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

Kendi ses sürücüsünü kurdun mu ? kurarken mi hata veriyor kurduktan sonra mı ?

hayır bilmiyorum sürücüyü mü kurmam gerekiyor. çünkü sürücü yönette çalışıyor gözüküyor
  • http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/product/inspiron-15r-5520
    Buradan tüm driver sürücülerini indir kur Operating System windows 8 olarak seç
  • quote:

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/product/inspiron-15r-5520
    Buradan tüm driver sürücülerini indir kur Operating System windows 8 olarak seç

Teşekkürler şuan indiriyorum.
  • quote:

Kendi ses sürücüsünü kurdun mu ? kurarken mi hata veriyor kurduktan sonra mı ?

Sanırım ses dosyası driver güncel hatayı resim olarak atayım dedim. Dell'in kendi altyapısındaki programı sanırım pc açılır açılmaz bu hata geliyor. Dell Audio sorunu
     Dell Audio sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp laptop bluetooth sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunum çözüldü servisine gidip sordum güncellemelerinin hepsini yüklemiş ama pc kendini yeniden başlatıp güncellemesi gerekiyor eksik güncellemiş ondan kaynaklanıyor dediler ama yinede teşekkürler yardımlarınız için.
  • sürücü mü eksik yüklenmiş yoksa windows update güncelleştirmesi mi ?
    Servise para verdin mi ?
  • quote:

sürücü mü eksik yüklenmiş yoksa windows update güncelleştirmesi mi ?
    Servise para verdin mi ?

Sürücü eksik yüklenmiş. Dell servisi müşteri memnuniyeti için ücret almıyor bazen ve benden almadı onun için tercihim Dell ayrıca pc nin arızasını tespit etmesi ücretsiz. eve kadar servis var.
  • İlçelere uğramıyorlar abi garanti bittiyse =) Ücret alırlar
  • quote:

İlçelere uğramıyorlar abi garanti bittiyse =) Ücret alırlar

Doğru söylüyorsun ama 1 sene falan kaldı garantisi benim arkadaşımın ekranı kırılmıştı ücretsiz evine gelip tamir edip getirmişlerdi tabi ama bu her zaman için geçerli bir durum değil
  • arkadaşlar yeni konu açtım fakat cevap gelmedi bende buraya yazayım dedim masaüstü bilgisayarıma her format attıgımda realtek ac97 yi yüklediğim zaman ses canavar gibi çalışıyordu son format atmamda hangi sürücüyü kurarsam kurayım ses gelmedi lütfen biri yardım etsin şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.