PC'm Dell inspiron 5520 win8 (dell audio failed to create conexant audio factory the smartaudio will now exit) bu hatayı veriyor yani dell audio'yu çalıştıramıyorum ne yapmam lağzim?
Kendi ses sürücüsünü kurdun mu ? kurarken mi hata veriyor kurduktan sonra mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: LifeinBlue
Kendi ses sürücüsünü kurdun mu ? kurarken mi hata veriyor kurduktan sonra mı ?
Sorunum çözüldü servisine gidip sordum güncellemelerinin hepsini yüklemiş ama pc kendini yeniden başlatıp güncellemesi gerekiyor eksik güncellemiş ondan kaynaklanıyor dediler ama yinede teşekkürler yardımlarınız için.
sürücü mü eksik yüklenmiş yoksa windows update güncelleştirmesi mi ? Servise para verdin mi ?
quote:
sürücü mü eksik yüklenmiş yoksa windows update güncelleştirmesi mi ? Servise para verdin mi ?
Sürücü eksik yüklenmiş. Dell servisi müşteri memnuniyeti için ücret almıyor bazen ve benden almadı onun için tercihim Dell ayrıca pc nin arızasını tespit etmesi ücretsiz. eve kadar servis var.
İlçelere uğramıyorlar abi garanti bittiyse =) Ücret alırlar
quote:
İlçelere uğramıyorlar abi garanti bittiyse =) Ücret alırlar
Doğru söylüyorsun ama 1 sene falan kaldı garantisi benim arkadaşımın ekranı kırılmıştı ücretsiz evine gelip tamir edip getirmişlerdi tabi ama bu her zaman için geçerli bir durum değil
arkadaşlar yeni konu açtım fakat cevap gelmedi bende buraya yazayım dedim masaüstü bilgisayarıma her format attıgımda realtek ac97 yi yüklediğim zaman ses canavar gibi çalışıyordu son format atmamda hangi sürücüyü kurarsam kurayım ses gelmedi lütfen biri yardım etsin şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme