Şimdi Ara

dell batarya garanti kapsamında mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımın bataryası ölmüş.kesin ömrü bitmiş.yenisini almak zorundayım.ama garantimin bitmesine 3 ay war.acaba dell ücretsiz değiştirebilir mi batarya mı bilen ya da önceden başına gelen var mı?

• Üstad bildiğim kadarıyla hiçbir notebookta pil garanti kapsamında değil üretim hatası olmadığı sürece notebook pilleri genelde kullanıcı hatası yüzünden ölür.

Not:Yinede teknik servise sorunuz derim.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoSan -- 19 Temmuz 2010; 13:46:14 >
  • batarya garanti kapsamındadır. Ancak değişim için garanti koşullarındaki şartları yerine getiren bir kondisyona sahip olması gerekir. ayrıntılar için garanti belgesini okuyun.
  • hacı cep telefonlarında 6ay garantisi var notebook ise 1 yıl oluyor garanti belgesindeki küçük yazılarda yazıyor
  • 2 ay kadar önce bi arkadaşımın casper marka laptop'ının bataryasını garanti süresinin bitmesine 2 ay kala değiştirdiler. (Aynı servis laptop'ın LCD ekranı ve dış kasası hariç bütün parçalarını değiştirdi :) )

Garanti süresi bataryalarda markadan markaya değişiyor olabilir. garanti belgesini siz bi okuyun en iyisi..
  • Bataryanın garantiye dahil olması lazım,benimde bir akrabamın bilgisayarının bataryası garanti kapsamında değişti, batarya çok çabuk bitiyordu.
  • benim bir arkadaşım da acer bataryasını değiştirmişti garanti bitimine yakın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IchigoSan

Üstad bildiğim kadarıyla hiçbir notebookta pil garanti kapsamında değil üretim hatası olmadığı sürece notebook pilleri genelde kullanıcı hatası yüzünden ölür.

Not:Yinede teknik servise sorunuz derim.

saygılar

MSI VR-601 kullanıcısıyım. Laptop'u diğer nedenler ve pilinin ölmüş olması nedeniyle servise yolladım. Pilini değiştirdiler ve ek ücret istemediler. Bize şöyle birşey demişlerdi; Pil 6 aylık bir garanti kapsamı içindedir. Garanti belgesinde yazar demişlerdi. Baktık yazmıyor tekrar yollamıştık ve değiştirmek zorunda kalmışlardı.
  • hocam okudum da dellin bataryaları 6 ay garantiliymiş olarak yazıyor.o süre içerisinde değiştirebiliyorlarmış.arkadaşın dediği gibi küçük yazılarda saklı sır.ama bi ters durum daha var dell'in servisini aradığımda da bana servis geldiğinde duruma göre değişiklik yapabileceğimizi söyledi.kafalar karıştı servisi beklemekten başka çare kalmadı.internetten %50 indirimli bulmuştum umarım satılmadan serviz gelir artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.