Bildirim
dell batarya garanti kapsamında mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Üstad bildiğim kadarıyla hiçbir notebookta pil garanti kapsamında değil üretim hatası olmadığı sürece notebook pilleri genelde kullanıcı hatası yüzünden ölür.
Not:Yinede teknik servise sorunuz derim.
saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoSan -- 19 Temmuz 2010; 13:46:14 > -
batarya garanti kapsamındadır. Ancak değişim için garanti koşullarındaki şartları yerine getiren bir kondisyona sahip olması gerekir. ayrıntılar için garanti belgesini okuyun. -
hacı cep telefonlarında 6ay garantisi var notebook ise 1 yıl oluyor garanti belgesindeki küçük yazılarda yazıyor -
2 ay kadar önce bi arkadaşımın casper marka laptop'ının bataryasını garanti süresinin bitmesine 2 ay kala değiştirdiler. (Aynı servis laptop'ın LCD ekranı ve dış kasası hariç bütün parçalarını değiştirdi :) )
Garanti süresi bataryalarda markadan markaya değişiyor olabilir. garanti belgesini siz bi okuyun en iyisi.. -
Bataryanın garantiye dahil olması lazım,benimde bir akrabamın bilgisayarının bataryası garanti kapsamında değişti, batarya çok çabuk bitiyordu. -
benim bir arkadaşım da acer bataryasını değiştirmişti garanti bitimine yakın -
quote:
Orijinalden alıntı: IchigoSan
Üstad bildiğim kadarıyla hiçbir notebookta pil garanti kapsamında değil üretim hatası olmadığı sürece notebook pilleri genelde kullanıcı hatası yüzünden ölür.
Not:Yinede teknik servise sorunuz derim.
saygılar
MSI VR-601 kullanıcısıyım. Laptop'u diğer nedenler ve pilinin ölmüş olması nedeniyle servise yolladım. Pilini değiştirdiler ve ek ücret istemediler. Bize şöyle birşey demişlerdi; Pil 6 aylık bir garanti kapsamı içindedir. Garanti belgesinde yazar demişlerdi. Baktık yazmıyor tekrar yollamıştık ve değiştirmek zorunda kalmışlardı. -
hocam okudum da dellin bataryaları 6 ay garantiliymiş olarak yazıyor.o süre içerisinde değiştirebiliyorlarmış.arkadaşın dediği gibi küçük yazılarda saklı sır.ama bi ters durum daha var dell'in servisini aradığımda da bana servis geldiğinde duruma göre değişiklik yapabileceğimizi söyledi.kafalar karıştı servisi beklemekten başka çare kalmadı.internetten %50 indirimli bulmuştum umarım satılmadan serviz gelir artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X