Şimdi Ara

DELL BİLGİSAYARLARIN ANA KARTI ÇIKMIYOR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim 8 yıllık bir bilgisayarım var. ben bu bilgisayarı yenilemek için bilgisayarcıya götürdüm ana kartını değiştirebilir miyiz dedim o da bana bazı markalar HP ve DELL gibi markalar kendilerine özel anakart yapar bu anakartlar bilgisayardan çıkarılamaz dedi. gerçekten böylemi ? bilgisayarım Dell Dimension 5000

• anakart cıkarta yerıne anakart olmayabılır standart atx veya mıcro atx dısında anakartlar kullanabılıyor veya anakartın power reset baglantıları standart olmayabılıyor
    senın verdıgın model ıse btx anakart kullanıyor btx anakart bulmak cok zor oyuzden ugrasmam ıstememıs anlasılan
  • bu pc nin özellikleri 512 mb ram 128 mb dahili ekran kartı intel pentium 3.40 ghz mesela rami 2 gb yapsam pc hızlanır mı
  • 512den 2gb ye cıkarsan fark ıllakı olur ama guncel oyun bılgısayarı yapmak gıbı bır nıyetın varsa ugrasma olmaz
  • Cpt.Shark kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

512den 2gb ye cıkarsan fark ıllakı olur ama guncel oyun bılgısayarı yapmak gıbı bır nıyetın varsa ugrasma olmaz

güncel bi oyun bilgisayarı yapmicam zaten diğer bilgisyarımızda mesela abim varken bunda basit şeyler yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

yine saçmalayan sözde bilgisayarcı , anakart nasıl çıkarlamıyormuş ...
    atx btx standartına var sizdeki kasa ve anakart btx..kasanın önünden bakınca atx anakart sağ tarafa . btx anakart ise sol takılıyor ve kasalarda buna göre farklı arka panel sağ sol farkı var. veya alt üst konumuda değişiyor.

/>

DELL BİLGİSAYARLARIN ANA KARTI ÇIKMIYOR MU

http://forum.donanimhaber.com/m_81316570/f_/key_emektar//tm.htm Buda geçen hafta sattığım eski bilgisayarım BTX kasadır.

• ben bu bilgisayara yeni bir anakart takabilir miyim diye sordum sattığın bilgisayarı napiyim
  • alabileceğim bi anakart varsa söyler misiniz
  • Cpt.Shark kullanıcısına yanıt
    sıfır bulma sansın yok 2elden sahıbınden gg gıbı sıtelerden btx lga 775 anakart olarak bakın
  • internetten sıfır buldum hemde ddr 3
  • btx mı lınkını verde bır bakalım yanlıslık olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Shark

ben bu bilgisayara yeni bir anakart takabilir miyim diye sordum sattığın bilgisayarı napiyim

BTX kasaya örnek olsun diye söyledim. Çıkartırsan ATX alma diye
  • ben tekrar baktım bunlar atx miş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.