Şimdi Ara

Dell bios boot menüsünde dvd dhh felan yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben win8 i beğenmedim hayatımda ilk defa format atçam format cdsini sağlam bir siteden çektim cd yazdım fakat bios menüsünde dvd başak alma içinde aşşağada fotorafını verdiğim durumda bilgisayarım lütfen yardım edin bu pcye nasıl format atıcam en başından sonuna kadar yoksa pc skip youtube ibret olsun diye yüklüyecem

• bios menü kullanmayı biliyormusun boot maneger bölümü vardır ordan cd/dvd seçegine tıkla sonra cd/dvd önyükleme yapmak için bir tuşa basınız der ve herhangı birtuşa bas space gibi eğer bios menü açılır kapanır şekildeyse yani alt bölümleri varsa orda yanliş hatırlamıyorsm boot section bölümüne grip enter basarak u ve d tuşlarını kullanarak cd/dvd sürücüsünü en başa alabilirsin

• cd takılı başlatıyorsun değilmi
  • bilgisayarı açınca biosa değilde f12 tuşuyla boot maneger girsen
  • paşa0111 kullanıcısına yanıt
    CD TAKILI BAŞLATTIĞIM ZAMAN PC DONUYO FAKAT F12 GİRDİĞİMDE CD DHH FLN VAR FAKAT SIRALAYAMIYORUM https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1922025/5beeef60-ab6d-4ae5-b138-e2b8c7f0d9b2.JPG
     Dell bios boot menüsünde dvd dhh felan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UMUT ÖNEY -- 23 Mayıs 2015; 20:08:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paşa0111

bilgisayarı açınca biosa değilde f12 tuşuyla boot maneger girsen

düzeltiyorum donma sorununu çözdüm fakata f12 açıl menüye girdim cd nin üstüne girdim entere bastım pc nin sol ustünde - yanıp söndü en son pc yeniden başlattı kendi ve normal olaral açıldı (acaba cddemi sorun var anlıyamıyorum )

not:hiç bir bios ayarı yapmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios'ta Boot menüsü yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usb destekliyorsa usb ile at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.