Şimdi Ara

DELL D600 ISINMA SORUNU VAR MI? KULLLANAN? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet üstad biz gidelim kobay olarak kullanalım kendimizi sonra yazarız ehehe
    böyle olmayacak bu dell alanlar ya çok memnun forumlarda takılmıyorlar yada
    servisten çıkamadılar çıkınca foruma girecekler
  • slm arkadaslar d600'ün bende peşindeyim ve yazılanları dikkatle takip ediyorum vatan bilgisayarda birde %8'lik cardfinans indirimide var ama soru işaretleri de var tabi
    hele bir once siz alın tukenmeden de bir anlatın bakalım:-)
  • dell 600 alma bence dell 2200 al aralaında çok az fiyat farkı var
  • merhaba aslında d600 istememin sebebi d500 d505 ve 510m yedek parçaları ve bataryası kullanamsı (keza bunlrı bulmak kolay ve fiytaları makul) ve ati radeon 9000 in i915'den az da olsa daha hızlı olması
  • Arkadaşlar,

Dell Latitude D600 modelini salı günü Arslan Bilgisayar'dan aldım.

http://www.arslanbilgisayar.com.tr/
    http://www.netsiparis.com/

799$ + KDV. Bonus kartım ile 6 taksitle (yaklaşık 1.290 YTL çektiler galiba)

Aleti mesela bugün sabah saat 9'dan akşam 18:00'e kadar işyerinde kullandım.
    Şimdi de bu mesajı bu laptop ile yazıyorum.

Doğrusu şimdiye kadar herhangi bir kilitlenme olayıyla karşılaşmadım.
    Evet touchpad'in solundaki kısım biraz "ılınıyor" ama şu ana kadar "aşırı" bir ısınmaya tanık olmadım.
    Gerçi oyun oynamıyorum ama bütün gün AutoCAD'de çizim yaptım.

Biraz da teknik bilgi vereyim.
    Mesela Arslan bilgisayarın sitesinde 64MB ekran kartı diyor ama yanlış aslında 32MB.
    Yanlış yazmışız, düzelticez dediler ama biraz önce baktım hala aynı
    Wireless kartı ise hem "b" hem "g" destekli.
    Bildiğim kadarıyla RAM'leri 266MHz. (Yanılmıyorsam DELL'in sitesinde böyle yazıyordu.)

Bu aralar çok meşgul olduğum için şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum.
    Bilahare daha detaylı bilgi yazacağım (İnşallah).
    Ama kısacası bilgisayarı almamayı gerektirecek bir durum yok.
    Ucuz ama kaliteli bir laptop arıyorsanız. Son çıkan 3D oyunları oynayayım gibi bir derdiniz yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
    Ayrıca 14 inç olduğu için nispeten hafif. Genelde oradan oraya taşımak zorunda olanlara duyurulur.

• teşekkürler AmonR :) valla alıcaz galiba :)

bugün teknosa insert'te (tabi dell'in 2 katı fiyatları ama) yani pavillon'ları gördüm eğer onlara kanmazsam dell'i alıcaz sanırım..

yorumların için teşekküler detaylı test ve görüşlerini bekliyoruz:) özellikle en son olanlardan olmasa bir 2 oyun falan yada 3d mark testi süper olur :)
  • Arkadaşlar,
    DELL Latitude D600 hakkında daha kapsamlı bir konu aşağıdaki başlıkta bulunuyor, bence orada devam etsek daha iyi olacak:

http://forum.donanimhaber.com/m_4427740/tm.htm
  • Selamlar,
    Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.Hiçbir sorunla karşılaşmadım karşılaşacağımı da zannetmiyorum.Zaten çok eski bir Dell kullanıcısıyım herzaman bu markaya güvenmişimdir ne de olsa ABD de herzaman 1 numara.Oyun oynamak isteyenler PS2 veya PSP yi tercih etsin çünkü laptoplar bence oyun makinesi değiller ve bence oyunlarla hiçbir laptopu yormaya değmez.Çünkü her yeni oyun daha çok ekran ve ram performansı arıyor haksızmıyım ve de yeni programlar,bence uğraşmaya değmez zaten oyun oynamak isteyenler en aşağı 2.5-3 milyarı gözden çıkarması lazım ki ekran,ekran kartı memory ve işlemci çok süratli olsun ki bu laptoplar bile 1 sene içinde en zayıf duruma düşerler çünkü teknoloji son sürat ilerliyor herkesin gördüğü gibi.
    Gelelim Dell Latitude D600'e bence kusursuz bir bilgisayar.Sadece 256 mb ram biraz yavaş ancak buda 512 upgrade le hallolur.256 mb bile yetiyor aslında.Isınma ve donma hakkındaki problemlere inanmıyorum.Çünkü 10 gündür günde en az 5 saat kullanıyorum ve böyle sorunlarla kesinlikle karşılaşmadım.Daha önce AcerTMC110TCI Tablet kullanıyordum ki onu sattım elimi cidden yakıyordu neyse 1 sene önce sattım da kurtuldum ondan.Kısacası güvenle alabilirsiniz ısınma ve donma sorunu yoktur(Isınma her laptopda olduğu kadar var sadece).Bence bu fiyata kaçırmayın.Ayrıca,millet gidip dandik cep telefonlarına o kadar para veriyor(Dell 600 fiyatı kadar) ve de pocket pc lere.Herhalde koskoca Dell600 bunu hakediyordur bence fazlasıyla hakediyor.Hesaplarıma göre en az 250-300 YTL karınız olur bu cihazı alırsanız.Bence Vatan Bilgisayardan alın ben öyle yaptım UPS ile tam 1 günde geldi ve de 8 Aya Peşin fiyatına Cardfinans ile %8 indirimli aldım distrubutoru Kontdan bile bu fiyata bu taksitlerle almanız imkansız.Ayrıca,pili 5 saat civarı gidiyor ve cihaz oldukça 14 ekrana göre oldukça hafif ve taşıması çok rahat.Eski 14 ekran laptoplar en az 2.9 kg olurdu mesela kullandığım Dell latitude Cpx750 öyleydi.Bir lafım da tyildirima(bu konuyu açan arkadaşa)Verdiği linki herhalde incelememiş ki d600 ısınma sorunundan sadece 1 kişi şikayet ediyor geri kalan herkes farklı makinelerden bahsediyor.Dikkatinizi çekerim.Hem ayrıca bu fiyata bence sırf kabı bile alınır ki alet tıkır tıkır problemsiz çalışıyor ne ısınma ne donma.

http://www.kont.com.tr/images/content/dell_kampanya.jpg

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corvetteman -- 7 Kasım 2005, 0:46:31 >

• Vatan dan bende alacağım kredi, kartını beklemekteyim, size sorum ise internet üzerinden almışsınız , teslim nasıl yani açılmamış sıfır kutudamı geliyor? yoksa kontrol edilmiş şekilde yanii açılmış programlar kurulmuş haldemi bu konuda bilgi verebilirmisiniz ?

birde ölü piksel olayını kontrol ettinizmi ? olsaydı ne olurdu yani iade olayı vatanda söz konusu olabilirmi ?
  • Kapalı kutuda (Dell Factory Sealed) geliyor.İlk siz açıyorsunuz ve kuruyorsunuz.Zaten açılmış olsaydı geri yollardım ve yenisini isterdim ben de çok titizim o konularda sonuçta paramızın tam eksiksiz karşılığını bekliyoruz haklı olarak sizi anlıyorum.Ankaradan sipariş verdim internetten ve cidden 24 saat içinde elimde oldu.Ölü piksel genelde sıfır cihazlarda olmaz benimkinde de yok.Ancak olsaydı tabiki geri yollma hakkınız var.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.