Şimdi Ara

Dell' den 7. nesil cpu'lu laptop gelmiş 5567 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125033352/hp-pavilion-15-au114nt-y7y51ea-i5-7200-mavi-notebo

Dostum bu ürünle senin pc arasında kaldım. Rica etsem görüşlerini iletebilir misin dell ile ilgili?
  • Hocam ben hp lere gicigim.. benim sahsi fikrim. Hp dm4 almistim bi kac seneye dagildi makine fiziksel olarak.. menteşe sikintisi kronikmis ve tamir ettirecek adam bulamadim turkiyede. Adamlar hic bakmadilar bile.

Ama bu makine full hd ve ekran karti 940m... Bunlar icin deger gibi 500 tl fark... Bi ssd olaydi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafamı karıştırdınız... Zaten çok aceleci ve karasızımdır bu konularda... Özellikle full hd olması beni çok cezbetti ve 5567 iade prosedürünü başlattım hepsiburada ile... Umarım sorun çıkmaz...
    Şu anda recovery yapıyor dell...

SSD nin ve full HD' nin çok önemli bir özellik olduğunu da öğrenmiş oldum yine laptoplarda... Sanırım 1000 tl daha yükseltip bütçeyi ona göre tekrar alışveriş yapılacak.....
  • cdenizmavis C kullanıcısına yanıt
    Neden iade ediyorsun dostum ? Ben mi karıştırdım kafanı? :)

Ben bu hp de karar kıldım. Sadece teknosada var o yüzden 15-20 gün bekleyeceğim başka yerlere gelecek mi diye. Ona göre nerede uygunsa alırım...

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Fullhd olmayan ekranı kullanamadım... Daha önce rmbp late 2013 kullanıyordum cannonlakeler ve volta gelene kadar işareten bir laptop alayım dedim ama bu kadar kötüsünü kullanamadım... Artık en azından sesli full hd li bir laptop almak zorunda olduğumu anlamış bulunuyorum... bir sene filan kullanırım sanıyordum daha sonra ofiste kullanırız demiştim ama alışmış kudurmuştan beter derler ya işte o yüzden en az bi 3500 tl harcamam gerekiyor sanırım... bakalım biraz araştırayım...

Şimdi bezeli kırık ekranı eğik duran menteşesinin biri olmayan bir hp dm4 kullanıyorum... i5 4. Nesil ama hız olarak dell ile çok farkını göremediğimden vazgeçtim dell 5567 den...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell in ekran kartı AMD olduğu için çok ısınır. Ekranı da Full HD değil artık HD ekran mı kaldı cep telefınlarında bile Full HD geliyor bir çok model.
    7200U işlemcinin de 6200U dan taş çatlasın %10-15 performans farkı olur.

Dell e bu parayı vermektense Asus un şu modelini tercih etmek daha akıllıca ve mantıklı olur

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11282
    INTEL Core i5-6200U | 12GB RAM | 1TB HDD| 15.6 Full HD Led | Nvidia GT 940MX 2GB| Free Dos
    GT940MX performans olarak da GTX 950 ye yakın.
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Asus K serisinde menteşe problemi yok muydu?

Aslında 15.6" yerine 14" olur derseniz Lenovo Yoga 500 alınabilir duruyor. Yine full hd, GT 940M gibi özellikler sunuyor. Hem taşınabilirliği, dokunmatik ekranı ve katlanması kullanışlı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cdenizmavis C kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkartmadı hepsiburada iade konusunda... İlk defa böyle bir ürünü iade ediyorum (note 7 yi de iade etmek zorunda almıştım ama o farklı tabii) Biraz tedirgindim ama Pazartesi sabah kargoya verdim bu akşam kredi kartıma iade gerçekleşti...

7559 ya da lenovo 510 konusunda kararsız kaldım... 510 800 tl daha ucuz ama ssd yok ve işlemci u serisi... Bakalım daha çok araştıracağım sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Asus K serisinde menteşe problemi yok muydu?

Aslında 15.6" yerine 14" olur derseniz Lenovo Yoga 500 alınabilir duruyor. Yine full hd, GT 940M gibi özellikler sunuyor. Hem taşınabilirliği, dokunmatik ekranı ve katlanması kullanışlı olabilir.

hayır şuanki modellerde öyle bir problem yok. menteşe problemi 10 yıl önceki ürünlerinde vardı ve Asus o tasarımı komple değiştirdi şuankiler çok sağlam.
  • Arkadaşlar, benim gibi artık oyunlara jübile yapmış. İyi bir laptop alıyım, ekranın pek önemi yok diyorsanız bu laptop tam size göre.
    Ekran kartı ve hoparlor kalitesi çok aman aman değil ama performansı çok iyi.
    Ben matlab r excel gibi programları yoran biriyim. Şimdilik sıkıntı yok.
    İlerde ssd de takacağım yani çok ihtiyaç hissedersem. Klavyesi güzel. Tasarım şık.
    Touchpadi çok beğenmedim. Şarjı epey gidiyor.
    Ofis işleri yapacak kişiler boş yere ekran kartına, hoparlöre para vermeyin, bunu alın geçin. Isınma problemi de yok.
  • http://yuksekenerjim.blogspot.com.tr/?m=1. İnceleme yapmışlar

• Bu laptop modeline harici ekran kartı takılabilir mi ?
  • .B. kullanıcısına yanıt
    I 7 4.nesil islemci 8 gb rem 2gb ekrankarti dell inspiron 3000 series 2. El buldum 1300 tl almami onerirmisin

• mbmucuk M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Laptop beni hiç yarıyolda bırakmadı ama yavaş ve hantal olduğunu deneyimledim. Bu özelliğinden dolayı memnun değilim. Ama mesajımda da dediğim gibi SSD takarsam belki hızlanır. Ben de 2 yıl geçsin de takıyım diyorum, hem garantisi biter hem de SSD teknolojisi biraz daha gelişir diye umut ediyorum. İmkan olursa RAM de alacağım.
    Öte yandan, bahsettiğim R, Matlab ve office uygulamaları ve internet uygulamalarında sıkıntı yaşamadım. Benim gibiler için bu laptop yeter.
    1300 çok iyi fiyatmış ama. Benim aldığım laptopla aynı özellikte mi sizinki bilemiyorum.
    Biraz da ağır sanki emin değilim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .B. -- 18 Aralık 2017; 10:29:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.