Şimdi Ara

Dell' den 7. nesil cpu'lu laptop gelmiş 5567

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ofis laptop ı gerekiyordu ben de araştırırken denk geldim...
    Fiyat olarak eski nesille hemen hemen aynı... DDR4 avantajı ve güncelliği var... Yabancı kaynaklarda bile bi inceleme filan yok. Türkiye sitesinde de yok ürün.. Amerika sitesinde var...

Ben siparişimi verdim bakalım...

http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-5567-intel-core-i5-7200u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-g20w81c-p-HBV000000ZJNI?magaza=Hepsiburada

Dell Inspiron 5567 Intel Core i5 7200U 2.5GHz/3.1Ghz 8GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar G20W81C

Bellek Hızı 2400 MHz
    Bluetooth Özelliği Var
    Dokunmatik Ekran Yok
    Ekran Boyutu 15,6 inç
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı
    Ekran Kartı AMD Radeon R7 M440
    Ekran Özelliği HD LED
    Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
    Harddisk Kapasitesi 1 TB
    HDD Hızı 5400 RPM
    İşlemci Tipi Intel Core i5
    İşletim Sistemi Windows 10 Home
    Kablosuz İletişim Var
    Kimin Seçimi Günlük
    Klavye Q Türkçe
    Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
    Model G20W81C
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Pil 3 Hücreli
    Ram Tipi DDR4
    Renk Gri
    Seri- 5567
    Sistem Belleği 8 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdenizmavis -- 28 Eylül 2016; 12:15:12 >

• Hazır stokta diyor. Demek ki 7. nesiller ardı arkasına gelecek artık. Kasa yapısı yine 7537 gibi alüminyum ise çok keyifli bir bilgisayar olur. Yalnız o ekran kartı pek olmamış sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 28 Eylül 2016; 13:54:41 >
  • Amazon'a baktım, orda da 7. Nesil piyasaya çıkmış tek cihaz bu. Herhalde Ekim'in ortalarında baya bir artış göreceğiz, Lenovo ve Asus gibi markalar Ekim sözü vermişti çünkü.
  • Bu islemcinin performansi nasil acaba
  • Özellik hepsi iyi ama ekran kartı çöp onu söylim hd 3000 ile farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Özellik hepsi iyi ama ekran kartı çöp onu söylim hd 3000 ile farkı yok
    Ürün geldimi hocam ?
  • Geldi ama ben akşama alacağım elime... Bakalim nasilmis... Aksama atarim 3 5 foto yorum...

Cok bi beklentim yok ofis laptopi olacak ama yine de yeni bilgisayar yeni bilgisayardir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdenizmavis

Geldi ama ben akşama alacağım elime... Bakalim nasilmis... Aksama atarim 3 5 foto yorum...

Cok bi beklentim yok ofis laptopi olacak ama yine de yeni bilgisayar yeni bilgisayardir...

• quote:

Orijinalden alıntı: cdenizmavis

Alıntıları Göster
    Fena değil... Her parça plastik tabii... Klavyesi fazla yumuşak geldi... Çok uzun ömürlü bir laptop olmayacağını düşünüyorum... Ekranı güzel 1376*768 tabii ama o çözünürlüğe rağmen çamur gibi değil ekran, parlaklık filan iyidir... Bu fiyata pişman olunmayacak bir laptop bence...

• Cevabiniz icin tesekkurler. Birde sdd takmak istersek tek vida ile hdd sokulur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doknisot

Cevabiniz icin tesekkurler. Birde sdd takmak istersek tek vida ile hdd sokulur mu?
    Yok öyle bir küçük kapak.. Bütün alt kısmı çıkarmak gerekiyor sanırım.. Ama boşta yer var mı yok mu bilmiyorum...
  • 15,6 inç 1366 x 768
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

15,6 inç 1366 x 768

Doğru..
  • quote:

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Hd 620 bir önceki nesil hd 520ye kıyasla 20-30℅ daha performanslı, gt920m ile gt930m arasında yaklaşık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagner

quote:

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Hd 620 bir önceki nesil hd 520ye kıyasla 20-30℅ daha performanslı, gt920m ile gt930m arasında yaklaşık.

Alıntıları Göster
    Bi de zaten radeon r7 440 var 2 gb hafızalı... Sadece entegre olan değil yani....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdenizmavis -- 1 Ekim 2016; 10:57:55 >
  • cdenizmavis C kullanıcısına yanıt
    İşin ilginci notebookcheck.net'in sıralamasına göre Intel HD Graphics 620 R7 M440'tan daha performanslı.
    Paylaşımlı ekran kartı paylaşımsız olandan daha güçlü en azından kağıt üzerinde.
    Kaba mantık yürütecek olursak R7 M440 gibi bir grafik kartı koymaya hiç gerek yok gibi.
    Yanlışım varsa düzeltin.
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Walla öyle görünüyor... Ben de anlamadım... Sanirim sadece harici ekran karti var mi var demek icin takılmış bi kart... Onemli degil benim için... Ama sadece satis taktigi gibi...
  • Doğru gerçekten ben bir an sadece onboard var sandım. Radeon kart çok gereksiz olmuş, üstüne üstlük harici kartın güç kullanımını da düşünürsek belki de uzak durulması gereken bir laptop olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagner

Doğru gerçekten ben bir an sadece onboard var sandım. Radeon kart çok gereksiz olmuş, üstüne üstlük harici kartın güç kullanımını da düşünürsek belki de uzak durulması gereken bir laptop olmuş.

Uzak durulacak kadar degil be... Sacma ekran kartı var işte...
  • Harici kartsız 7200u işlemcili bir laptopa göre pil ömrü sanıyorum ki daha kısa olacaktır ama bu bahsi geçen radeon kart için güç kullanım değeri bulamadım. Uzak durulması gereken demeyeyim de ne kadar az parça o kadar sorunsuz olur diye bakıyorum genelde ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagner -- 1 Ekim 2016; 12:15:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.