Şimdi Ara

Dell'den anlayan arkadaşlar yardımınız ricasıyla...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir laptop alacağım. Fiyat performans eh önemlidir tabiki ama takıntımdan dolayı DELL de karar verdim. 2000tl ye kadar çıkabilirim. Oyun oynayan birisi değilim işten arta kalan zamanda FM oynayabileyim kafidir. Yoğun Office uygulamalarında hızlı olması tercihimdir.

Genelde 5010 15R modelini görüyorum gerçekten sağlam bir parça gibi duruyor ama daha başka önerilerinizde varsa duymak isterim. Daha şık veya daha ince böylesi bir durumda performanstan biraz ödün verebilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• 5010 i3-i5 li modellerini inceledim kasa iyi olmasına iyi ama ekran panelinin olduğu kısım sakızlı muhallebi gibi çok esnek.Ayrıca ekranında karıncalanmada var bilginiz olsun illa dell diyorsanız başka seri yada aynı serinin farklı bilgisayarlarına yönelin belki onlarda bu tip sorunlar yoktur
  • Dell XPS serilerine bakabilirsin
  • hımm bilmiyordum :/ O kadar para saydıktan sonra sıkıntı yaşamamak lazım :)

@35 turka
    XPS serisinide inceliyorum tavsiyen üzerine.

Peki Vostro nasıldır?
    fiyatıda 2400 olarak güncelliyorum :)
    quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

5010 i3-i5 li modellerini inceledim kasa iyi olmasına iyi ama ekran panelinin olduğu kısım sakızlı muhallebi gibi çok esnek.Ayrıca ekranında karıncalanmada var bilginiz olsun illa dell diyorsanız başka seri yada aynı serinin farklı bilgisayarlarına yönelin belki onlarda bu tip sorunlar yoktur
  • illa dell alcam demessen şu modelleri mağazada bi incele derim
    LG A510
    pb tj75
    Mağazada inceleme yapıp karar verebilrsin LG hakkında bir bilgim yok ama genel kanı iyi olduğu söyleniyor.Tj75i inceledim doğrusu beğendim ben çok harika birşey ve karıncalanma pixelleşme gibi bir durum yok ve ekran paneli harika birkaç kişi ses çıkısında cızırtı problemi olduğunu söylemiş ama ben teşirdeki üründe hiçbirşey göremedim ve PBnin sanırım servis konusundada sıkıntı yaşanıyor sanırsam bir arkadaş fabrika hatası dolayısıyla lm98 modeliydi galiba değişime getirmiş ürünü PB değişimi 20 gün sonra onaylamış ama servis önemli değil dersen kesinlikle alınacak bir bilgisayar genel anlamda ben bir sorun göremedim yinede mağazada kendin incelemelisin alırım dersen
  • sony de olabilir. Sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yer demişler arkadaşım. Bir önceki laptopum fujitsu siemens idi. Hiç memnun kalmadım. Satan adam al bunu alman malıdır kalitelidir diyerek verdi ama ııh 5 para etmez. Bu yüzden marka bir şeyler almak istiyorum sanırım :S
  • Yapacağın işlemler için o kadar para vermene gerek yok sony istiyosan
    SONY Vaio VPC-EB4Z1E Intel Core i5 480M 2.66GHz 4GB 500GB 15.5 inç Siyah Notebook
    http://www.mormani.com/urun/dbf961472fe238aafaa7006cb392637f/SONY-Vaio-VPC-EB4Z1E-Intel-Core-i5-480M
    bu model işini rahatlıkla görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: leooel
    Yapacağın işlemler için o kadar para vermene gerek yok sony istiyosan
    SONY Vaio VPC-EB4Z1E Intel Core i5 480M 2.66GHz 4GB 500GB 15.5 inç Siyah Notebook
    http://www.mormani.com/urun/dbf961472fe238aafaa7006cb392637f/SONY-Vaio-VPC-EB4Z1E-Intel-Core-i5-480M
    bu model işini rahatlıkla görür

sagol arkadasim inceledim. Guzel bir notebook. Yarin vatan bimeks medimarkt ta birde fiziksel olarak bakicam. Fiyatida uygunmus. Tavsiye icin tesekkurler.

Yine fikirleri olan varsa duymak isterim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.