Şimdi Ara

Merhaba bilgili kişilerden yarım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 20 Şubat 2025; 1:41:9 >

• bende futbol oynamak istiyorum ama c.ronaldo kadar olmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ve benzeri birkaç forumda hatta direk body building forumlarında azıcık gezsen edineceğin basit bilginin haddi hesabı yok. Örneğin protein tozu neden alınır ve ne için kullanılır gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

Yaşım 16 , boyum 1.84 ve kilom da 66 falan , evde dambıl var ve bunlarla abimin gösterdiği hareketleri yapıyorum 10ar 10ar 3 set şeklinde ve 40 tane de mekik çekiyorum işte 3 set , bana yardımcı olur musunuz haraketlerde nasıl yapacağım konusunda , beslenmede , ve protein tozu almalımıyım acaba , istediğim karın kası ve kol kası falan bide göğüs bacaklarda pek istemiyorum ve sırtlarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

Yaşım 16 , boyum 1.84 ve kilom da 66 falan , evde dambıl var ve bunlarla abimin gösterdiği hareketleri yapıyorum 10ar 10ar 3 set şeklinde ve 40 tane de mekik çekiyorum işte 3 set , bana yardımcı olur musunuz haraketlerde nasıl yapacağım konusunda , beslenmede , ve protein tozu almalımıyım acaba , istediğim karın kası ve kol kası falan bide göğüs bacaklarda pek istemiyorum ve sırtlarda..

Tamam.

Sağolun hocam araştıracağım şimdi.
    @Zaym1n

• ne sanıyorsunuz ki? başladıktan 1-2 ay sonra her yeriniz şişecek jay cutler gibi mi olacaksınız? siz normal devam edin sporunuza hareketlerle. isteseniz de şişemessiniz siz çünkü. protein tozuna da gerek yok size. sağlıksız yağ alımını azaltın. çalıştığınız bölgeleri günlere bölün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

ne sanıyorsunuz ki? başladıktan 1-2 ay sonra her yeriniz şişecek jay cutler gibi mi olacaksınız? siz normal devam edin sporunuza hareketlerle. isteseniz de şişemessiniz siz çünkü. protein tozuna da gerek yok size. sağlıksız yağ alımını azaltın. çalıştığınız bölgeleri günlere bölün.

"Bir sabah uyandigimda Jay Cutler olarak uyandim bu kadar olmasini istemiyordum yardim"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden bacak istermiyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

bende futbol oynamak istiyorum ama c.ronaldo kadar olmak istemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.