4k oyun için bu monitörü almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı yorumlarınız nedir? Teşekkürler. |
Dell g3223q 4K 144Hz monitör
-
-
Al hocam ben çok memnunum. Soruların için DM atabilirsin,
-
Bu monitör benim de radarımda. Hdr modu nasıl? Bir de siyah arka planda köşelerden parlama yapıyor mu.
-
HDR modu fena çok iyi değil ancak OLED hariç teknolojilerde anca bu seviyede olabiliyor bence.
Odamda çok karanlıkta değilim, siyah alanlarda köşelerde az da olsa ışığı çok dikkatli bakarsanız görürsünüz ancak benim kullanımım %80 iş %15 film %5 oyun bu aralar, ben görmüyorum desem yeridir.
OLED teknolojisi hariç alabileceğiniz en mantıklı ürün bence,
-
Edge lit ips bu fiyata alınmaz, 21 bine aynı fiyata 27" 576 full array local dimming zones mini led ips var çözünürlük 4k değil yalnız.4k olan modeli için fazladan +10k vermeye gerek yok 4k çözünürlük 27 inçte ölçekleme için iyi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 30 Kasım 2023; 17:42:33 > -
Anlık kararla akşam üstü gidip aldım monitörü. Kontrollerini yaptım bir sıkıntı görünmüyor. Yalnız çok büyük geldi 1 metreden anca bakabiliyorum. Karanlık ortamda panelde sızma yok köşelerde az parlama var ama kabul edilir düzeyde. 1,5 metre mesafede tamamen kayboluyor. Monitörde pivot var sanıyordum yokmuş. Aynı monitörün 27'' 2K olanı var onun standı birebir uydu dikey durabiliyor şimdi. Yalnız hdr olayını çözemedim. Hoş 2K olanda da çözemedim hdr yi açınca görüntü cansızlaşıyor. Renkleri nasıl canlandırabilirim 600 nite nasıl ulaşıyor bu monitör? Bir de rtings den ıcc profili paylaşılmış ama link ölü. Çalışan link varsa rica edebilir miyim. Renkler bana biraz koyu geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 1 Aralık 2023; 0:48:21 > -
Edge lit panel için hdr'dan fazla beklentiniz olmasın eğer lcd alınacaksa fald-mini led (tercihen va panel) gibi çözümler lazım.Mini led ipslerin ardından va mini ledlerde yaygınlaşmaya başlıyor
-
Hocam farkındayım yalnız 4K hevesim vardı. Sırada oled tv var o yüzden monitöre daha fazla veremem. 21 K paraya o şekil monitör yok. Bu özellikte başka f/p monitör bulamadım. Biraz da servis desteği için tercih ettim Dell'in yerinde servisi var monitör premium garantili.
-
iyi günlerde kullanın
muhtemelen windows 10 kullanıyorsunuz . HDR aktif olunca ancak HDR videoları net izlersiniz youtube den.
masaüstünde sararmış berbat bi görüntü alırsınız. oyun haricinde işe yaramaz HDR
HDR için windows 11 kullanmanız gerekiyor ancak o şekilde tam verim alırsınız ve HDR her şey de çalışır
şu an bende yeni geçtim birkaç gün oldu bendede samsung neo g7 43 inç monitör var. hdr açık şekilde kullanıyorum
ve sonuç harika hdr devamlı açık tonları renkleri çok iyi
( HDR ayarlama ) uygulamasından da ince ayar yaparsanız en iyi görüntüyü yakalarsınız windows store den indirinmeniz gerekiyor.
uygulama bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 4 Aralık 2023; 4:33:43 >
-
576 full array local dimming zones mini led ips hangi marka/model var?
-
tabii ki OLED>Full array>edge lit ancak 32'', 4K monitör olarak güzel olduğunu hala F/P ürünü olarak alınabileceğini düşünüyorum. Size profili ileteyim, aldığımda 3 ay önce 15.5'a almıştım. Beni memnun ediyor dediğim gibi kullanım düşünüldüğünde,
-
Cooler master gp27q
-
hiçbir yerde stokta göremedim.
-
Daha önceden gelmişti aslında az sayıda, yine getirmişler ama gene az stokla.
www.sinerji.gen.trAttention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/cooler-master-27-gp27-fqs-1ms-165hz-hdmidisplayport-freesync-ips-mini-led-gaming-monitor-p-47752?srsltid=AfmBOorV29kBU0Aooox0sYMsQH1MFitIxKgzAS4rYSQS8bCIf9VNw5MnmOA -
W11 kullanıyorum. Bahsettiğiniz programı indirdim. Ayarları yapıp profili kaydediyorum ama olmuyor. Monitör veya windows ayar yemiyor.
-
windows 11 kullanıyorsanız hdr görüntü ayar yapmadan da kötü olmamalı, monitör driver yüklümü
monitörün hdr ayarı açık mı bunlara bakın. programdan ayar yaptıktan sonra profile isim verin ,
ardından winwods hdr ayarının altında ayar açılıyor ve oradan profil seçmelisiniz.
bu arada birden çok hdr kalibrasyonu yapabilir aralarında geçiş yapabilirsiniz gene aynı yerden.
-
Bu monitöre baktınız mı hocam?
akakce.comBenQ PD2706UA 27" 5 ms 4K Pivot IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-benq-pd2706ua-27-5-ms-4k-pivot-ips-fiyati,205618344.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X