Şimdi Ara

Dell INS 5010 G37H33 i3-370 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dell INS 5010 G37H33 i3-370 3GB 320GB almayı düşünüyorum. Exa'da 1400 12 taksitli fiyatı. Sizce buna değer mi acaba?

http://www.exa.com.tr/dell/tasinabilir_bilgisayarlar/dell_ins-323-12482.html core i3 370 işlemcisi var. Ayrıca 5650'da ekran kartı. Aranızda kullanan var mı acaba? Tecrübelerini paylaşabilir mi?

• Dell'de bulabileceğin en iyi F/P ürünü şu anda. İlla Dell alacaksan tek seçeneğin bu diyebilirim. Vatan'da World Card fiyatı 1370 TL.
  • Ya dell ya da toshiba. i3 işlemcisi 370 olması beni cezbetti, o yüzden almayı düşünüyorum. acaba kullanan var mı? Sıcaklık sorunu falan yoktur umarım.
  • N5010 kullananların başlığı var. Oraya bakabilirsin. Onlarda hangi sorunlar varsa, bunda da o sorunların oluşma ihtimali vardır. İpucu verir en azından.
  • Bu aleti aldım.

Resimde görünen gelmiyor.... bilginize.

LCD arkası aliminyum gri işlemeli. Klavye etrafıda gri metal değil, siyah işlemeli plastik. AMA DAHA GÜZELLLLLL :)

Hardiski yavaş. Değiştireceğim. Sırf servisi için aldım. Ama alet süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Bu aleti aldım.

Resimde görünen gelmiyor.... bilginize.

LCD arkası aliminyum gri işlemeli. Klavye etrafıda gri metal değil, siyah işlemeli plastik. AMA DAHA GÜZELLLLLL :)

Hardiski yavaş. Değiştireceğim. Sırf servisi için aldım. Ama alet süper.

öncelikle hayırlı olsun diyorum. incelemeler yapıp bizimle paylaşabilirmisin örneğin windowsta / oyunlardaki sıcaklık , oyunlardaki fps değerleri gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Sıfır Dell Inspiron 14 5430
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun oynamadığım için birşey diyemiyeceğim.

Sürekli 3d grafik ile uğraştığımdan ekran kartı ve işlemci genelde %80 ile %100 arası çalışıyor. Isınma yok gibi. Hafif ılık. Fan sesi çok düşük. Sağ taraf buz gibi.
    Yani sabah tan beri şu saat oldu kapamadım. Gık demedi.

Kısaca, dell in neden bu kadar ucuz yaptığı da ortada. Malzeme kalitesinden ziade, işçilik kötü!!! KEsinlikle kötü.

Alt takım plastiği dandik çin malı elektronik plastiği gibi inanın.
    Klavyesi çok güzel. Toucpad harika.
    Hani plastiğin kenararı tam oturmuyor gibi. Yani işçilik işte. Kötü.
    LCD nin arkası aliminyum. Ama tepe noktasına geldiği yer plastik ayrı bir parça.

Bazı yerlerde kalıp dan kaynaklı plastik parçaları var. Ama çok minimal küçük. Fakat göze çarpıyor yani ilçilik bu konuda iyi değil.

HP DV6 serisindeki ilçiliğe yanaşamıyor. Ama alet performans da 10 numara. i3 350 ve i3 330 gibi değil. Neredeyse i5 ve i7 nin bir modeli kadar iyi.

HP de de farkettim. Lenovoda da varmış. Bunda da var. LCD ye alttan baktığında pixeller bana ha bire göz kırpıyor. Ama bu durum galiba normal :) ne de olsa alttan bakarak kullanmıcaz. ( TJ65 packartbellimde bu yoktu. O da led di )

LCD si çok güzel beğendim.

Kısaca bunlar. Fakat sonuçta DELL güvencesi var.

• bu modeli dün aldım dvd si biraz sesli çalışıyor kullananlar var mı yoksa sadece benimkinde mi sorun var?
  • aynı bilgisayarı exa bilgissayardan 1390tl ye 12 taksitle aldım şu an gayet memnun bir şekilde kullanmaktayım da yeri geliyo günde 12 saat civarı oyun oynuyorum hiç kapatmadan ama bi sıkıntı yaşamıyorum oyun konusunda son derce rahatım ısınma konusuna gelecek olursak çok az ısınıyor ama fanın sesi sessiz bir ortamda hissedilebiliyor... tasarım olarakta son derece hoş bir bilgisayar ve klavyeside gerçekten çok rahat.. almayı düşünürsen tavsiye ederim
  • arkadaslar şarj süresi ne kadar ne kadar gidiyor size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.