Laptopun power düğmesine bastığımda booth ederken sistem hatası vererek, Bios menüsüne girmek için benden admin passwordu istiyor. Bu passwordu bilen veya böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Yanlış anlaşılma olmasın windows açılırken değil bilgisyar booth ederken...
tşk...
hocam bütün bios sifreleri aynı olmaz ama sen biosu uptade edebilirsen biosun belki sıfırlanır ve şifre istemez denemende fayda var
slm,
Açılmayan ve Sadece bios menüsüne gelipte bana şifre soran bir bilgisayarın biosunu nasıl güncellerim yada sıfırlarım? Yardımlarınız için tşk...
hocam cihazınız garantili ise servise verin orda cihazı açıp içindeki pini çikarıp hallederbilirler eğer garantisi yok ise herhangi bir tamirciye verirsen yapabilir windows açılıyor ise
burdan indir bios güncellemesini windows üzerinden hiç bir program açma winamp v.s sonra tıkla o kendisi yükleyecektir yükledikten sonra geride dosyalar bırakacaktır flash bios v.s onları silebilirsin herhangi bi sorun olmaz
önemli olarak yukarıdan verdiğin bios versionu dell inspiron 1300 modeli için geçerlidir sakın baska modelde deneme yoksa cihazı kurtaramayabilirsin
Arkadaşım teşekkür ederim, Herhalde en iyisi yetkili bir servise götürmek, Sadece bir şifre yüzünden benden kaç tl alırlar kimbilir?
s.a hocam öncelikle servisten para alacagını sanmıyorum cünkü pc herhangi hasar ve bozulma konusu söz konusu değil ayrıca bedavadan yapıcaklardır bundan dolayı para almazlar
Slm,
Servise gittim ve durumu anlattım, Ve herzamanki gibi kullanıcı hatasından saydılar. 70$ karşılığında bios chip'ini değiştireceklermiş, Bahsettiğiniz para almama konusu 1950 lerde kaldı. Günümüzde parasız iş yapacak insan tanımıyorum...