Arkadaşlar ben bir inspiron 1501 kullanıcısıyım, ve bilgisayarın işlemci ram gibi özellikleri gayet iyi, yalnız ekran kartı onboard(sanırım) ati radeon xpress 1150 ve ben bu karttan hiç memnun değilim, neredeyse hiçbir oyunu doğru dürüst çalıştıramıyorum. Gelelim asıl sorumuza, ben bu bilgisayara ekran kartı takabilir miyim? Takabilirsem tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
dostum takarsın ama usb den ama 1 laptop parası hiç ugrasma
baska konu acıp forumu kırletmemmk ıcın burdan soruyorum benm dell6400 de ıntel 256 mb paylasımlı ekran kartı var ben bu laptopla battlefıeld 1942 calıstrdm goruntude gayet ııydı ama call of duty calıstıramıorm benmı eksık bıse yapıorm yoksa uyumluluk sorunu yuzundenmı bole bıse oluo
Laptopta oyun oynamak istiyorsanız binlerce doları gözden çıkarıp monster alacaksınız, ama öte yandan ben de bu laptopun ekran kartından memnun değilim, film izlemek vs pek zevkli olmuyor.
@phenerlee, laptoplara ekran kartı takılmaz ama bu yönde çalışmalar var. mesela asus sadece kendi ürünleri için böyle çalışmalar yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.ama dell in böyle bir seçeneği bulunmuyor.olursada bu bir laptop fiyatında olur yani usb den filan bağlayamazsın.sanıyorsam özel bir portu olur.usb portu bu gücü kaldıramaz @cemark,ekran kartının modelini tam olarak yazarmısın..intel x3100,ati x1600 filan gibi @faustus,hocam monster o kadarda pahalı değil eğer 1500 ytl ödüyorsanız hak ediyor o fiyatı