Şimdi Ara

Dell inspiron 1525 Kullananlar Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
5
Favori
104.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erbain_

Arkadaşlar 1525 e format attım.Driverları yükleyeyim diye driver cd sini takınca bu iş beni aştı gibi.Cd deki bütün driverları mı yükleyeceğiz anlayamadım.ya da hangilerini yükleyeceğiz...Bir de arkadaşlar "bilgisayarı kapatma"seçeneklerindeki işlevler değişti.bilgisayarı kapat diyorum o beklemeye alıyor.acaba eksik driver mı var..teşekkürler

Şimdi sana vereceğim driverlerimin yedeklerini xp de yükle sorunsuz kullanabilirsin ..

Yedekler .exe olarak alınmıştır eksiksizdirler tüm drivlerler vardır tüm Dell 1525 serisi kullacısı arkadaşlar rahatlıkla kullanabilir her driveri ayrı ayrı kurmaktansa bunu bir kerede kurmak en akıllacası olacaktır..

Daha önce verdiğimde eksikler vardı böylece sorunsuz bir driver yüklemesi yapmış olacaksınız.

Genelde donanımsal problemlerde böyle sorunlar oluşabiliyor..

http://rapid share.com/files/123040294/Dell_1525_xp_driver.rar

Rapid share arasını sizler birleştiriniz forum müsaade etmiyor link siliniyor diğer türlü..

• @ridvan151 teşekkürler.Yanlış anlamadıysam bunlar xp driveri..Benim sorunum vista driverları ile ilgili.Ben vistayı tekrar yükledim ama Vista sürücü cd sindeki bütün driverları mı yükleyeceğiz yoksa seçecekmiyiz driverları .yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbain_ -- 17 Haziran 2008; 13:57:31 >
  • quote:

@ridvan151 teşekkürler.Yanlış anlamadıysam bunlar xp driveri..Benim sorunum vista driverları ile ilgili.Ben vistayı tekrar yükledim ama Vista sürücü cd sindeki bütün driverları mı yükleyeceğiz yoksa seçecekmiyiz driverları .yardımcı olursan sevinirim.

Sevgili erbain_ bu verdiğim linkteleri kur bakalım vistaya uygundurlar ama uymayanlar olursa burdan bildir ben gerekli olanları sana veririm veya buluruz inşallah..

Bu makinaya Vista kurmadığım için hangi driver olmaz veya olur tam yorum yapamıyorum ama bunları kur olmayanı belirt yardımcı olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihannn81

soyhaalp kardeş baktın dell modelleri bence cok güzell bendede t5450 1.66 olanı var ilk aldım bozuldu anakartı yandı iki güm sonra aynısını aldım onunda sürücü bozuk çıktı ve ben yine gittim aynısnıı aldım 2 kere arıza cıkmasına rağmen üçüncüyü gidip yine aynısından aldım bence cok güzel bi alet oyun amaçlı kullanmıcaksan en hesaplı ve en iyi alabilicen makina görüntüde güzel bence sana uyanı al kullandında farkı sende anlıcaksın vista olmasına rağmen kasmıyo cok hızlı ( eger güncelemezsen ) ben cok memnunum parasına göre 1 numara ve bozuldunda servis gelip evinde tamir ediyo yerinde servis uygulamısı yapıyomuş dell oda ayrı bir artısı servisin yalancısıyım :)

yorumunu dikkate alıcam çok teşekkür ederim..

sınıftan bir arkadaşım 1525 Q0001 kullanıyormuş.bu akşam misafirim olacak..birlikte inceliycez bilgisayarı..kısmetse yarın da gidip alıcam

fazla oyun oynamıycam..ama elbette hiç oynamam da demiyorum..yüksek çözünürlük gerektiren oyunlara gerek yok diyorum sadece.. ama fm 08 oynamayı çok isterim.. eski oyunlar olduğu için kasmayacağına inandığım starcraft veya warcraft'ı da..bunlar çalışsın yeter bana.. pes 2008 çalıştırdığına göre benim istediklerimi de çalıştırır herhalde..umarım yanılmıyorumdur..

NOT: ekstra bir soru olduğunun farkındayım..yarın şubeye sorucamz aten aam bir de burda sormak istedim..1525 Q0001 vatan'dan gördüğüm kadarıyla 809 ytl..bu çok iyi bir fiyat..fakat stokta sadece tophane şubesinde olduğu görünüyor..ben ankara'da yaşıyorum..ankara vatan'a gitsem ordan getirtilir mi acaba? internet üzerinden almak istemiyorum çünkü..

yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim..iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyhaalp -- 17 Haziran 2008; 17:07:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Burak Murat

Beyler, 1525'leriniz nerede üretilmiş?

Hiç baktınızmı?

Benimki Irlanda'da üretilmiş.

Pili de Japonyada...

Herkesinki böylemi acaba?

üretim yeri polomya pilide çin benim bildim genel müşteri merkezi irlanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: soyhaalp

quote:

Orjinalden alıntı: cihannn81

soyhaalp kardeş baktın dell modelleri bence cok güzell bendede t5450 1.66 olanı var ilk aldım bozuldu anakartı yandı iki güm sonra aynısını aldım onunda sürücü bozuk çıktı ve ben yine gittim aynısnıı aldım 2 kere arıza cıkmasına rağmen üçüncüyü gidip yine aynısından aldım bence cok güzel bi alet oyun amaçlı kullanmıcaksan en hesaplı ve en iyi alabilicen makina görüntüde güzel bence sana uyanı al kullandında farkı sende anlıcaksın vista olmasına rağmen kasmıyo cok hızlı ( eger güncelemezsen ) ben cok memnunum parasına göre 1 numara ve bozuldunda servis gelip evinde tamir ediyo yerinde servis uygulamısı yapıyomuş dell oda ayrı bir artısı servisin yalancısıyım :)

Yazdıklarımızı iyi analiz edersen kendine güzel bir ürün alabilirsin bizler teknolojinin kullanıcısı ve tecrübelileriyiz.

yorumunu dikkate alıcam çok teşekkür ederim..

sınıftan bir arkadaşım 1525 Q0001 kullanıyormuş.bu akşam misafirim olacak..birlikte inceliycez bilgisayarı..kısmetse yarın da gidip alıcam

fazla oyun oynamıycam..ama elbette hiç oynamam da demiyorum..yüksek çözünürlük gerektiren oyunlara gerek yok diyorum sadece.. ama fm 08 oynamayı çok isterim.. eski oyunlar olduğu için kasmayacağına inandığım starcraft veya warcraft'ı da..bunlar çalışsın yeter bana.. pes 2008 çalıştırdığına göre benim istediklerimi de çalıştırır herhalde..umarım yanılmıyorumdur..

NOT: ekstra bir soru olduğunun farkındayım..yarın şubeye sorucamz aten aam bir de burda sormak istedim..1525 Q0001 vatan'dan gördüğüm kadarıyla 809 ytl..bu çok iyi bir fiyat..fakat stokta sadece tophane şubesinde olduğu görünüyor..ben ankara'da yaşıyorum..ankara vatan'a gitsem ordan getirtilir mi acaba? internet üzerinden almak istemiyorum çünkü..

yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim..iyi günler

• Arkadaşlar format atıp (atmaz olaydım) tekrar vista kurdum.Herşey tamam ancak şu bluetooht olayını halledemedim.Driverini bulup kuruyorum fakat "activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch"diye bir uyarı veriyor ve kurulum yarım kalıyor.fn+f2 tuş kombinasyonu çalışmıyor...ustalar bi el atın
  • ben de salı günü (17.06.2008) dell 1525 inspiron laptop aldım I55Q004 core 2 duo 2 mb RAM 160 mb sabit disk, iki akşamdır kullanıyorum. internete karşı komşunun wireless in den bağlanıyorum. Daha önce aynı şekilde kardeşimin HP Pavillon 6000 serisi ile bağlanıyordum ( askerde olduğu için onun makinesi ile idare ettim. şimdi askerden geldi bende yeni dell aldım). Fakat bazen Hp internetten düşüyordu ve acquarring network adress yazıyordu veya invalid IP adresss yazıyordu. Şimdilik yeni dell ile bu sorunu yaşamadım. Sanki wireless i daha iyi gibi. İnşaallah böyle devam eder. Acrobat yoktu Acrobat ı download yaptım. Biraz sorunla karşılaşır gibi oldum ama makineyi kapatıp tekrar açtım. Şimdilik iyi. buraya ilk defa yazıyorum ve katılanların çok bilgili olduğunu ve paylaşmayı seven insanlar olduğunu gördüm. şimdilik iyi akşamlar.
  • quote:

Arkadaşlar format atıp (atmaz olaydım) tekrar vista kurdum.Herşey tamam ancak şu bluetooht olayını halledemedim.Driverini bulup kuruyorum fakat "activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch"diye bir uyarı veriyor ve kurulum yarım kalıyor.fn+f2 tuş kombinasyonu çalışmıyor...ustalar bi el atın

Ben sana Dell 1520 serisinin bloetooth driverini tavsiye ediyorum onu kullan sorun yaşamazsın zaten..

quote:

Orjinalden alıntı: cengizsahin1971

ben de salı günü (17.06.2008) dell 1525 inspiron laptop aldım I55Q004 core 2 duo 2 mb RAM 160 mb sabit disk, iki akşamdır kullanıyorum. internete karşı komşunun wireless in den bağlanıyorum. Daha önce aynı şekilde kardeşimin HP Pavillon 6000 serisi ile bağlanıyordum ( askerde olduğu için onun makinesi ile idare ettim. şimdi askerden geldi bende yeni dell aldım). Fakat bazen Hp internetten düşüyordu ve acquarring network adress yazıyordu veya invalid IP adresss yazıyordu. Şimdilik yeni dell ile bu sorunu yaşamadım. Sanki wireless i daha iyi gibi. İnşaallah böyle devam eder. Acrobat yoktu Acrobat ı download yaptım. Biraz sorunla karşılaşır gibi oldum ama makineyi kapatıp tekrar açtım. Şimdilik iyi. buraya ilk defa yazıyorum ve katılanların çok bilgili olduğunu ve paylaşmayı seven insanlar olduğunu gördüm. şimdilik iyi akşamlar.

Elbette Dell 1525 ile ilgili ben ve dieğr arkadaşlarım bildiklerimizi esirgemeyiz aklınıza takılan ne olursa teknik olsun donanımsal olsun yardımcı olmaya hazırım..

• @ridvan151 arkadaş,bluetooht driverini indirdim fakat kurarken bu uyarı geliyor..."activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch"...şu fn+f2 tuşunu nasıl aktif hale getirebilirim.Quick set te baktım aktif değil...teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbain_ -- 19 Haziran 2008; 10:07:29 >
  • quote:

@ridvan151 arkadaş,bluetooht driverini indirdim fakat kurarken bu uyarı geliyor..."activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch"...şu fn+f2 tuşunu nasıl aktif hale getirebilirim.Quick set te baktım aktif değil...teşekürler

Hayır öyle bir problem olmaması lazım bende gayet güzel çalışıyor..

Dell 1520 serisi driverini deneyeceksiniz

Tekrar kurun ve deneyin lütfen.
  • quote:

@ridvan151 arkadaş,bluetooht driverini indirdim fakat kurarken bu uyarı geliyor..."activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch"...şu fn+f2 tuşunu nasıl aktif hale getirebilirim.Quick set te baktım aktif değil...teşekürler

Şu linteki dosyayı indirip bir kere çalıştırın. Probleminiz hallolacaktır:
    http://support.us.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R159805&formatcnt=1&libid=0&fileid=213714

• quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

quote:

Şu linteki dosyayı indirip bir kere çalıştırın. Probleminiz hallolacaktır:
    http://support.us.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R159805&formatcnt=1&libid=0&fileid=213714

arkadaşşım biraz önce o problemi çözdüm :D radio on\off dedi kenardaki wiifi ve bluetooth açıp kapama tuşunu kapat yada kapalıysa aç onu sölüyor :D

• bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar :D bu vista güncelleme yapınca bluetoth çalışmıyor yükleyinceye kadar baya uğraştım :D güncellemeleri kapadım herhangi bi sorun olmaz değilmi
  • öncelikle herkese slm arkadaşlar bende I55Q004 aldım yaklaşık bir hafta önce cihazın hızı gayet iyi fakat ısınma problemi ve ses problemi var özellikle sesi bana yetersiz geldi acer aspire 5560 bir laptop daha var onuda kardeşim için almıştım ses olarak arasında bayabaya fark var ama cihaz genel olarak iyi beni rahatsız eden tek şey şu anda ısınması
    xp kurdum cihaz hızlı fakat ses ve wifi çalışmıyor diriverlerini bulamadım şimdi rıdvan arkadaşın verdiği linkdekini indirip denicem
    herkese iyi forumlar :)
  • ben ilk defa laptop kullanıyom ama sesi o kadar kötü gelmedi gibi şu anda sıkıntım laptopu fişe taktımda dell yazısının olduğu yer aşırı sınıyo fişten çektiğimde ise normale dönüyo nedeni ne olabilir arkadaşlar fişi taktımızdan ekran parlaklık baya artıyo ondan olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: türos

ben ilk defa laptop kullanıyom ama sesi o kadar kötü gelmedi gibi şu anda sıkıntım laptopu fişe taktımda dell yazısının olduğu yer aşırı sınıyo fişten çektiğimde ise normale dönüyo nedeni ne olabilir arkadaşlar fişi taktımızdan ekran parlaklık baya artıyo ondan olabilirmi

valla genel bi ısınma sorunu var sanırım ben daha pilde uzun süreli kullanmadım sebebinide anlamadım
    bu arada anladığım kadarıyla pili sürekli cihazda takılı tutuyosun elektrikle kullandığın zamanlarda pili çıkarıp o şekilde fişe takarsan pilin ömrünü uzatmış olursun ve sana ileride sıkıntı çıkarmaz :)
  • Teşekkürler arkadaşlar.Sizlerin ayesinde bir çok problemi hallettik.Bluetooth işde çözülde.sağolun varolun ustalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: türos

ben ilk defa laptop kullanıyom ama sesi o kadar kötü gelmedi gibi şu anda sıkıntım laptopu fişe taktımda dell yazısının olduğu yer aşırı sınıyo fişten çektiğimde ise normale dönüyo nedeni ne olabilir arkadaşlar fişi taktımızdan ekran parlaklık baya artıyo ondan olabilirmi

Aynı olay bende de var.yani dell yazan bölgenin aşırı ısınması.parlaklık en üst seviyede olunca aşırı ısınıyor.bir kaç derece düşürmek gerekiyor
  • merhaba arkadaşlar bugün itibariyle Dell Inspiron 1525 model laptop um geldi fakat .. işletim sistemi kurulu değil bios ayarları bile yapılmamış... her ne yaptıysam bir türlü windows kurma aşamasına gelemdim.. aşamlar neler yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.