Şimdi Ara

Dell inspiron 1545 batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bende dell inspiron 1545 var bir gün batryayı çıkarıp taktım bir baktımki bilgisayar açılınca dıt dıt di,ye ses geldi f1 f2 seçenekleri bişeyler yazıyodu f1 bastım bilgisayar açıldı sorna şarz ı çıkardım bilgisayar anında kapandı ve prize takılı ama dolmuyor hatası vermeye başladı ne olur yardım edin .

Dell inspiron 1545 batarya sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3xpl0s10n -- 7 Mayıs 2012; 17:20:48 >

• garantisi devam ediyorsa telefon acip durumu bildir. sorunsuz yenisini gonderirler. bende dell kullaniyorum sikinti cikartmadan yenisini evime kadar getirip teslim ettiler.
  • 2-3 yıl oldu ama 105 lıraya buldum bi tane almak istiyorum ama acil bide bilgisayar emanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3xpl0s10n -- 7 Mayıs 2012; 17:24:10 >
  • Pil Ölmüş

Garantisi varsa değiştirin yoksa yenisini almak zorundasınız. Bu şekilde kullanırsanız donanımlara zararı olabilir (Olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Mayıs 2012; 17:43:08 >
  • arkadşm ya aynı sorun bende var laptopumun markasıda aynı ne yapaym 250 lira bayılayımmı yeni bataryayA ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.