Şimdi Ara

Dell inspiron 3567 alıp işlemcisini değiştirsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Victor g301 model laptopum anakart arızası nedeni ile kullanamıyorum. Üzerinde i5 4200M işlemci 8 gb ram nvidia840 m ekran kartı bulunuyor. Sorularıma gelecek olursam.
    1) Başlıkta belirttiğim bilgisayarı alıp i5 işlemci ve 8 gb rami buna takabilir miyim ? Bu işlerden çok anlamıyorum basit bir soruysa affola.
    2) ekran kartları laptoplarda genelde anakarta gömülü olduğunu biliyorum fakat bir yöntem ile değiştirilme şansı var mıdır?
    3) Dediğim işlemleri yapabileceğim daha ucuz bir Bilgisayar bulabilir miyim ?
    4) bu parçaları değiştirsem sizce mantıklı olur mu ? Mantıklı değilse parçalayıp satmayı düşünüyorum. Anakart bozularak çok zor duruma soktu beni. Yeni bilgisayar almak beni zorlayacağından bu parçaları elden çıkarırsam ufakta olsa destek olacak bana.

Almayı düşündüğüm laptop bu:
    Dell Inspiron 3567
    Intel Core i3 6006U
    4GB ram
    1TB harddisk
    R5 M430 ekran kartı

Dell Inspiron 3567 Intel Core i3 6006U 4GB 1TB R5 M430 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B06F41C
    http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3567-intel-core-i3-6006u-4gb-1tb-r5-m430-freedos-156-tasinabilir-bilgisayar-b06f41c-p-HBV0000036HI4?magaza=Neotech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan.m -- 12 Ekim 2017; 0:1:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartlarını değiştiremezsin ilk 840m olan daha iyi fakat r5 m430 düşük bir ekran kartı bana göre mantıklı değil yeni bilgisayar almanı tavsiye ederim.

• Yeni Bilgisayarı alıp (Dell olan) işlemci ve ramini değiştirebilir miyim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.