Şimdi Ara

DELL Inspiron 5520 S21W61C i5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar DELL Inspiron 5520 S21W61C i5 almayı düşünüyorum ürün hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirimhttp://www.karsilastir.com/u35524/DELL-inspiron-5520-S21W61C-i53210M-250GHz-6GB-1TB-1GB-HD7670M-156-Windows-8-Notebook-Sinirli-Stok/ buradan baktım daha ucuz fiyata aynı özellikler

• Fiyat çok iyi yalnız ben bir alt modelini 1 ay önce aldım.
    Maalesef dell sürümden kazanmak, ucuza getirmek için kaliteden ödün vermiş,
    tuş takımı, özelliklere göre yavaş çalışması,
    ekran çözünürlüğünün iyi olmaına rağmen isteneni verememesi gibi sorunlar yaşadım, ve aldığıma çok pişman oldum..
    Mesela ekran kartı AMD Radeon HD 7670M bir kaç gün sonra arıza verdi,
    AMD Catalystten, AMD Radeon HD 77**M driverını kurduktan sonra çalışmaya başladı.
    Hoparlörü stereo iyi tek.
  • Geçtiğimiz pazartsi sipariş verdim bu gun elime gecti aynı model 1271 liraya ebrardan 9 taksitle aldım. Yeni aldığım için test edememdim ama ilk izlenimim gayet güzel. İstersen konusu var şikayetleri incelemeleri şu sayfayı inceleyebilirsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_62584441/mpage_1/key_5520/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatun45

Geçtiğimiz pazartsi sipariş verdim bu gun elime gecti aynı model 1271 liraya ebrardan 9 taksitle aldım. Yeni aldığım için test edememdim ama ilk izlenimim gayet güzel. İstersen konusu var şikayetleri incelemeleri şu sayfayı inceleyebilirsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_62584441/mpage_1/key_5520/tm.htm

• Gold'tan indirimde 1399 a aldım hafta sonu ve p.tesi kargoya verildi salı elime ulaştı. Kurulumu yaptım bir saat bile kullanmadım kapadım açtım ve siyah ekranda sadece mause imleci görünüyor. Neyse dell test menüsünden testini yaptırdım, harddiskle alakalı bir hata mesajı veriyor. Servisi aradım yanımda pc yoktu. Pc yanınızdayken arayın muhtemelen sorunu çözeriz dediler. Çözemezlerse değişim için Gold'a gidecek ama şunu söyleyim, kısa kullanım süremde 6 gb ram ve bu ekran kartı ve i5 işlemciye hiç yakışmayacak kadar ağır bir makinaydı. Zaten Windows'un özellikle sabit diske verdiği puan düşük, sabit disk kaynaklı bir yavaşlıkta söz konusu olabilir. Dell ucuza çok özellik koyacağım diye stabiliteyi bozmul gibime geldi. Bugün saat 10:00 da servisle işlemlere geçeceğiz, arıza donanımsal olması ve değişim olması için dua mı etsem acaba:D Dell'i verip o fiyat aralığında hatta para ekleyip başka pc mi talep etsem diye düşünür oldum..

• Tamam biraz kaba görünüyor ama satın alırken zaten 15.6" ekran aldığının farkında olarak alıyor insan ki ağırlığı da yazıyor. Bence dell soğutma konusunda biraz titiz davranmış o yüzden ağır gibi geldi bana tabi bu benim kendi düşüncem çünkü klavyeyi kullanırken sıcaklık hissetmedim. Bence f/p konusunda epey iyi bi model. Birde aldıktan sonra gördüm rendering yada modelleme yapmayacağım için pek düşünmemiştim fujitsunun i7 modeli vardı 1400 liraya alman yapımı onu da tavsiye edebilirim. Fujitsu kullanan pek yok ama servisi ile kalitesi ile iyi bir marka olduğunu söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzuve

merhaba arkadaşlar DELL Inspiron 5520 S21W61C i5 almayı düşünüyorum ürün hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirimhttp://www.karsilastir.com/u35524/DELL-inspiron-5520-S21W61C-i53210M-250GHz-6GB-1TB-1GB-HD7670M-156-Windows-8-Notebook-Sinirli-Stok/ buradan baktım daha ucuz fiyata aynı özellikler

ben de s21b61 modeli var sizin model yeni çıkan seriler sondaki c harfi evde servis hizmeti olmadığını gösteriyor yani servislik bir problem olduğunda telefonla çözüm bulamadıklarında ya da bir donanımın değişmesi gerektiginde verecekleri adrese sizin göndermeniz gerekiyor ben bu makineni optic sürücüsünü beğenmedim zaten ordanda problem yaşadım şu an için başka bi sıkıntım yok gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    DELL INSPİRON 7567 SORULARIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende dell inspiron 5520 S21W61C kullanıyorum şöyle bir sorun var bilenler cevaplarsa sevinirim

bilgisayar kapalı iken full şarj ediyorum şarj dolup prizden çıkarınca % 92 dolu gösterior buda yaklaşık 3 saat 20 dk diyor neden % 100 demiyorda % 92 dior acaba arızalımı yoksa özelliğimi böyle bir sorum daha olacak bilgisayar açıkken cd room düğmesine basıyorum cd koyduğumuz yer açılmıyor ancak bilgisayarıma tıklıyıp oradan dvd sürücüsüne sağ tıklayıp çıkar deyince açılıyor ve cd room düğmesi aktif oluyor bir kez çıkar dedikten sonra cd room düğmesine basınca açmaya başlıyor sizinkide öylemi acaba yardımcı olursanız sevinirim...
  • ARKADAŞLAR BURDAN SESLENİORUM HERYERDEDE YAZACAM DELL DEN UZAK DURUN ARKADAŞLAR BEN BU SERİSİNİ ALALI BİR AY OLMADI 3 TANE ARIZA VERDİ. TUŞUNUN BİRİ SÜREKLİ YERİNDEN ÇIKAR. CD-ROM TUŞUNA BASARSIN AÇMAZ .BATARYAYI KAPALI FULL ŞARJ EDERSİN % 92 GÖSTERİR. ALMAYIN ARKADAŞ UZAK DURUN GİDİN BİLİNDİK MARKA ALIN 200-300 FAZLA VERİN KAFANIZ RAHAT OLSUN. YEMİN EDİORUM TUŞLARA DOKUNMAYA KORKUORUM SANKİ HEPSİ YERİNDEN FIRLAYACAK. AYNI BİLGİSAYARIN WİNDOWS 7 LİSİNE EVDE HİZMET VAR NEYMİŞ EFENDİM SONUNDA C HARFİ VARMIŞ BU YÜZDEN EVDE HİZMET YOK Bİ SIKINTINIZ OLUNCA MERKEZE İSTANBULA YOLLAYACAKSINIZ KARGO SİZE AİT. ZATEN YAŞADIĞIM YERDE TEKNİK SERVİSİ VAR İRTİBATA GEÇ ORADA TEKNİK SERVİS ORYA GÖTÜREYİM Kİ SİTESİNDEDE İŞ ORTAĞI OLARAK GÖRÜNÜOR İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TÜRKİYE PAZARINDAN ÇEKİLİRLER HP ALAYDIM BUNDAN İYİYDİ...
  • Arkadaslar verdıgınız bılgıler ıçın hepınıze tesekkur ederım iyi ki almamısım :)
  • Valla dell iyi markadır diye alacaktım burda okuduktan sonra vazgeçtim. HP Pavilion G6-2204ET onuda almayı düşündüm onda ısınma ses promblemi varmış.Ya alt tarafı internete girip 720p ve 1080p film seyredebilceğim bir makina almak istiyorum bir türlü bulamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.