Şimdi Ara

DELL INSPIRON 5520 [ Tüm Modeller ] [ ANA KONU ] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
14
Favori
155.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

quote:

Orijinalden alıntı: jarath

quote:

arkadaşlar dell inspiron 5520 model bilgisayarım ile internete bağlanmakta çok sorun yaşıyorum.
    wireless olarak baglanıyorum. internette çok sık kopma yaşıyorum. bazen bütün gün sıkıntı çıkmıyor bazen ise hiç bağlanamıyorum.
    sağ alt kösede wifi nin hata verdiğini bazen bağlantı bulamadıgını bazen bağlanmaya çalıştıgı şeklinde çok sık bi türlü bağlanmak bilmiyor.
    önceleri modemden sandım ama aynı ağa aynı zaman diliminde başka bi pc ile gayet stabil olarak internete girerken ben "sorun gider" demekten bi hal oluyorum.
    dell sitesnden driverlerida güncelliyorum sonuç değişmiyor.
    yok mu bana çare olabilecek bi babayiğit arkadaş
    yoksa bir gün dayanamayıp

Eski sürüm driver dene örneğin bilgisayarın yanında gelen cd deki driver ı dene tabii duruyorsa.

Yanında Cd gelmiş miydi hatırlamıyorum
    format sonrasında yüklemeleri DELL sitesinden yapıyordum oradaki eski sürümler olur mu ki acaba?

Olur fark etmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar dell inspiron 5520 model bilgisayarım ile internete bağlanmakta çok sorun yaşıyorum.
    wireless olarak baglanıyorum. internette çok sık kopma yaşıyorum. bazen bütün gün sıkıntı çıkmıyor bazen ise hiç bağlanamıyorum.
    sağ alt kösede wifi nin hata verdiğini bazen bağlantı bulamadıgını bazen bağlanmaya çalıştıgı şeklinde çok sık bi türlü bağlanmak bilmiyor.
    önceleri modemden sandım ama aynı ağa aynı zaman diliminde başka bi pc ile gayet stabil olarak internete girerken ben "sorun gider" demekten bi hal oluyorum.
    dell sitesnden driverlerida güncelliyorum sonuç değişmiyor.
    yok mu bana çare olabilecek bi babayiğit arkadaş
    yoksa bir gün dayanamayıp

Eski sürüm driver dene örneğin bilgisayarın yanında gelen cd deki driver ı dene tabii duruyorsa.

Yanında Cd gelmiş miydi hatırlamıyorum
    format sonrasında yüklemeleri DELL sitesinden yapıyordum oradaki eski sürümler olur mu ki acaba?

Olur fark etmez.

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Elimizde 5520 model urun var, oyunlarda ciddi FPS sorunu yaşıyoruz. Win7 de boyle bir sorun yoktu, Win8.1 yükselttik iki ekran kartı görünüyor ?
    Harici ekran kartı ATI 7600M serisi üzerinden çalışmasını nasıl sağlarız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Merhaba,
    Elimizde 5520 model urun var, oyunlarda ciddi FPS sorunu yaşıyoruz. Win7 de boyle bir sorun yoktu, Win8.1 yükselttik iki ekran kartı görünüyor ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Dell Latitude E4310 marka notebook'um var. Notebookum hemen ısınıyor sanırsam yada bana mı öyle geliyor acaba diye de düşünüyorum ilk kez laptop aldım. Uyumlu olabilecek bir laptop soğutucu markası arıyorum. Notebook'un fan kısmı sol yan kısımda olduğu için kafam bir hayli karıştı diğer laptop soğutucularına baktığımda. Yandan soğutmalı soğutucular mevcut mu araştırsam da bir neticeye varamadım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Resimde görüldüğü üzere fan hava çıkışı sol tarafta görüldüğü gibi. Alt kısmında da var fakat oradaki deliklerden hava üflemiyor sadece sol kısımdaki yerden veriyor.

DELL INSPIRON 5520 [ Tüm Modeller ] [ ANA KONU ]

• quote:

Merhaba,

5520 için Windows 10 sürücüleri Yayınlanmadı bu yüzden düzgün çalışmazlar şimdi 10 yüklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 12 Ocak 2016; 11:15:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

quote:

Merhaba,

5520 için Windows 10 sürücüleri Yayınlanmadı bu yüzden düzgün çalışmazlar şimdi 10 yüklemeyin

Alıntıları Göster
    DELL diğer ürünlerde ne yapar bilmem ama bu makineye hiç güncel sürücü vermedi!

Bu hafta yeni bir notebook alacağım, bu makina kasa olarak menteşe olarak gayet sağlamdı, bir kez boya atmadı, bir kez hasar görmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

DELL diğer ürünlerde ne yapar bilmem ama bu makineye hiç güncel sürücü vermedi!

Bu hafta yeni bir notebook alacağım, bu makina kasa olarak menteşe olarak gayet sağlamdı, bir kez boya atmadı, bir kez hasar görmedi.

Alıntıları Göster
    cihazın 41. ayı şerefine ilk kez overclock yaptım ekran kartına. core/memory hızını 600/900 den 735/900 e sabitledim. Memory bende oc olmuyor olduğu kadar artık

Şu link size yardımcı olacaktır denemek isteyenlere

http://forum.donanimhaber.com/m_83223703/f_//tm.htm#113771480

• 7670 ekran karti nasil acaba.2.el bi arkadas ucuza buldu almak istiyor.1gb 7670 ekran karti yeterlimidir guncel oyunlarda.En azindan dusuk ayarlarda acar mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 9 Nisan 2016; 11:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre4335 kullanıcısına yanıt
    Oyundan oyuna değişse de genelde açıyor. Örnek teşkil etmesi için Resident Evil Revelations 2 768p çözünürlük en yüksek ayarlarda ortalama 40-45 fps alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesjay

Oyundan oyuna değişse de genelde açıyor. Örnek teşkil etmesi için Resident Evil Revelations 2 768p çözünürlük en yüksek ayarlarda ortalama 40-45 fps alıyorum.
    Herkese merhaba,

İkinci el olarak dell inspiron 5520 aldım ekran kartı 7670m, laptopu alır almaz windows 7 64 bit yaptım ve dell'in sitesinde ki 400 küsür mb'lık ekran kartı driverini yükledim ama sanırım bu driver 2012... ekran kartını bir türlü güncelleyemedim ati'nin kendi sitesindeki 7670m driverlarını indirdim ama olmadı bu laptop'ı kullanıp tecrübeli arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krabosan

Herkese merhaba,

İkinci el olarak dell inspiron 5520 aldım ekran kartı 7670m, laptopu alır almaz windows 7 64 bit yaptım ve dell'in sitesinde ki 400 küsür mb'lık ekran kartı driverini yükledim ama sanırım bu driver 2012... ekran kartını bir türlü güncelleyemedim ati'nin kendi sitesindeki 7670m driverlarını indirdim ama olmadı bu laptop'ı kullanıp tecrübeli arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim, teşekkürler.

dellin çıkardığı en son driver aşağıda amdnin kendi sitesinden yüklersen olmuyor

• Merhaba 2. El dell 14z 5423 modeli almayı düşünüyorum nasıldır? Pes 13 oynatır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: many@ik

arkadaşlar bu modelde evde teknik servis var mı yoksa koç sisteme mi yolluyoruz ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar iyi çalışmalar herkese dell 5520 s21w61c laptopunu kullanıyorum 6 gb ram olmasına rağmen bilgisayarımdan özelliklere baktığımda kullanılabilir 5.87 yazıyor bu normal bir durummu yoksa bir problem midir ?
  • Arkadaşlar Dell 5520 laptopum var. Windows 7 den Windows 10'a güncelledikten sonra bazı sürücülerin uyumlu olmadığı uyarısı aldım.
    ayrıca bilgisayarda yavaşlamaya neden oldu.
    Sizde durum nedir?
    böyle bi sorunla karsılasanlar nasıl çözüme ulaştınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_g_o_189 -- 14 Aralık 2016; 16:2:27 >
  • quote:

Arkadaşlar Dell 5520 laptopum var. Windows 7 den Windows 10'a güncelledikten sonra bazı sürücülerin uyumlu olmadığı uyarısı aldım.
    Sizde durum nedir?

aygıt yöteicisinden otomatik güncelleştir
  • Ben 22 ocak ta notebook degistirdim. Artik 5520 yi cok hatirlamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kroton

quote:

Arkadaşlar Dell 5520 laptopum var. Windows 7 den Windows 10'a güncelledikten sonra bazı sürücülerin uyumlu olmadığı uyarısı aldım.
    Sizde durum nedir?

aygıt yöteicisinden otomatik güncelleştir

oradan baktıgımda hepsi güncel görünüyor fakat bi sorun olduu aşikar
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulm yap güncel driver ları bul ve kur
  • quote:

Temiz kurulm yap güncel driver ları bul ve kur

win 7 deyken sıkıntı yoktu. win 10 a yükseltme yapınca bazı bazı sürücülre güncel deil şeklinde uyarı vermişti.
    agıt yöneticisinden bakınca hepsi güncel görunuyor.
    siz win 10 için güncel driverları nereden indirdiniz?
  • 2012 aralık ayından beri kullandığım bu cihaz için genel bir değerlendirme yapayım

kasası esnek olduğundan tek elle tutunca ana kartı çatlatır mıyım diye tırstım hep

elimin temas ettiği yerlerde üst katman kaplaması attı iğrenç bir görüntü oluştu

bir driver sorunundan dolayı W8 de iken kapanma sorunu yaşadı (2,5 Dk) neyse ki W10 ile düzeldi

en son bu hafta bataryası öldü fişi çekince direk kapanıyor. yeni batarya da $95 mış

W10 driverleri otomatik kendi yüklediği için bende bir sıkıntı çıkmadı memnunum

Memnuniyet: 4/10

F/P: 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennann -- 24 Aralık 2016; 17:52:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kennann

2012 aralık ayından beri kullandığım bu cihaz için genel bir değerlendirme yapayım

kasası esnek olduğundan tek elle tutunca ana kartı çatlatır mıyım diye tırstım hep

elimin temas ettiği yerlerde üst katman kaplaması attı iğrenç bir görüntü oluştu

bir driver sorunundan dolayı W8 de iken kapanma sorunu yaşadı (2,5 Dk) neyse ki W10 ile düzeldi

en son bu hafta bataryası öldü fişi çekince direk kapanıyor. yeni batarya da $95 mış

W10 driverleri otomatik kendi yüklediği için bende bir sıkıntı çıkmadı memnunum

Memnuniyet: 4/10

F/P: 8/10

Evet kasa güven vermiyor ama bende en ufak bir soyulma falan mevcut değil hatta üzerindeki etiketler bile duruyor.
    genel bir sorun mu bilmiyorum ama win 10 ile birlikte batarya acayip çabuk tükeniyor. başkalarından da duymuştum.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.