Şimdi Ara

DELL Inspiron 5521 G53F81C mi? SAMSUNG ATIV BOOK 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DELL Inspiron 5521 G53F81C alayım diye yola çıktım sonra SAMSUNG ATIV BOOK 3 ü gördüm özellik olarak çok fark yok gibi geldi. siz hangisini tavsiye edersiniz.
    benim için önemli olan şey öncelikli olarak gürültü. msi dan çok çektim. paramla rezil oldum. bu sefer çok para vermeyeceğim. bu bilgisayarlar yerine tavsiye edebileceğiniz bir marka model varsa 1800 lira civarında çok sevinirim. samsung un 17,3" ile 15.6" aynı fiyat

özellikler

dell

Intel Core i7-3537U 2.0 GHz, Turbo Boost ile max. 3.1 GHz 4MB Cache İşlemci
    8 GB Ram
    1 TB Hard Disk
    AMD Radeon HD8730M 2 GB Ekran Kartı
    15.6" / 1366 x 768 LED Ekran Özelliği

samsung
    Intel Core i5 3230M
    İŞLEMCİ HIZI 2,60 GHz
    BELLEK 8 GB BELLEK TİPİ DDR3
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 Piksel EKRAN ÖZELLİĞİ HD LED
    AMD Radeon HD 7670M 2GB gDDR3 15,6" 17,3"
    SABİT DİSK 750 GB

http://www.hizlial.com/dell-inspiron-5521-g53f81c-i7-3537u-20ghz-8gb-1tb-2gb-hd8730m-156-linux-notebook/30.001.1296.0520

http://www.teknosa.com/urunler/125032475/samsung-ativ-book-3-np350e7c-s01tr-notebook

• bence az daha bekle 400 ekle 2200 hayvan gibi msi al gec veya asus nj modeli dusunce en olmadi lenovo z500 i7 gt740m vb....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutty_sagopa

bence az daha bekle 400 ekle 2200 hayvan gibi msi al gec veya asus nj modeli dusunce en olmadi lenovo z500 i7 gt740m vb....

msi ı bedava verseler kullanmam lenovo nun ekran kartı düşük ve sanırım hiç biri dell gibi sessiz çalışmıyor
  • msi neden tercih etmiyorsun ?

• quote:

msi neden tercih etmiyorsun ?

msi kullandım daha önce. mahkemelik olduk en son haciz yoluyla paramı aldım. dediğim gibi bedava verseler kullanmam. Türkiye de ofisleri bile yok. eskisi gibi tayvan malı değil. şarjları 1 saat anca gidiyor. gürültüsüz çalışan bir tane aletleri yok. Türkiye de sattıkları bir modeli 1.5 sene önce aldım amerika daki distribütörleri buraya yeni üretim diye gönderilen makinelerin yıllardır üretimde olmadığını söyledi... sen msi kullanıyor musun?
    son 3 senemde msi kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: neod

quote:

msi kullandım daha önce. mahkemelik olduk en son haciz yoluyla paramı aldım. dediğim gibi bedava verseler kullanmam. Türkiye de ofisleri bile yok. eskisi gibi tayvan malı değil. şarjları 1 saat anca gidiyor. gürültüsüz çalışan bir tane aletleri yok. Türkiye de sattıkları bir modeli 1.5 sene önce aldım amerika daki distribütörleri buraya yeni üretim diye gönderilen makinelerin yıllardır üretimde olmadığını söyledi... sen msi kullanıyor musun?

hayır ama Gamer serisi güzel diyor herkes
  • quote:

quote:

laptopu 3 yıl kullandıysanız amacına ulaşmış demektir hem bu olay msi ilk geldiğinde olmuş şuan bu kadar abartılacak kalitesizlik yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

quote:

quote:

laptopu 3 yıl kullandıysanız amacına ulaşmış demektir hem bu olay msi ilk geldiğinde olmuş şuan bu kadar abartılacak kalitesizlik yok

bir notebook u 3 yıl kullanmadım 3 yıldır çeşitli msi lar kullanıyorum. ilki hediyeydi 2 yıl kullandım yurtdışından geldiği için ve garantisi olmadığı için bazı problemlerini görmezden gelmek zorunda kaldım (en büyük problemi kablosuz ağ bağlantısı arada bir gidiyordu) daha sonra GE620-DX aldım ve son bir yılım çok kötüydü. sonuç olarak sütten ağzı yanan biri olarak uzak durun diyorum özellikle oyun serisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neod -- 14 Ekim 2013; 21:40:24 >

• bu notebookları kullanan hiç yok mu
  • ikisinden de vazgeçtim z500 alcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.