evet reklam yapmayalım ucuz satan yerleri ve acer ve dell gibi ürünlerin reklamını yapalım
ben yaklaşık 10 kadar 6000 sattım gerçekten çok iyi laptoprtur
şuan için elimde yok ama garantili alak istemeyip yurtdışı ama daha iyi özellikte almak isteyenler olursa gittigidiyor.com a baksınlar bence
laptop genel olarak çok iyidir ama ekran kartının 128 x300 olması daha iyi olacaktır bne paylaşımlı getirtip satmadım ama x300 bile okadar iiy değil ki x300 paylaşımlıy agöre %189 daha iyimiş genel olarak iyidir laptop
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_ims
quote:
Orjinalden alıntı: acer
peki bu ürün kalitelimidir alınmaya değermi
Arkadaşım bu foruma biraz olsun fikir edinmek için giriyoruz. Reklam stratejinizi anlıyorum. Elbette etkili bir yöntemdir ama iyice basitce ve çocukça yapmayın bari. Ben kullanmış bi arkadaşın izlenimlerini ve tecrübelerini sordum pc deponun ne yaptığını değil. Pcdepo gerçekten de uygun fiyata mal satıyor bunu da taktir ediyorum ama bu şekilde sadece soğutuyorsunuz insanı. Böyle birbirinizle paslaşarak tiyatro oynamayın. Bu size prestij kazandırmıyor ters etki yaratıyor.
hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: darkcube
Dün aldım kesinlikle mükemmel. Her parça marka; Toshiba HDD, Samsung Ram, Nec DVD-RW vs...Bence kasa da çok şık duruyor. İstediğiniz bilgi olursa cevaplarım
DELL MARKASINI VE BU ÜRÜNÜ TUTMUYORUM .EKRAN XGA YANİ WW BORA NIN 8 VALFLİ MOTORLARINI TÜRK TÜKETİCİLERİNE KAPTIRMASI GİBİ.XGA EKRANLARI HELEKİ BU ZAMANDA BU FİATTAN SATANLARI PROTESTO EDİYORUM.EKRAN KARTI ŞU AN X600 VEYA X700 STANDART OLMALI .BU FİATTTAN İSTERSE KAPAĞI ALTINDAN OLSUN BENCE İÇ DONANIM ÖNEMLİ.BENİM TAVSİYEM ACER .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme