Şimdi Ara

dell inspiron 6000 bekleyenler pcdepo.com a gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dell inspiron 6000 bekleyenler pcdepo.com a gelmiş
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=LSDTINS6000TXH

• dell çok sağlam ürünler üretiyor al yıllarca kullan tarzı daha önce dell kullanmış olanlar bilirler.
  • performansina diyecek yok ama dell biraz estetikten yoksun kasa kutuk gibi
  • dell 6000 çok farklı bir üründür hem sağlam hem estetik açıdan mükemmel

pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 5:36:48 >

• ohbe rahatladım şimdi biraz usa de ndell laptop getirtip satan birisi olarak bazıları fiyatları beğenmiyordu

şimdi bir örnek laptop yazayımda fiyat karşılaştırmsı yapın arkadaşlar elimde 1 adet mevcut başkada yok

centrino sonoma 2.0 533 mhz işlemci
    1 gb ddr2 400 mhz ram
    15.4 ınc 1680*1050 ultrasharp ekran
    60 gb 7200 RPM hardisk
    128 mb ati x300 paylaşımsız ekran kartı
    8 x dvd wr +/- double layer yazabiliyor
    wireless intel pro 2200

2100 $ istiroyum bunun için
  • hayır geleli 1 hafta oldu da ekran paylaşımlı hayret bir olay
    yabancı sitelerde çoğunlukla paylaşımsız ekran :(
  • 1556 USD veripte paylaşımlı ekran kartlı bir model almak bence mantıklı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abı dell alıyorsun fason değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga145

abı dell alıyorsun fason değil

Dell olabilir. Bu fiyata Acer'ın modelleri var hemde harici ekran kartı 1692 - 4102 gibi
  • Bilmiyorum senin satışlar nasıl ama senden satıcı olmaz. Ne o yaw, beğenmeyenleri bulsan dövecen nerdeyse! Müşteri her zaman haklıdır!

Ben ilgileniyorum bu bilgisayarla! En son fiyatını özelden göndersene!

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

ohbe rahatladım şimdi biraz usa de ndell laptop getirtip satan birisi olarak bazıları fiyatları beğenmiyordu

şimdi bir örnek laptop yazayımda fiyat karşılaştırmsı yapın arkadaşlar elimde 1 adet mevcut başkada yok

1 gb ddr2 400 mhz ram
    60 gb 7200 RPM hardisk
    wireless intel pro 2200

• oh be turkıyeye gelmıyecek dıye korkuyordum bu urun
  • Dün aldım kesinlikle mükemmel. Her parça marka; Toshiba HDD, Samsung Ram, Nec DVD-RW vs...Bence kasa da çok şık duruyor. İstediğiniz bilgi olursa cevaplarım
  • haikaten çok kaliteli bir ürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

ohbe rahatladım şimdi biraz usa de ndell laptop getirtip satan birisi olarak bazıları fiyatları beğenmiyordu

1 gb ddr2 400 mhz ram
    60 gb 7200 RPM hardisk
    wireless intel pro 2200

arkadaşlar fiyat 2000$ dır ilgilenenler pm atsın 1999 olmaz özellikleri dikkkatli okuyun
  • perşembe günü sony vaio bakarken istanbul bilişimin kadıköydeki showroom una gittim mağazadaki dell modelleri dikkatimi çekti (700m, 6000) kendileri ithal ediyormuş ve fiyatlarıda gayet uygundu yanılmıyorsam 700m modeli için 1500$ istediler yalnız pek ilgilenmediğim için özelliklerine dikkat etmedim
  • ınfronic garanti belgesi olmayan deller kesinlikle alınmaz bence aldığınız yerdeki garanti belgesine dikkat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkcube

Dün aldım kesinlikle mükemmel. Her parça marka; Toshiba HDD, Samsung Ram, Nec DVD-RW vs...Bence kasa da çok şık duruyor. İstediğiniz bilgi olursa cevaplarım

Bir iki resim çek şöyle güzelinden bir bakalım estetiğine. İzlenimlerini de paylaş bence...
  • Merhaba darkcube

Acer tm4104 wlmi ile Dell İnspiron 6000 arasında gidip geliyorum. İkisinin de ekran kartı paylaşımlı fakat diğer bir çok özelliğiyle acer daha yüksek özelliklere sahip gibi görünüyor. Tabi ikisini de görme ya da deneme imkanım olmadı. Dell konfigürasyon olarak eksikliklerine rağmen ben de daha sağlam bi imaj bırakıyor. Tecrübeleriniz benim karar vermeme yardımcı olacaktır. Biraz daha izlenimlerinizden bahsedebilirmisiniz ? Isınma problemi var mı ? Ekran görüntüsü nasıl ? Tuş takımı görünümü vs. Bir de ekran kartının paylaşımlı olması bir sorun yaratıyor mu ? Ummadığınız bir problem ya da eksiklikle karşılaştınız mı ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: darkcube

Dün aldım kesinlikle mükemmel. Her parça marka; Toshiba HDD, Samsung Ram, Nec DVD-RW vs...Bence kasa da çok şık duruyor. İstediğiniz bilgi olursa cevaplarım

• quote:

Orjinalden alıntı: acer

peki bu ürün kalitelimidir alınmaya değermi

Arkadaşım bu foruma biraz olsun fikir edinmek için giriyoruz. Reklam stratejinizi anlıyorum. Elbette etkili bir yöntemdir ama iyice basitce ve çocukça yapmayın bari. Ben kullanmış bi arkadaşın izlenimlerini ve tecrübelerini sordum pc deponun ne yaptığını değil. Pcdepo gerçekten de uygun fiyata mal satıyor bunu da taktir ediyorum ama bu şekilde sadece soğutuyorsunuz insanı. Böyle birbirinizle paslaşarak tiyatro oynamayın. Bu size prestij kazandırmıyor ters etki yaratıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.